Bliv testfamilie for Legebyen.dk

Legebyen.dk søger altid test-familier (bloggere, influencere, produktanmeldere, fotografer osv) til at skrive anmeldelser af både legetøj og spil.

Vi søger familier, med lyst til at teste, fotografere (med mobilen eller eget kamera), samt skrive om vores produkter.  

Din familie består både af voksne (som er vilde med at skrive og tage billeder - gerne med mobilen), samt et eller flere børn (som ikke har sceneskræk og gerne vil være med på billederne).

Du skal have lyst til, at teste legetøj og børnespil. Du elsker at åbne et helt nyt legetøjsprodukt eller brætspil - og så har du lysten til at formidle familiens oplevelser i anmeldelserne, som udgives løbende på Legebyen's Blog.

Skrift

Du elsker at skrive og formidle med et farverigt og levende sprog, på korrekt dansk, uden for mange stavefejl og grammatiske fejl.

Du kan med lethed nedfælde 1000+ ord på det digitale papir, for hver anmeldelse.

Billeder

Billeder siger mere end ord...

Vi formoder at du har en smartphone eller et kamera, der kan tage gode billeder af det produkt I tester. Din familie skal deltage på nogle af billederne, så det dur ikke du/I lider af sceneskræk.

Tag også gerne billeder af indpakningen, indholdet i kassen/æsken, close-ups af komponenter.

Du må gerne være kreativ, med dine billeder og lege lidt med fugle - og frøperspektiv, samt zoom-funktionen. Hvad kan dit kamera ellers? 
Vis os det gerne ;-)

Kan du krydse følgende punkter af?

✓ Erfaring med at skrive længere blogindlæg eller tekster.


✓ Levere minimum 1000 ord nedfældet på digitalt papir (per anmeldelse).


✓ Producere 8-10 billeder taget med smartphone/kamera (per anmeldelse).


✓ Ingen kamera-skræk! Børn/Forældrer ønsker at være med på billederne.


✓ Stabil og kan overholde aftaler og deadlines.


✓ Fejlfrit dansk - og gerne i unik, personlige stil.

Rettigheder

Dine anmeldelser vil løbende blive udgivet på Legebyen.dk’s Blog og citater fra dine anmeldelser vil blive brugt på produkterne på Legebyen.dk.

Derfor giver du Legebyen.dk rettighed til at bruge både billeder og tekst fra dine anmeldelser på Legebyens blog og Legebyens Sociale Medier, samt på Legebyen.dk.

Har du lyst til at dele og reposte anmeldelser eller billeder på dine egne sociale medier, såsom Instagram, Facebook og Pinterest, er du selvfølgelig velkommen til det ;-)

Vi kan desværre ikke aflønne dig for det flotte arbejde du laver for os - men du og dine børn kan selvfølgelig beholde det legetøj og de spil, som I kommer til at teste og anmelde for Legebyen.dk

Send en mail til Thomas

Lyder titlen "Anmelder for Legebyen.dk", som noget du gerne vil have tilføjet til dit CV, så send os en mail på thomas@legebyen.dk

Fortæl lidt om dig selv og dine børn/din familie, og hvorfor du/ I er de perfekte anmeldere for Legebyen.dk.

Medsend gerne en tekst / et opslag / et link, hvis du allerede har skrevet noget spændende andetsteds.

Besøg bloggen