Blog om Time Timer visuelle ure

"...en smule desperat og motiveret til at løse dette problem, skabte Jan de fantastiske og geniale Time Timer ure. Et visuelt og enkelt tidsstyringsværktøj, designet til at "vise" tidens gang. Efterhånden som tiden går, forsvinder den røde disk inde på urskiven, hvilket gør almindelige rutiner på arbejde, skole eller hjemme stressfri og behagelige..."

Hvad er en Time Timer?

En Time Timer er et visuelt ur, som er et utrolig godt, trygt og ofte vigtigt hjælpemiddel til især børn og voksne med særlige behov.

Uret visualiserer hvor lang tid der er til målet, i form af en stor rød skive der drejer rundt.

I 2020/2021 blev de 3 mest populære modeller af Time Timer uret opdateret med magneter bagpå de to store modeller, så uret kan sættes på eksempelvis køleskabet og urene fik også ny forbedret drejeskive, samt plads til piktogrammer eller "whiteboard-kort" ovenpå urene.

Hvis barnet eller den voksne sætter sit ur til 30 minutter, så vil man tydeligt kunne se, at den røde skive bliver mindre og mindre, i takt med at tiden går.

Urene tæller ned ad, lidt den samme funktion som på et æggeur, dog er disse ure meget mere visuelle og derfor meget mere overskuelige, for personer med kognitive vanskeligheder.

De forskellige Time Timer ure er lydløse og derfor ikke et forstyrrende element i undervisningen. Urene har en alarm funktion, som kan aktiveres hvis dette ønskes. Hvis man vælger at sætte alarmen til, så vil uret bippe når tiden er gået, så barnet eller den voksne bliver gjort opmærksom på, at opgaven er løst.

Enkelte af modellerne af Time Timer ure kan købes i andre farver...

Time Timer ure er en genial opfindelse, som kan hjælpe med at skabe ro og overskud i rigtig mange familier.

Opfundet af en initiativrig mor.

For over 20 år siden kæmpede Time Timer opfinderen Jan Rogers 'yngste barn, for at overskue overgangen fra den ene daglige rutine til en anden.

Det var lige meget om det var når de skulle gøre sig klar til at skulle ud ad døren og i skole, lektielæsningen eller hvornår det var sengetid.

Den unge pige kæmpede med frustrationer og forvirring pga. den manglende forståelse for begrebet tid.

https://youtu.be/jQNx_lIbJu0
Se historien om Time Timer urene på YouTube (på engelsk!)

En smule desperat og motiveret til at løse dette problem, skabte Jan de fantastiske og geniale Time Timer ure.

Et visuelt og enkelt tidsstyringsværktøj designet til at "vise" tidens gang. Efterhånden som tiden går, forsvinder den røde disk inde på urskiven, hvilket gør almindelige rutiner på arbejde, skole eller hjemme stressfri og behagelige.

Hvem kan have glæde af et Time Timer ur?

Et Time Timer ur kan gøre en kæmpe forskel hos rigtig mange forskellige personer, diagnoser eller ej. Det er dog især personer med kognitive vanskeligheder, der har stor glæde af disse fantastiske ure.

I de fleste situationer vil det være forældrene, lærerne eller pædagogerne der indstiller uret. Det kan bl.a. være i skolen, hvor barnet måske har behov for en visuel tydelighed, for at kunne overskue at deltage i hele dansktimen.

Det kan også være, hvis barnet har fået en iPad pause og gerne ville kunne følge med i hvornår pausen er slut.

Time Timer uret kan indstilles med alarm, så det bipper når pausen er slut...

Børn og voksne med særlige behov, kan ofte have svært ved at forstå og forholde sig til begrebet tid, hvilket kan give en del frustrationer og konflikter.

Med de visuelle Time Timer ure, kan I nu gøre tiden mere visuel og overskuelig, end et helt almindeligt digitalt eller analogt ur og på den måde mindske stress.

Har du et barn med autisme, ADHD, ADD eller andre udfordringer, så kan sådan et ur måske gøre en kæmpe stor forskel for jer.

Det kan også være, hvis dit barn har brug for meget struktur i hverdagen. Måske har du et barn uden diagnose, men som stadig kan have stor glæde af et visuelt ur, så han/hun nemt kan se hvornår tiden er gået.

Vores erfaringer med de visuelle ure.

Jeg hedder Carina og er 32 år. Jeg er mor til to dejlige drenge, Marcus på snart 16 år og Villads på 1 år.

Marcus er født med CMV, som er en virus, der desværre giver skader i forskellige grader, alt efter hvornår i fosterstadiet barnet bliver ramt af denne virus.

Marcus har desværre flere mén af denne virus. Han har bl.a. diagnosen Infantil autisme og derudover så mistede han også sin hørelse mere og mere, da han var helt lille. Dette er en af de mest ”almindelige” mén af denne virus.

Marcus har derfor levet meget af sin barndom med meget dårlig hørelse og endda nogle år, hvor han var mere eller mindre døv.

Marcus har fået indopereret Cochlear Implant på begge ører, så han har fået noget af hørelsen igen og nu nemmere kan fungere og få noget ud af hverdagen.

Marcus var kun 2,5 år da han fik sin autisme diagnose og selvom jeg ikke var i tvivl om at han havde den diagnose, så ramte det stadig ubeskriveligt hårdt, da lægerne sagde det højt.

Diagnosen og problemerne med hørelsen, påvirkede vores liv utrolig meget, men jeg er på ingen måde typen der giver op eller bare flyder med strømmen. Jeg ville gøre alt i verden, for at hjælpe Marcus til at få det bedste og mest givende og meningsfulde liv.

Jeg gik derfor i gang med at læse ALT jeg kunne finde om autismespektrumforstyrrelser, hjælpemidler og træningsmetoder.

Nogle af de hjælpemidler som gik igen og igen, lige meget hvor jeg læste, det var Time Timer urene.

Marcus var en lille charmerende dreng, som desværre var meget indelukket. I den alm. vuggestue/børnehave som Marcus startede i inden han fik sin diagnose, sad han ofte og drejede på et hjul på en legetøjsbil eller gik langs indhegningen af legepladsen. Han var rigtig meget inde i sin egen verden og havde ingen interesse i de andre børn, ej heller hvad der skete omkring ham.

Marcus havde store kognitive udfordringer, han var non-verbal, forstod ikke hvad vi sagde til ham, havde store motoriske vanskeligheder, sociale vanskeligheder, søvnproblemer og meget meget mere.

Vi havde så mange konflikter og frustrationer, fordi han ikke forstod ret meget og fordi jeg ikke forstod ham.

Da Marcus fik hans diagnose undersøgte jeg alt for at finde ud af, hvordan jeg kunne ændre på Marcus´ tilstand og gøre både hans og mit liv nemmere og bedre.

Jeg blev opmærksom på, at man kunne hjemmetræne ud fra forskellige metoder, så jeg gik i gang med at læse og lære om metoder til at udvikle hjernen.

I dag har jeg arbejdet med hjemmetræning, hjemmeundervisning og intensiv træning af kognitive færdigheder i snart 10 år. Jeg har nu en stor dreng som er nysgerrig på livet og gerne vil rejse og opleve. Marcus er ikke inde i sin egen lille boble mere, han har fået et nyt liv.

Marcus har stadig ikke et fuldt sprog, men han kan sige rigtig mange ord og sætninger. Han kan læse og skrive, både på dansk men også en hel del på engelsk. Marcus er bl.a. rigtig dygtig til geografi og elektronik.

Vores mange daglige konflikter er væk og vores frustrationer er der styr på.

Marcus forstår nu hvad vi siger og han er meget opmærksom på sine omgivelser, han vil gerne hjælpe andre og er interesseret og motiveret for at lære om nye ting.

Marcus er blevet en helt ny dreng, rettere ung mand, og selvom han stadig har nogle udfordringer, så er det ingenting i forhold til hvordan det var engang. Med en god struktur, tydelig guidning og visuelle anvisninger, så kommer man virkelig langt.

I årenes løb, har vi stiftet kendskab til mange forskellige hjælpemidler, for at finde ud af hvordan det kunne bruges og for at finde ud af om det var ting der kunne hjælpe os i vores liv.

Selvom nogle børn og unge har ens diagnoser, så har de på ingen måde ens behov.

Alle børn og voksne er forskellige, med eller uden diagnoser, så man er nødt til at se på hvilke behov og ønsker den individuelle har, for at kunne gøre en forskel.

Det eneste hjælpemiddel som har hængt ved i alle disse år, er Time Timer uret. Behovet for de visuelle ure er dog blevet mindre, i takt med at Marcus har udviklet sig i positiv retning.

Hvilket ur skal man mon vælge?

De fantastiske Time Timer ure kan købes i rigtig mange forskellige modeller og størrelser, men de har alle den samme funktion, nemlig at gøre tiden mere visuel og overskuelig.

Når I skal vælge det ur, som passer bedst ind i jeres liv, så skal I vælge ud fra hvilken sammenhæng uret skal bruges. Behovet er forskelligt fra familie til familie og måske vil det være det mest optimale, med flere forskellige modeller af urene.

Legebyen.dk har rigtig mange forskellige muligheder indenfor Time Timer ure og der er derfor uden tvivl et ur, som kan gøre en forskel i lige netop jeres familie.

Er der spørgsmål til de forskellige typer ure, så skal man ikke være bange for at spørge, det er vigtigt at vælge det rigtige.

Time Timer ur-modellerne i 2010'erne...

For at guide jer bedst muligt, så kommer her en grundig gennemgang af de forskellige modeller:

Time Timer Pocket (lille):

Denne model er 7,5 x 7,5 cm og kan indstilles til max 60 minutter.

Denne model er lille og derfor let at have med på farten.

Pocket modellen har en klap som beskytter urskiven, hvis man har uret i lommen eller i tasken.

Den opdaterede 2020 model med plads til "whiteboard-kort" i toppen af uret...

Det lille kompakte ur er meget praktisk at have med i skoletasken og det fylder ikke meget på bordet i skolen.

Uret er lydløst, så det ikke generer de andre børn i klasseværelser. Der er dog en valgfri mulighed for at sætte en alarm som bipper, når tiden er gået.

Time Timer Pocket var det første ur vi købte. I starten syntes jeg det var svært at finde ud af hvordan vi skulle bruge det og Marcus forstod overhovedet ikke hvad det var.

Men efter at have undersøgt uret nærmere og læst lidt om det, så forstod jeg meningen med det. For at lære Marcus funktionen af uret, så startede jeg med at slå alarmen til, sætte en bid af en mælkesnitte på bordet og så satte jeg uret på 3 min.

Vi sad sammen og kiggede på uret og Marcus forsøgte mange gange og tage mælkesnitten, men jeg stoppede ham selvfølgelig.

Da uret ringede, sagde jeg ”Jaaaa” og så tog Marcus mælkesnitten og spiste den hurtigt. Dette prøvede vi nogle gange i træk og så havde Marcus fået en forståelse af opgaven.

Derefter prøvede jeg at sætte uret til 15 minutter og så fandt jeg en malebog frem og nogle farver, Marcus havde også motoriske udfordringer og det var derfor også et område vi arbejdede meget med.

Vi satte os ved bordet og begyndte at male i malebogen. Marcus kiggede ofte op på Time Timer uret, for at holde øje med om den røde skive blev mindre og mindre.

Da uret ringede klappede Marcus i hænderne og skyndte sig væk fra malebogen og ned for at lege med noget legetøj i stedet for.

Det lille Time Timer ur på 7,5 x 7,5 cm (pocket udgaven) er lige til at tage med sig,
eksempelvis i jakkelommen eller skoletasken...

Størrelsen på uret gjorde, at jeg nemt kunne tage det med, når vi skulle på familiebesøg eller ud at handle, hvor der også kunne opstå situationer hvor uret kunne være en hjælp.

Urene kræver at alle involverede kender til funktionen og forstår at indstille dem, men når først man har fundet ud af det og brugeren har fået en forståelse af uret, så er det et fantastisk hjælpemiddel.

Alle Time Timerne fungerer mere eller mindre ens, så barnet eller den voksne, skal ikke at vænne sig til det, hver gang man køber en ny model. Det er intet problem.

Time Timer MOD:

Denne model er 8 x 8 cm og kan også indstilles til max 60 minutter. Time Timer MOD modellen dækker mange af de samme behov som Pocket modellen, da det også er en lille model med mulighed for at bruge alarm.

De mindre og/eller lidt vildere børn kan derfor anbefales denne MOD model.
Her vist i den originale grå farve...

Dog er den gode og praktiske fordel ved denne model, at den er mere holdbar imod slag, da den har et beskyttende cover af silikone.

Time Timer MOD modellen, blev hurtigt et "must have" produkt hjemme hos os, da vores Pocket ur gik i stykker en dag da Marcus skubbede det på gulvet. De fleste små børn er nysgerrig og lidt vilde og man kan derfor ikke forvente, at de kan passe på et ur.

Da Marcus var 4-5 år, blev han frustreret over uret, fordi han ikke gad den opgave jeg havde stillet ham. Han skubbede derfor uret på gulvet og det gik desværre i stykker.

Jeg blev derfor anbefalet at købe en MOD model i stedet for.

Denne model er meget bedre til de mindre børn, da det holder til mere.

Uret har nu holdt i mange år, også selvom det flere gange er tabt på gulvet, men det beskyttende silikonecover gør arbejdet rigtig godt. Det er endda muligt at købe andre silikonecovere, hvis man ønsker en særlige farve.

Time Timer MOD uret findes også i den lyseblå SPRINT udgave

Time Timer 8" eller 12"
(Original urene, mellem og stor)

Disse to bedst sælgende modeller af Time Timer urene er 20 x 20 cm. (8 tommer) og 30 x 30 cm. (12 tommer) og de kan begge indstilles til max 60 minutter.

Det er uden tvivl de Time Timer ure vi ser flest steder, da de har en hel perfekt størrelse, om end uret skal stå på et bord eller hænge på væggen.

8" og 12" Time Timer urene er de to største modeller vist på billedet herover.
De to ure måler henholdsvis 20 x 20 cm og 30 x 30 cm.

Urskiven er visuel tydelig og denne model er derfor bl.a. brugt i flere specialinstitutioner, men også hjemme i det private hjem, hvor visuel tydelighed også er med til at skabe en rolig hverdag.

Det er muligt at aktivere alarmen, som vil informere om at tiden er gået, ved at ringe med biplyde. Disse to modeller er lige kommet i en ny udgave, hvor der er magnet på bagsiden, hvilket jeg ser som en kæmpe fordel.

Disse to størrelser har vi ikke brugt herhjemme, hvorfor ved jeg faktisk ikke.

I den specialbørnehave hvor Marcus kom i efter hans diagnose, var det disse to ure de havde i mere eller mindre alle rum.

Efter at have set nærmere på dem, så ville især uret på 20 x 20 cm. have været rigtig godt, til at have til at stå på spisebordet.

Da Marcus var lille, brugte vi ofte et Time Timer ur, til visuelt at kunne vise Marcus hvor længe han skulle blive siddende ved bordet. Hvis vi havde haft en af de større modeller, så havde vi lettere kunne sætte uret så Marcus ikke kunne nå det. Men dengang havde vi kun de mindre ure, så vi var tvunget til at stille det tæt på Marcus, så han tydeligt kunne se det. Hvilket også betød, at han ofte pillede ved det.

Hvis jeres behov er at have et Time Timer ur som fast inventar på spisebordet, for at tydeliggøre hvor længe man skal blive siddende, så vil jeg derfor helt sikkert anbefale at I vælger en af disse store størrelser.

De opdaterede 2021 modeller har nu magneter indbygget på bagsiden,
så de kan hænges op på alle større metaloverflader,
såsom køleskabet eller emhætten i køkkenet.

 

Time Timer MAX:

Denne model lever virkelig op til navnet, MAX. Det er nemlig et ur, som er svært at overse, da det måler hele 44 x 44 cm.

Dette ur var ikke kommet frem, da Marcus var lille og vi har derfor ikke de store erfaringer med lige netop denne model. Dog har jeg nu set nærmere på uret. ....

Og det er stort!

Størrelsen på uret kan være en fordel, hvis uret skal bruges til personer med synsnedsættelse.

MAX uret ville også være helt oplagt til at hænge på væggen i et klasseværelse, i en gymnastiksal eller i en institution.

Det store ur har også en fod, så der er mulighed for at stille det på bordet eller på en hylde.

MAX uret har rigtig mange forskellige funktioner, som giver gode muligheder for at tilpasse det efter brugerens- og dagens behov.

MAX uret har 8 forskellige tidsflader fra 5 minutter til 24 timer, som man let kan skifte imellem alt efter situationen.

Uret koster noget mere end de andre Time Timer ure, men det har også mange flere muligheder.

Time Timer MAX uret bruges ofte hos institutioner med mange børn og unge,
der skal kunne se tiden fra en længere afstand...

Time Timer Plus:

Plus modellen er udstyret med et praktisk håndtag på toppen af uret. Det er derfor nemt at bære uret rundt fra rum til rum.

Time Timer Plus måler 14 x 18 cm. og kan købes i sort eller hvid udgave med 60 minutter på urskiven.

Plus modellen kan også købes med lidt andre tidsintervaller, såsom 5 minutter, 20 minutter og med 120 minutter. Denne model har også fødder, så det kan stå stabilt på bordet, gulvet eller på en hylde.

Vi har brugt vores Time Timer Plus rigtig meget, da det har en rigtig god størrelse og fordi det står stabilt, også hvis man stiller det i sofaen eller i sengen.

Marcus er meget glad for at spille PlayStation eller iPad og hvis ikke vi har tydelige regler omkring brugen af disse, så vil Marcus gerne sidde med elektronik i hånden dagen lang.

Derfor sætter jeg ofte en Time Timer Plus ved siden af ham, så det er tydeligt for ham, hvornår han skal lægge det væk. Marcus kan godt klokken, så jeg kunne sagtens bare skrive et klokkeslæt til ham, men det at uret er så visuelt, gør det ekstra tydeligt at se hvornår tiden er gået. Nogle gange sætter jeg også alarmen til, så den bipper når tiden er gået.

Vi bruger ofte også Plus modellen ude på badeværelset, når Marcus er i bad.

Da Marcus har Cochlear Implant, så er han helt døv når han tager dem af, hvilket han selvfølgelig gør når han går i bad.

Det vil sige, at jeg ikke kan banke på døren eller kalde på ham, når han har været i badet længe nok. Jeg sætter derfor nogle gange Time Timer uret inde i badet. Uret kan desværre ikke tåle vand, så jeg sætter det så det ikke bliver ramt af vandet, men stadig så Marcus kan se det, eftersom han jo ikke kan høre alarmen, så den slår jeg ikke til i badet.

Time Timer Plus med kun 5 minutter på urskiven.
Genialt når der arbejdes med korte intervaller og mindre opgaver...

Plus modellen bliver brugt rigtig meget i skolerne, både specialskolerne men også i specialklasser. Børnene synes uret er lidt mere spændende, fordi det har det store håndtag og fordi det kan købes i andre farver.

Funktionen er den samme, så børnene retter sig stadig efter uret.

Time Timer Twist:

Her har vi et fantastisk designet Time Timer ur, som jeg virkelig manglede da Marcus var lille.

Denne model er rund med en diameter på 8,5 cm. Dette ur er digitalt og det sætter selvfølgelig lidt ekstra krav til brugeren af uret, da det kræver at man har en forståelse for det.

For at indstille tiden på Twist modellen, skal man dreje på ydersiden af uret, i modsætning til de andre ure, hvor man skal dreje inde midt på urskiven.

Tiden kan stilles op til 90 minutter og det bedste ved dette ur er, at der er magnet bagpå. Det giver nogle muligheder, som der ikke er med de andre Time Timer ure. (flere modeller har fra 2021 også fået magneter bagpå...)

Med et Twist ur kan man bl.a. sætte uret fast på køleskabet, på whiteboards, på maskiner i træningscentret, eller andre magnetiske overflader, hvor der kan være behov for at have en Time Timer.

Time Timer Twist er perfekt til brug på et whiteboard

Ligesom ved de andre Time Timer ure, så har Twist modellen også en alarm som kan sættes til, hvis man ønsker det.

Da Marcus var lille, ville jeg rigtig gerne have et Time Timer ur på vores køleskab, men det kunne jeg ikke finde nogle steder, så jeg er virkelig positiv overrasket over dette ur.

Jeg er sikker på, at mange familie kan have stor glæde af et magnetisk Time Timer ur, det kan bl.a. være for at barnet tydeligt kan se hvornår han/hun skal spise, i stedet for at komme og spørge hele tiden, så kan I sætte uret og på den måde gøre tiden mere visuel for jeres barn.

Time Timer Wash:

Det nye Time Timer Wash, er en fantastisk opfindelse, især i en tid som denne, hvor COVID-19 pandemien raser, og hvor håndvask og afspritning er noget vi sætter STOR fokus på.

Et ur som dette kan nemt sættes fast på badeværelsesspejlet med sugekop.

Uret er opdelt i tre faser:

 • Sæbe
 • Vask
 • Afskylning

Uret er genialt til at gøre håndvask til en sjov og interessant leg, fremfor en sur og irriterende pligt.

Time Timer Wash egner sig rigtig godt til især børnehaver og skoler, men selvfølgelig også til det private hjem.

Uret starter ved blot at tage hånden op foran det, man skal ikke røre ved noget eller indstille det. Det fungerer super simpelt og den visuelle guidning i håndvask er en kæmpe hjælp for rigtig mange børn, både med særlige behov, men bestemt også børn uden særlige behov.

Marcus har haft godt af at bruge denne Time Timer Wash, da han ikke har tålmodighed til at vaske hænder og det bliver derfor ofte en sur pligt og bare noget der skal overstås lynhurtigt.

Efter at have sat Wash uret op på vores badeværelse, så har Marcus brugt det og fuldt uret. Han er blevet meget bedre og grundigere til at vaske sine hænder.

Jeg har selvfølgelig også selv brugt Time Timer Wash. Jeg var selvfølgelig nysgerrig og skulle lige tjekke om det tidsmæssigt var passede, i forhold til når jeg selv vasker hænder. Jeg må indrømme at jeg er virkelig positiv over denne Time Timer.

Den bør hænge i alle institutioner og på alle skoler :-)

Hvorfor bør flere personer bruge et Time Timer ur?

Svaret er ret ligetil. Der er et hav af muligheder og situationer hvor en Time Timer kan gøre en kæmpe forskel.

I kan gøre tiden mere visuel og derfor gøre tiden meget mere overskuelig.

Børn og voksne med særlige behov, har ofte nemmere ved at overskue visuel guidning og med et ur som dette, vil I hjælpe disse personer, med at få et meget bedre overblik. Det vil også medvirke til at disse personer føler sig bedre tilpas, er mere rolige og bliver mindre stresset.

Hverdagens mange opgaver, kan hurtigt gøres lettere og mindre frustrerende.

Undersøgelser har vist, at brugen af Time Timer ure øger koncentrationen og indlæringen hos personer med kognitive udfordringer.

Inspiration til situationer hvor en Time Timer kan være en hjælp:

 • I undervisningen
 • I frikvarteret
 • Ved fritidsaktiviteter
 • Ved møder
 • I badet
 • Læsning
 • Huslige pligter
 • Spisesituationer
 • Computer- eller iPad tid
 • Inden sengetid
 • Pauser
 • For at visualisere hvor lang tid der er til Disney Sjov eller til fredags slikken kommer frem.

Der er simpelthen et utal af situationer hvor et visuelt ur, vil hjælpe og derfor mindske frustrationer og konflikter.

Den varmeste anbefaling

I dag hjælper de prisvindende Time Timer ure børn og voksne over hele verden, med bedre at kunne visualisere og overskue tiden. Et Time Timer ur kan skabe rigtig meget ro og struktur i det private hjem og også i skolen.

Med ro og struktur i hverdagen, så giver du dit barn de allerbedste forudsætninger for at udvikle sig i en god, sund og positiv retning.

Et Time Timer ur kan mindske, måske endda gøre så man helt kan undgå rigtig mange forskellige årsager til konflikter.

Jeg har kun positivt at sige, om disse mange geniale ure og jeg kan derfor give dem de varmeste anbefaler med herfra, de er uden tvivl pengene værd!

- Carina Lund, Anmelder for Legebyen.dk

Vil du vide mere???

Læs også anmeldelsen af Time Timer Wash

Læs også anmeldelsen af Time Timer visuelle ure

Læs også anmeldelsen af Time Timers Piktogrammer

Har du stadig spørgsmål?

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål til de visuelle Time Timer ure, så du velkommen til at skrive en kommentar til denne blogartikel, eller sende en mail til kontakt@legebyen.dk

BlogindlægCategory_blogindlægTime timer

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen