Aquaplay Adventure Land anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Mærke: Aquaplay | Model: Adventure Land (1647) | Materiale: Polypropylenplast | Mål: L:138 x B:88 x H:47 cm | Vægt: 4,6 kg | Antal: 1 kasse med 69 dele

"Vandkanalen overrasker positivt på så mange punkter, og den giver et friskt og livligt pust til legen udenfor. Vi kan tage sættet frem uanset hvilken årstid, det er. At det ovenikøbet er hurtigt at pakke væk. Mateo har brugt en masse energi i sin leg med vandkanalen, som skiller sig ud fra Aquaplays andre klassiske vandkanalssystemer. Kvaliteten er helt i top, underholdningsværdien er stor, og alle kan være med i legen. Det synes vi er fantastisk!"

En anmeldelse af Aquaplays Adventure Land

Vi er tidligere blevet introduceret for en af Aquaplays vandbaner. Vi var derfor rigtig begejstret, da vi fik lov til at udvide vores “horisont” med Aquaplay Adventure Land.

Vi var rigtig spændte på, hvad vi kunne forvente os. Vi kan allerede nu afsløre, at Aquaplays vandbaner hører til blandt toppen af ynglings vandlegetøj herhjemme.

Detaljerne om Aquaplays Adventure Land

Den anbefalede alder for vandbanen er fra +3 år, og sættet indeholder hele 69 dele. Vandbanen måler hele 138 centimeter i længden, 88 centimeter i bredden og 44 centimeter i højden.

Sættet består af: Tætningslister, træer, grotte, klippe, samlinger, kanalsystemet, ø, port, paddel, vandkanon, tårn, båd, speedbåd og de to figurer bjørnen Bo og krokodillen Sven.

Samlingen af Aquaplays Adventure Land

Aquaplay Adventure Land kommer i en stor æske, med indbygget håndtag. Det indbyggede håndtag er en dejlig detalje, og gør håndteringen af æsken nem.

Den medfølgende vejledning var detaljeret, og vi var derfor aldrig i tvivl om, hvor delene skulle samles. Det tog os ( 2 voksne og 1 barn ) 20 minutter at samle Aquaplay Adventure Vandbanen, fra delene var pakket ud af æsken, til vores bane var klar!

Hele samlingsprocessen er delt op i flere små opgaver.

Vi startede med at placere de tilhørende lister meget nøjagtigt, på samlingerne. Da det er listerne der sørger for, at vandbanen er helt tæt, var det derfor vigtigt, at de blev sat ordentligt på. Der medfølger to ekstra lister for en sikkerheds skyld, og påsætningen af listerne er lige til. Mateo kunne desværre ikke deltage i denne proces, da det handler om at holde tungen lige i munden.

Da alle listerne var på, begyndte vi - med god hjælp fra Mateo - at samle hele vandkanalen. Med et enkelt klik sættes samlingerne på vandkanals delene, og der gik ikke langt tid før, vores færdige vandbane stod helt klar.

Nu manglede vi kun at samle de ekstra elementer, der gør Aquaplay Adventure Land banen helt speciel! Vi startede med at bygge tårnet, hvilket var en del lettere, end hvad det så ud til ved første øjekast.

Træerne og den hemmelige grotte samlede Mateo for os. Aquaplay har formået at gøre hele processen omkring samlingen af disse elementer lige til og rigtig børnevenlige. Mateo var nu klar til at se sin nye Aquaplay Adventure Land i aktion, og han løb ind for at hente vand til banen med mor.

Lad udforskelsen af Aquaplays eventyrlige Adventure Land begynde

Straks efter at Mateo havde hældt sidste dråbe vand ned i Aquaplays Adventure Land, var han klar til at udforske sin nye, seje vandbane! Mateo greb hurtigt fat i krokodillen Sven, og placerede ham i hans speedbåd. bjørnen Bo skulle ikke snydes, så han blev ( selvfølgelig) også placeret i sin båd.

Mateo begyndte hurtigt at vise stor interesse for vandrutsjebanen. Det kan vi som forældre godt forstå, da den er stor og prangende. Mateo fik hurtigt knækket koden til, hvordan båden hejses op. Der var nu kun én vej for båden - og det var nedad. Plask! Mateo begyndte at grine, og han fik hurtigt båden tilbage til starten af vandrutsjebanen. Det var en succes, så det skulle selvfølgelig gentages. Denne gang blev båden dog sendt endnu hurtigere afsted med meget mere vand i. Igen til høje grin fra både Mateo og far.

Den lille ø med tilhørende vandkanon var også fantastisk sjov at sprøjte vand med. Lige ned i vandkanalen, så vandet bevægede sig. Det var lige så sjovt at sprøjte vand på både mor og far. Vandkanonen skyder vandet helt fantastisk afsted, og den er nem for Mateo at bruge. Mateo gemte bjørnen Bo for krokodillen Sven i den “hemmelige” hule, men han måtte til sidst afsløre sit gemmested, da de nu skulle sejle om kap i den store vandkanal.

3, 2, 1 - kapsejladsen var i gang! Krokodillen Sven lagde sig helt i front. Igennem den store klippe måtte Mateo krydse alt hvad krydses kunne for, at det var hans favorit - krokodillen Sven der kom ud som vinder. Det var det selvfølgelig til stor glæde for Mateo, der med det samme startede endnu et kapsejlads.

Funktionerne er mange i Adventure Land sættet

Aquaplay's Adventure Land vandbanesæt er fyldt med funktioner, der fremmer Mateos leg på den mest nysgerrige og lærerige måde. Mateo lærer især en masse om vandets funktioner, hvilket er helt ideelt, da Mateo elsker leg med vand!

Den første funktion ved vandkanalen, som vi lagde mærke til, var den store vandrutsjebane. Den fungerer rigtig godt, og er dejlig nem at navigere med Mateos små hænder. Mateo placerede blot båden på den lille indsats, og skubbede det store håndtag hele vejen op til toppen. Der var kun én vej tilbage nu, og det er turen ned ad den store vandrutsjebane. Mateo skulle blot løfte indsatsen, og så var båden med tilhørende vand på vej ned i vandkanalen igen!

Det er en funktion, som Mateo bruger rigtig lang tid på, hver gang vi har Aquaplay Adventure Land fremme. Vandrutsjebanen skaber både grin, spænding og gode vandplask!

Den næste funktion, som Mateo er yderst begejstret for, er padlen, som er placeret lige inden indgangen til grotten. Mateo skal blot dreje håndtaget rundt, og så begynder vandet at bølge. Det gør, at Mateos både hurtigere kommer frem, og at de faktisk selv kan “sejle” rundt.

Mateo var meget fascineret af, at man kan sejle sine både gennem den store grotte. Vi som forældre blev hurtigt enige om, at det var en super sej detalje ved sættet. Ovenpå grotten kan der også samles vand. Vandet samles ovenpå grotten ved, at man enten fjerner en lille “blokering”, eller ved at det overskydende vand fra de mange rutsjeture med bådene ryger derned. Når vandet har samlet sig ovenpå grotten, kan Mateo vælge at fjerne en større blokering. Det gør, at vandet nu falder ned i vandbanen. Dette var igen til stor fornøjelse for Mateo.

Den sidste funktion ved Aquaplay Adventure Land findes ikke direkte i forbindelse med vandkanalen, da det er en lille ø. På øen er der sten, træer og en super sej vandkanon. Vandkanonen skulle blot fyldes med en smule vand, og så var Mateo ellers klar til at sprøjte vand på sine både og far. Dette er en rigtig fin detalje, der gør de varme dage endnu sjovere. Øen har ovenikøbet et hemmeligt gemmested, og en smart hule Sven og Bo kan gemme sig i.

Vores vurdering af Aquaplay's Adventure Land vandbanesæt

Vi har igennem hele vores test af Adventure Land sættet fra Aquaplay været rigtig underholdt og imponerede, over den høje standard hele vejen igennem.

Vandkanalen overrasker positivt på så mange punkter, og den giver et friskt og livligt pust til legen udenfor. Vi kan tage sættet frem uanset hvilken årstid, det er. At det ovenikøbet er hurtigt at pakke væk - trods den store vandkanal - er et kæmpe plus.

Der er plads til hele familien rundt om Aquaplay Adventure Land, og det er virkelig skønt. Vi glæder os allerede til at give bjørnen Bo og krokodillen Sven endnu en tur ned af den store vandrutsjebane.

Mateo har brugt en masse energi i sin leg med vandkanalen, som skiller sig ud fra Aquaplays andre klassiske vandkanalssystemer. Kvaliteten er helt i top, underholdningsværdien er stor, og alle kan være med i legen. Det synes vi er fantastisk!

- Camilla Jakobsen

Anmeldelse af legetøjAquaplayCategory_anmeldelse af legetøj

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen