Tillykke - er du den heldige vinder?

Klik og se, om du er heldig

Facebook konkurrencer

Vi laver løbende konkurrencer på vores Facebookside. Her kan du også læse sjove historier, blive opdateret med spændende nyheder og geniale guides, så der er god grund til at følge os 

Du kan også følge med på InstagramPinterest og YouTube.

Facebook konkurrenceregler

GENERELLE KONKURRENCE BETINGELSER

Ingen af Legebyen.dks konkurrencer er købsbetingede. Ansatte hos Legebyen.dk samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencerne.

Præmier kan afhentes på vores adresse i Viborg eller sendes til en valgfri adresse i Danmark.

 

SÅDAN DELTAGER DU!

 

Facebook konkurrencer:

Gå ind på Legebyen.dk’s Facebook side og gør som oplistet i opslaget – på denne måde deltager du i lodtrækningen om præmien.

Vi finder 1 tilfældig vinder ved lodtrækning blandt alle korrekte kommentarer. Vinderen får direkte besked på Facebook i konkurrence-tråden. 

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn og adresse – sendes som privat besked via Facebook, som mail til kontakt@legebyen.dk eller oplyses på tlf: 72 62 26 30.

Svarer vinderen ikke indenfor 7 dage, udtrækkes der automatisk en ny vinder.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

 

Nyhedsbrev konkurrencer:

Tilmeld dig nyhedsbrevet på www.Legebyen.dk eller via knappen på Legebyen.dk’s Facebook side.

Vi sender vores nyhedsbrev afsted cirka 1-2 gange om måneden

 

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE?

Legebyen.dk vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. Legebyen.dk benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder og fornavn og by nævnes på listen over vindere på www.legebyen.dk/konkurrencer/8-om-legebyen-dk/35-konkurrence-vindere

Legebyen.dk forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel.

Konkurrence udbydes af Legebyen.dk, Mariendalsvej 19, 8800 Viborg.

Konkurrencerne er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Meta/Instagram/Facebook.Ved afgivelse af tilladelser og informationer, gives disse til Legebyen.dk, ikke til Facebook.