ColoColo børnemøbel anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 1-3 år | Vægt: Bordet vejer 9 kg/Stolen vejer 2,5 kg | Antal: 1 sæt med ét bord og to stole/taburetter

"Vi har haft stor glæde af at teste dette multimøbel, det har virkelig overrasket mig positivt. Jeg synes det er helt fantastisk og det er så fedt, at det kan anvendes på så mange forskellige måder. ColoColo muliti-børnemøblet har et meget enkelt design, som både inkluderer sikkerhed og funktionalitet..."

En anmeldelse af ColoColo Multi-Børnemøbler fra HOPPL

HOPPL blev lanceret i Japan i 2012 med håb om at skabe bæredygtige, sikre, kreative børne multimøbler, der stimulerer børns fantasi, kreativitet og koncentration.

HOPPL lægger en masse kærlighed og omsorg i deres ColoColo produkter, ligesom alle forældre ville gøre ved deres babyer og børn.

ColoColo bordet og stolene er et multifunktionelt møbel. Det kan vendes og drejes på alle lede og kanter og så snart man gør det, får børnemøblet en helt ny funktion.

Bordet er et bord, men kan også bruges som mange andre ting bl.a. bænk, opbevaring til bøger, skrivebord eller købmandsdisk. De to stole kan udover at bruges som stole bl.a. bruges som taburetter, fodskammel eller til opbevaring.

Multimøbel-sættet består af et bord og to stole, og alle delene har afrundede kanter, så små børn ikke slår sig på skarpe hjørner.

Stimulerer fantasi og kreativitet

Disse super fine multimøbler fra ColoColo stimulerer børns fantasi og kreativitet og inviterer til en masse forskellig og sjov leg. ColoColo stol og skrivebord er et meget enkelt design, men som inkluderer sikkerhed og funktionalitet.

Sættet er virkelig robust og holdbart og det egner sig derfor rigtig godt til vuggestuer og børnehaver, men det vil også være super fint og passe godt ind i de fleste private hjem.

Det er klart en fordel, at sættet kan anvendes på så mange forskellige måder. Når dit lille barn bliver lidt ældre og får andre interesser og andre behov, så kan dette møbel ændres så det følger dit barns udvikling.

ColoColo sættet kan fåes i tre forskellige farver, mørk valnød, almindelig birk og helt lys birk. Det sæt vi har testet i denne anmeldelse, er det i birk, som passer rigtig godt ind med de andre møbler vi har.

Møblerne egner sig godt til alle børn! både til drenge og til piger. Sættet er virkelig praktisk med de mange forskellige funktioner og muligheder. Det har en rigtig god størrelse og stolene kan sagtens bruges af børn op til 5-6 års alderen.

Stolene kan let opbevares under bordet eller under skrivebordet, når de ikke bruges.

Fantastisk og robust multimøbel

Vores familie har testet dette fantastiske og robuste børne- multimøbel fra ColoColo og det har været meget positivt og interessant. Møblerne kan virkelig bruges til mange forskellige ting, det handler bare om at tænke lidt ud af boksen og se muligheder istedet for begrænsninger.

Jeg synes, det er en fantastisk god idé, at producere møbler med mange forskellige funktioner, derved behøver man ikke at købe en masse forskellige børnemøbler, man kan blot vende eller dreje dette sæt, så får det en helt anden funktion.

Vi har haft min venindes søn, Carl på 4 år på weekend og han ville rigtig gerne lege isbod. Vi satte derfor bordet op som en købmandsdisk, så han kunne stå på den ene side og servere is og cupcakes hen over disken. Når der ikke var kunder i isboden, kunne han sætte sig ned på skamlen og holde en velfortjent pause, indtil der igen kom kunder.

Bordet ville også kunne bruges som et skrivebord, når det står på den måde. Så kan man selv vælge, om stolene skal stå så de har ryglæn eller om de skal stå som skamler.

Da Carl senere ville bygge med Plus-Plus brikker, satte jeg bare bordet ned som et almindeligt bord. Selvom det er lavet i en god og robust kvalitet, så er det nemt at løfte, vende og dreje, for en voksen.

Hvis man gerne vil lege, at man kører i bil, tog eller bus så kan man f.eks. vælge at lave “bordet” om til en bænk, som kan fungere som bagsædet i bilen.

Man kan selv vælge, om forsæderne i bilen skal laves som skamler eller om stolene skal vendes så de har ryglæn. Man kan også lege, at man er ude og køre en tur i en hestevogn. Så er bænken hestevognen og kusken kan sidde foran på en skammel med sin pisk i hånden og styre hesten. Hvis man evt. er så heldig at have en gyngehest, vil det jo være en oplagt ide at bruge den i legen også.

Mange forskellige gode muligheder

Der er mange forskellige gode muligheder med dette lækre multimøbel fra HOPPLs ColoColo-serie. En mulighed kan f.eks. også være at bruge “bordet” som en bænk og så sætte stolene som borde istedet for. Derved kan der nemt sidde to børn ved siden af hinanden på bænken og have te-selskab.

Hvis det derimod er opbevaring man har brug for, så kan man også anvende “bordet” som en reol, ved at sætte det på højkant og anbringe en stol deri, det vil så give rum/hylder i reolen. Eller man kan sætte bordet som disk og sætte stolene ind under, på den måde kan man også bruge det til opbevaring af børnebøger og legetøj.

Hvis dit barn gerne vil sidde og tegne, så er det lidt hyggeligt, hvis man sætter bordet som et skrivebord, så der bliver en skærm/høj kant rundt om bordet, så kan farverne heller ikke triller ned af bordet.

Dit barn kan selv vælge om han/hun gerne vil sidde på stolen med ryglæn eller som den skal stå som en skammel.

Da vi holdt børnefødselsdag i sommer, satte jeg bordet og stolene ud på terrassen. Det har en rigtig god størrelse, så de mindste børn kunne sidde ved bordet og spise, istedet for at sidde ved det store "voksne" bord, hvor de næsten ikke kan nå noget.

Multimøblet fra ColoColo kan sagtens bruges udenfor, dog skal det ikke stå ude om natten eller i dårligt vejr, men i sommerperioden har vi brugt det udenfor flere gange og bare løftet det ind om aftenen og det har ikke taget skade.

Den gode kvalitet

Den gode kvalitet på multimøblerne gør også, at børn sagtens kan kravle på bordet eller stå på stolene eller lign. Selvfølgelig skal jeres lille barn passe på ikke at falde ned og slå sig. Men det kan møblerne sagtens holde til og det at kravle på møblerne er en god øvelse for at styrke dit barns motorik.

Vi har haft stor glæde af at teste dette multimøbel, det har virkelig overrasket mig positivt. Jeg synes det er helt fantastisk og det er så fedt, at det kan anvendes på så mange forskellige måder.

Det ses tydeligt på lang afstand, at det er en super kvalitet og det derfor også er institutionsegnet, men det er helt sikkert også egnet til private hjem.

Som I kan læse, så er jeg rigtig positiv overfor disse møbler og jeg vil uden tvivl gerne anbefale andre familier at købe dem. I og jeres små børn vil få virkelig meget glæde dette ColoColo multi-børnemøbel fra HOPPL...

- Carina Lund

BlogindlægCategory_blogindlægColocolo

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen