AquaPlay Mega Lockbox vandbane anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3-7 år | Producent: AquaPlay | Materiale: Polypropylenplast | Farve: Blå | Type: Vandbane-legetøj | Model: Mega Lockbox | Indhold: 38 dele

"AquaPlay Vandbanerne anbefales fra 3 år og op til 7 år. Bertram er 6 år, men han har utrolig meget glæde af banen og ikke mindst er den til stor glæde for andre børn, når Bertram har en legeaftale eller fætre og kusiner er på besøg. Derfor er vandbanen også en god aktivitet, hvis der skal være sommerfest i familien og der skal være noget til de lidt mindre i familien..."

Anmeldelse af Mega Lockbox vandbanen fra AquaPlay

Min dreng, Bertram, på 6 år, har længe snakket om en vandbane. Så da muligheden bød sig, til at jeg kunne få lov til at anmelde dette, greb jeg straks muligheden. Legebyen.dk var hurtig til at levere, som altid, så derfor nåede vi at modtage vandbanen lige inden Pinse.

Og derudover skinnede pinsesolen var en skyfri himmel. Så det var bare i gang med at få samlet vandbanen, så der kunne komme godt gang i vandlegen.

AquaPlay vandkanaler er til leg og eksperimenter med vand. Vandkanalerne kan bygges på flere forskellige måder og kan derfor også bygges sammen med andre vandbaner fra AquaPlay og udvides med ekstra AquaPlay tilbehør.

Denne kasse indeholder 38 dele som er produceret af holdbart polypropylenplast i flot blå farve. De 2 store dele kan samles som en kuffert, og kan indeholde alle de medfølgende mindre dele.


Anmeldelse af vandbanen

Så kom Maj. Og sikke et vejr. Sol og flotte temperaturer, det er lige med udendørsaktiviteter for store og små. Ikke mindst er det herhjemme, lig med vandleg. Bertram elsker at være udenfor og er en af elementerne ved legen vand, ja så ved jeg hvor han er.

Vi modtog Aquaplay vandbanen lige inden pinsen, dog havde jeg ikke fortalt Bertram, at jeg havde modtaget vandbanen, så han blev glædeligt overrasket, da vi i Pinsen, pakkede vandbanen ud.

Selvom Bertram er 6 år, så behøvede der en voksen til at hjælpe med at samle banen. Han var med til at finde delene og imens jeg samlede banen, legede han med de tilhørende både og dyr. 

Der følger en meget simpel manual med til banen og ellers kan man med fordel kigge på kassens forside, hvor banen er afbilledet.

I manualen er der vist eller delvist det færdige resultat. Man har hurtigt skabt sig et overblik, men manualen i hånden.

De blå elementer, som udgør selve vandbanen, hvori vandet skal ligge, samles med de røde samlinger.

I de røde samlinger, skal man lige sætte gummistrimler i, for at de kan holde vandet tæt.

Derudover skal man lige sætte klistermærker, kran, stiger, vandmøllehjul etc. Imens hyggede Bertram sig med alle de søde både og de søde dyr, der følger med.

 

Fyld den op med vand 

Så snart delene er sat sammen, er banen klar til at få fyldt vand i sig. Banen kan laves mindre eller større. Banen fylder lidt, hvis man bruger alle delene der følger med. Banen skal fyldes op med vand, det sted man stiller den. Det er umuligt at fylde banen op indenfor, for derefter at løfte den udenfor. Fyld derfor evt. vandkande eller andre beholdere med vand og fyld vandbanen op.

Stil desuden vandbanen på et fast lige underlag, så vandet er vandret i hele banen. Dette er med til at alle vandfunktionerne, kan aktiveres på banen.

 

Jeg var lidt skeptisk overfor om vandbanen kunne holde på vandet. Men kan hermed garantere at banen er hundrede procent tæt, og ikke en eneste dråbe vand kommer ud ved samlingerne. Dette er gummilisterne med til at sørge for.

Hvis man skal have udskiftet eller have ekstra af disse gummilister, kan disse købes ved Legebyen.dk.

 

Med dette sæt, følger der 3 både med samt en flodhest, frø og en and. Derudover er der en bil, hvor der er en bjørn med. Der er desuden også en færge med, som kan transportere bilen over vandet.  Sættet er fremstillet af genanvendelig plast, som også kan tåle Uv-lys. Dette er med til at sættet ikke bliver bleget af solen og får et slidt look.

Alligevel vil jeg anbefale at man opbevarer banen indenfor, når den ikke er i brug i længere tid. Vi har dog haft vandbanen til at stå ude hele tiden, mens der har været godt vejr, da den bliver brugt til leg hver dag. Dette har banen ikke taget skade af, hverken i forhold til brugen deraf og udseende.

 

Der findes mange forskellige vandbaner fra Aquaplay og der kommer hvert år nye til. Vandbanerne anbefales fra 3 år og op til 7 år.

Bertram er 6 år, men han har utrolig meget glæde af banen og ikke mindst er den til stor glæde for andre børn, når Bertram har en legeaftale eller fætre og kusiner er på besøg.

Derfor er vandbanen også en god aktivitet, hvis der skal være sommerfest i familien og der skal være noget til de lidt mindre i familien. Min datter, Agnes, som er 9 år, gav sig også til at lege med vandbanen, da lillebror legede med den. Så vandbanen er til glæde for både store og små.

 

Vandbanen er i en meget flot tydelig blå farve og de røde samlinger og de gule broer, gør at banen er meget tillokkende, lige præcis pga. sine farver.

Man kan flytte på de forskellige elementer fra vandbanen, så man danner en ny vej for bådene. Alle banerne har forskellige muligheder og derfor kan mulighederne blive uendelige.

 

Vandbanen kommer i et meget robust og man er ikke i tvivl om at disse vandbaner fra Aquaplay er i høj kvalitet og er lavet til at klare vejr og vind. Der er virkelig tale om et godt produkt, som har en utrolig lang, hvis ikke uendelig levetid. Dette kommer både til udtryk ved brug og leg og dens holdbarhed til at klare vejret, selvom den står ude. Derudover er legetøjet jo udført i miljøvenligt plast, som også er genbrugs venligt og som lever op til de internationale standarder der er for produktion af legetøj. 

Dette er noget enhver forælder vil sætte pris på.

 

Vores mening om AquaPlay vandbanen

Jeg kan kun anbefale dig at købe en vandbane fra AquaPlay og starte din samling af disse sjove vandbaner allerede i år. Det er virkelig et hit, når sommersolen rammer Danmark, for både de store og de små.

Dette er et legetøj man kan putte på ungernes ønskeseddel, år efter år, så de kan således udvide samlingen af vandbaner og tilbehør flere år i streg. 

Kig på Legebyen.dk og se det store udvalg af vandbaner fra AquaPlay. Der er et kæmpe udvalg og det er et legetøj, som man ville kunne benytte mange somre fremover...

God fornøjelse med vandlegen.

- Anita Andreasen

 Aquaplay - MegaLockBox Vandkanal - 38 dele - Fra 3 år. - Billede 1

Læs også vores FAQ blog om AquaPlay

Læs også anmeldelsen af AquaPlay - Mountain Lake

Læs også anmeldelsen af AquaPlay - Adventure Land

Læs også anmeldelsen af AquaPlay - Polar

Læs også anmeldelsen af AquaPlay SuperFun

Læs også anmeldelsen af AquaPlay - Water Wheel 

Anmeldelse af legetøjAquaplay

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen