Legebyen.dk og valg af emballage løsninger

Hos Legebyen.dk synes vi at grøn ansvarlighed er langt bedre end sort samvittighed, sü vi vil rigtig gerne gøre det rigtige og trÌffe alle den bÌredygtige valg, nür det kommer til den emballage vi til dagligt benytter, til de mange pakker vi sender til vores kunder.

Som tidligere nÌvnt, genbruger vi blandt andet de papkasser, som vi für legetøj og spil leveret i, fra vores leverandører. Sü lÌnge disse papkasser ikke fejler noget, kan vi da lige sü godt bruge dem igen! Er du ikke enig? Skidt med om der stür Playmobil pü papkassen, selvom det er BRIO togbaner du har købt.

Vi er dog nødt til at supplere med nye brune papkasser ogsü. Ofte kommer der eksempelvis 6 brÌtspil i Ên papkasse og disse 6 spil krÌver jo 6 nye papkasser, hvis vi antager at der 6 forskellige kunder der hver køber sig Êt brÌtspil. Vi køber stort ind af papkasser, sü vi har mange forskellige størrelser pü lager, sü vi altid har en papkasse der kan passe, til indholdet i den ordre kunden har bestilt.

Emballagen er på mange måder blevet et dilemma for miljøet –
isÌr med alle de webbutikker og alt den internethandel der fylder mere og mere i Danmark. Emballagen er absolut nødvendig for at sikre at produkterne kommer helskindet frem til kunden. Heldigvis kan rigtig meget emballage genbruges, hvis blot modtageren af pakken har styr pü sin affaldssortering. Det meste pap ender jo pü genbrugsstationen, hvor der er en decideret papcontainer. Herfra kan pappet let omdannes til nye papkasser. Vi kan kun anbefale vores kunder at affaldssortere efter bedste evne.

En anden lille opfordring fra os til dig derude bag skærmen, som er på vej til at lægge noget legetøj, eller et brætspil måske, i indkøbskurven. Har du spurgt om din nabo mangler noget? Jo flere I kan være om at handle sammen, jo mindre køreture får GLS manden. Og jo flere varer i den samme papkasse, jo flere papkasser kommer vi jo til at spare miljøet for. Måske var det værd at overveje om der var en nabo eller et familiemedlem, som du kunne shoppe sammen med? Så får du jo også lige snakket lidt med din nabo eller din familie 😉 Tænk over det, næste gang du skal bestille noget på nettet.

Mvh Team Legebyen.dk