AquaPlay Vandkanal blog

Alder: Anbefales fra 3 år | Materiale: Polypropylenplast | Produktionsland: Tyskland | Designet i Sverige

"Hele familien og vennerne kan være en del af legen og fantasien, kreativiteten, rollelegen, kommunikation, hånd-øje-koordination, sociale kompetencer og årsag og virkning vil virkelig få et boost. I legen vil det nemlig ikke blot være vandet der løber, men børnenes fantasi og kreativitet får også frit løb. Jeg er ikke så meget som et sekund i tvivl om, at AquaPlay er hver en krone værd. De mange timers kvalitetstid og fordybelse i vandlegen og de mange forskellige muligheder for udvikling og læring er det hele værd..."

En blogartikel om AquaPlays fantastiske vandbane-systemer

En vandbane = uendelige muligheder...

Hvis I også elsker udendørs kvalitetstid med jeres vandglade børn, så vil AquaPlay være perfekt hjemme i jeres have eller måske i sommerhuset.

Jeg kendte ikke ret meget til AquaPlay’s sjove vandkanal-systemer, inden jeg besluttede mig for, at undersøge dem nærmere. Jeg vidste dog, at vandbanerne er meget populære i hele verden og at de har været det i mange år.

Jeg tænkte derfor straks, at det var noget jeg ville undersøge nærmere.

Efter at have afprøvet de sjove vandbaner, er jeg virkelig positivt overrasket og af den grund, vil jeg gerne dele oplevelsen med andre.

Hvad er AquaPlay?

Hvis der sidder en læser derude, som ikke har kendskab til, hvad AquaPlay det er for noget, så vil jeg lige fortælle lidt generel viden om AquaPlay.

AquaPlay er et vandkanal-system, eller "vandbaner" som børnene vil kalde det. Sættene består af moduler og er lavet af holdbart polypropylenplast.

Vandkanalsystemet henvender sig til de vandglade børn fra ca. 3 år og opefter. Det forventes at forældrene hjælper med at samle vandkanalen.

AquaPlay har lavet et hav af forskellige baner, det er derfor intet problem at finde en bane som vil passe perfekt til jeres have/altan eller til badeværelset. Og til netop jeres pengepung.

Hvordan er AquaPlay banerne bygget op?

AquaPlay’s vandbaner er bygget op af forskellige moduler, som enten kan samles ud fra vejledningen eller ud fra fantasien og kreativiteten, på den måde starter legen med et byggearbejde. Børnene kan hjælpe mor eller far med at samle det spændende kanal-system. Dog skal mor eller far sørge for at vandbanen bliver helt tæt, så vandet ikke løber ud. Dette klares ved hjælp af tætningslisterne. Derefter kan vandet fyldes i kanalerne og vandlegen kan starte.

Hvilke forskellige dele er der til banerne?

 • Vandkanals delene er selve banen. Der er kanalstykker i forskellige størrelser, nogle er lige, nogle er T kryds og nogle er sving. De mange forskellige dele gør det muligt at bruge fantasien i byggeriet. Man behøver ikke nødvendigvis lave banen, som den ses på tegningen, man kan sagtens finde på sin egen bane og bygge ud fra fantasien og kreativiteten.
 • Tætningslister er der ikke så meget spændende i, men de er uundværlige, for uden dem vil banen ikke kunne holde tæt og vandet vil langsomt sive ud.
 • Samlinger er ligesom tætningslisterne, ret ligegyldige fra børnenes synspunkt. Men uden samlingerne vil banen slet ikke kunne laves. Tætningslisterne monteres på samlingen, så banen kan samles og slutte tæt.
 • Portene bruges bl.a. til at afgrænse vandkanalsystemet, eller til at dirigere bådene en anden vej igennem kanalerne. Herhjemme har børnene haft det sjovt med at drille hinanden, når de åbnede og lukkede portene foran hinandens både. Når porten er lukket, kan der hurtigt opstå kø af mange både, som måske er på vej hen til den store container kran for at hente en container.
 • Broerne kan bl.a. bruges når amphie køretøjet skal fra den ene kanal til den anden. (Amphie køretøjerne er specielle ved, at de er en kombination af en bil og en båd.) Der er bl.a. en bro som kan gå fra kanal til kanal, men der er også en bro som går hen over vandet. Broerne har været populære hos alle børnene herhjemme, da det er spænende at sejle under en bro, mens der kører en bil hen over broen på samme tid.
 • Container kranen kan løfte container af bådene, når de sejler ind under kranen eller den kan bruges til at læsse containerne på bådene. Den store kran var det første som børnene viste interesse for.
 • Paddel/vandmøllehjul er et møllehjul som barnet kan dreje på, for at få strøm og bevægelse i vandet. På den måde lærer barnet om årsag og virkning, observation og bevægelse. Vandmøllehjulene har været meget populære herhjemme, børnene elsker at dreje på dem og få bådene til at seje afsted ved hjælp af strømmen i vandet. Møllehjulet er utrolig nemt at håndtere, så selv min yngste søn Villads på 1,5 år kan dreje på det. De større børn er også nysgerrige og interesseret i, at vide hvordan møllehjulet kan skabe bevægelse i vandet.
 • Vandpumpen er spændende, der kan komme rigtig meget vand ud og bølgerne starter med det samme. Lige efter banen var samlet skulle pumpen selvfølgelig testes. De yngste børn kunne ikke få pumpen til at virke, det krævede at man trykkede en del gange, fordi det var første gang og der skulle derfor lige pumpes vand op i den. Derefter kunne alle børnene prøve at bruge pumpen. Vandpumpen kan også tages med i badebassinet eller i bad og på den måde gøre badningen sjovere.
 • Sluserne vil hel sikkert også fange børnenes interesse. Herhjemme har børnene været nysgerrige og stillet mange gode spørgsmål til sluserne. Hvordan fungerer sluserne? Hvorfor er de der? Hvordan kan vandet stige eller falde ved hjælp af sluserne?
 • Figurer og både. Alt efter hvilket sæt man vælger at købe, så er der selvfølgelig også nogle figurer og både med. Den mest populære båd er Amphie båden. Den er nemlig en kombination af en båd og en bil, den kan derfor både bruges på land og/eller i vand. De forskellige figurer har det til fælles, at de alle ser søde og rare ud og derfor vil alle børn også kunne lide dem og vise interesse for at lege med dem. De små figurer forestiller søde dyr, bl.a. anden Lotta, frøen Nils, bjørnen Bo, flodhesten Wilma og krokodillen Sven.

AquaPlay fremhæver at det er vigtigt, at det kun er vand der fyldes i kanalerne, ikke andre væsker.

Kan man købe ekstra dele til sin AquaPlay vandbane?

Ja, der er forskellige muligheder for at tilkøbe ekstra dele til vandkanal-systemerne.

Legebyen sælger følgende ekstra dele til AquaPlay:

Med de mange tilkøbs muligheder åbner der sig et hav af fascinerende muligheder for at udvide sin/sine baner.

Hvem kan få glæde af legen med AquaPlay?

Aquaplay vil være et hit hos de fleste børn. Langt de fleste børn, er nysgerrige og elsker at lege og plaske i vand.

De forskellige vandbaner anbefales til børn fra 3 år og opefter.

AquaPlay sættene kan uden problemer bruges af flere børn på samme tid, børnene vil kunne fordybe sig i legen og på den måde styrke sociale kompetencer, empati og rollelege.

Børnene kan hurtigt få flere timer til at gå med, at undersøge de mange spændende detaljer i banerne. Hvordan virker pumpen? Hvad kan kranen bruges til? Hvorfor er der en sluse? Børnene får virkelig mulighed for at kombinere leg og læring med AquaPlay’s vandkanalsystemer. Leg med de sjove vandkanaler, er den perfekte aktivitet til de små eventyrlystne og vandglade børn.

AquaPlay er mest oplagt at bruge ude i haven, men det behøver ikke kun være en varm sommerdag.

De spændende vandkanaler vil nemlig blive så populære, at de vil blive brugt hele året rundt.

Om sommeren kan legen med AquaPlay være en skøn måde at blive kølet ned på. På med solcremen og kasketten, så skal der plaskes og sejles rundt i de små kanaler med de forskellige både.

Når vejret er køligere, er det på med en varm trøje eller regntøj, og så kan legen sagtens fortsætte.

Der er ikke noget der hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning.

Hvis man har valgt at købe et af de små vandkanal-systemer, så kan det også bruges indenfor, evt. inde på badeværelsesgulvet. (Husk at spørge mor og far først...)


Kan AquaPlay’s baner bygges sammen?

Ja! Alle AquaPlay’s vandkanaler kan uden problemer bygges sammen og kombineres med hinanden på kryds og tværs.

På den måde kan I bygge og eksperimentere med de forskellige dele og lave jeres helt egen unikke bane i både lille og stor størrelse.

Er AquaPlay STEM legetøj?

Ja! De spændende vandkanal-systemer er et oplagt STEM legetøj, da der er muligheder for rigtig mange forskellige former for læring igennem legen.

Hvad står S.T.E.M for?

S står for Science (videnskab).

T står for Technology (teknologi).

E står for Engineering (konstruktion).

M står for Math (matematik).

S for Science: Det nysgerrige barn vil erfare, observere, sanse og opleve forskellige materialer, strukturer og temperaturer. Snak om de forskellige ting, lige fra temperaturen over og under vandet. Snak og lær om sikkerheden, når man leger med vand eller er i vand.

Selvom barnet ikke kan få hovedet under vand i denne leg, så skal man huske at børn generelt lærer bedst igennem leg. Det vil derfor være oplagt at tage en af de medfølgende figurer og bruge figuren i læring om sikkerheden.

Hvad sker der, hvis vi har hovedet under vand for længe? Dette kan I fortælle og lære barnet om, imens I leger med de forskellige figurer.

T for Technology: I kan snakke om hvordan en sluse, pumpe eller en kran fungerer.

Hvordan kan der komme strøm i vandet og hvordan kan vandstanden stige og falde?

Hvordan kan vandet få bådene til at sejle afsted i kanalerne?

E for Engineering: Lad det nysgerrige lille barn undre sig. Man behøver ikke konstatere noget eller søge efter det korrekte svar.

Det er sundt at undre sig og tænke lidt over tingene, det gælder både for børn og voksne.

Hvordan kan solen varme vandet i kanalerne?

Hvorfor er vandet vådt?

Hvorfor sejler skibene hurtigt når det blæser?

I kan også prøve at konstruere et vandkanal-system med nogle af de ting i kan finde i skuret/garagen.

M for Math: Lav prisskilte, så barnet kan lære at regne ud hvad folk skal betale for at komme ud og sejle med en af de fine både. I kan også regne ud, hvor meget vand der kan være i det kæmpe store vandkanals-system fra AquaPlay.

Hvad er historien bag AquaPlay?

Historien bag AquaPlay startede i 1976, da to svenskere Britt og Lennart Dahlgren, med en baggrund som pædagog og ingeniør, begyndte at arbejde på noget spændende legetøj til de vandglade børn. De lavede forskellige prototyper til at bygge vandkanalsystemer.

AquaPlay blev grundlagt i Göteborg, Sverige i år 1977.

Det første vandkanalsystem blev kaldt Aqualab og var meget bredere sammenlignet med nutidens version.

I 1984 blev en opdateret version oprettet. De lyse og klare farver, der i dag er AquaPlay's varemærke, blev også etableret i dette år. De nye flottere farver blev betragtet som fangende og mere legevenlige for børnene.

De forskellige baner og produkter er udviklet gennem årene. For eksempel blev AquaPlay's symbolfigur, Bear Captain, lanceret i år 2001. Den søde brune Bjørn med den sorte hat, er virkelig sød. Den har et sødt og venligt ansigt med nogle rare brune øjne.

I 2011 blev den globale bestseller præsenteret. Nemlig AquaPlay LockBox! Med dette sæt er det nemlig muligt at løsne to kassehalvdele og folde dem sammen som en kuffert og bære den. Denne vandbane kan nemt og ubesværet tages med på ferie eller på besøg hos bedsteforældre.

Da denne bane er AquaPlay’s bestseller, så er den selvfølgelig en af de baner, som jeg har set nærmere på. Alt andet vil være underligt. Læs min anmeldelse af AquaPlay LockBox! vandbanen her!

Jeg var spændt på, om den var nem at folde sammen. Men ingen grund til bekymring, der er en god grund til, at lige netop denne bane er en bestseller.

I 2014 blev AquaPlay erhvervet af tyske Simba Dickie Group.

Året efter, i år 2015 flyttede produktionen fra Sverige til Tyskland.

I 2017 kunne AquaPlay fejre deres 40 års jubilæum. I forbindelse med fejringen af de 40 år, præsenterede de vandbanen ved navn Mountain Lake, som indeholdt nye både og nye søde figurer. Da denne bane er en jubilæumsmodel, så har jeg selvfølgelig også undersøgt den nærmere.

Hvor produceres AquaPlay?

Siden 2015 produceres AquaPlay-produkterne i BIG-produktionsanlægget i Burghaslach, der ligger ved siden af ​​motorvej A3 mellem Würzburg og Nürnberg.

Med de i ​​alt 320.000 kvadratmeter, så er det hjemsted for en af ​​de mest moderne legetøjsfabrikker i Europa.

AquaPlay’s kvalitet og sikkerhed

Er det sikkert, at lade børnene lege med AquaPlay’s vandkanalsystemer? Ja, det er det bestemt.

Alle produkter er lavet af genanvendeligt plastik af høj kvalitet og er testet i henhold til de nyeste standarder EN 71 og ASTM.

Hvis AquaPlay-produkterne ikke bruges i længere tid, hvilket er utænkeligt, men HVIS, så anbefales det, at I dækker delene til eller opbevarer det inde. På den måde beskytter I vandbanerne mod falmning og materielle skader ved stærk solstråling eller frosten i vinterhalvåret.

Dog kan legetøjet sagtens holde til at stå med vand i og være klar til leg, nogle dage ad gangen.

Selvfølgelig er AquaPlay’s mange forskellige sæt og dele også CE-mærket.

Hvordan rengør man AquaPlay?

Rengøring af AquaPlay’s vandkanaler er lige til. Når I tømmer banerne for vand, så er det hurtigt lige at tørre dem af med en fugtig klud, på den måde forlænges holdbarheden. Man kan i disse "Corona-tider" også godt tørre vandkanalerne over med håndsprit for at fjerne farlige bakterier.

Hvilket AquaPlay sæt er mest populært?

AquaPlay’s bestseller, er det sæt som hedder AquaPlay LockBox. Det er en bærbar vandbane, som er nem at tage med sig.

Oplev den søde flodhest Wilma, tage containerbåden ud på nye eventyr, igennem de mange vandkanaler ved hjælp af pumpen. Den lille kran i havnen, vil hjælpe med at læsse containeren på og ved at dreje på møllehjulet, strømmer vandet igennem kanalerne og børnene vil opleve, hvordan vandet bevæger sig.

Læs anmeldelsen af AquaPlays LockBox! her.

Har AquaPlay lavet en nyhed i 2021?

Ja, selvfølgelig har AquaPlay en fantastisk nyhed i 2021. Faktisk to nyheder, en stor og en lille.

Den lille nyhed, er en meget meget lille vandbane, hvor der medfølger en bil og flodhesten Wilma. Det er uden tvivl den mindste bane som AquaPlay har lavet. Den er fin som en begynderbane eller som en bane barnet kan lege med inde i brusekabinen. Den lille bane kan sagtens bygges sammen med de andre vandkanalsystemer.

Den anden nyhed, er en gigantisk kæmpe stor vandbane, som fylder mere end 3x3 meter.

Den kæmpe store gigantiske bane, har jeg undersøgt nærmere og det står der en hel masse om længere nede i indlægget. - Men, den er så fed!Læs også min anmeldelse af årets AquaPlay nyheder

Læring og udvikling med AquaPlay?

Børnene vil lynhurtigt få interesse for de spændende vandkanalsystemer med de forskellige både, figurer og spændende tilbehørs dele.

 • Kreativiteten og fantasien er noget børnene straks vil få brug for i opbygningen af banen og i legen.
 • Årsag/virkning, nysgerrighed og observation, er bestemt noget børnene vil opleve og lære i legen med vandbanen. Hvad sker der når man pumper vandet op og åbner slusen, kommer der mon bølger? Hvad sker der når vi hæver eller sænker vandstanden?
 • Samarbejde, sociale kompetencer, rollelege og kommunikation, er også noget børnene vil styrke, ved at flere børn leger sammen. De forskellige baner fra AquaPlay indbyder til leg, hvor flere børn leger og hygger sig sammen.
 • Der er mulighed for at tilkøbe ekstra skibe og figurer, hvis man ønsker dette. Børnene vil hurtigt få timerne til at gå, imens de lever sig ind i legen med de sjove vandkanaler. Findes der overhovedet nogen børn, som ikke er fascineret af at lege med vand? Nej, det tror jeg faktisk ikke at der gør.
 • Finmotorikken, hånd-øje-koordination og logisk tænkning, er bestemt også noget barnet vil styrke.

Hvorfor vælge AquaPlay?

Svaret er ligetil. AquaPlay’s forskellige sæt og figurer er et kæmpe hit hos børnefamilier i hele verden og når man selv har pakket et sæt ud, så forstår man det lige med det samme hvorfor.

AquaPlay’s mange forskellige vandbaner er førsteklasses design, kvalitet og funktionalitet!Se hele udvalget af AquaPlay på Legebyen.dk

Har AquaPlay vundet nogle legetøjspriser?

Ja, AquaPlay har vundet flere priser for deres kreative og sjove vandkanalsystemer med de søde figurer. De har bl.a. vundet priser for “legeværdi” og “læringsværdi”.

Mange af Aquaplay's vandkanalsystemer har vundet den prestigefyldte tyske Spiel Gut Award sammen med den Excellent Swedish Design Award, BBC Toybox Good Toy Guide og Right Start Best Toy Awards.

Kan AquaPlay bruges af børn med særlige behov?

AquaPlay’s vandkanaler er solide og holdbare. Kanalerne har en bredde som gør, at børnene ikke kommer helt ned i vandet når de leger. Der er altid en risiko, når man lader børn lege med vand og især børn med særlige behov. Disse børn kan bl.a. være udfordret motorisk, verbalt, socialt eller på helt andre områder. Disse børn kan også have svært ved at forudse farer eller forudse konsekvenser af handlinger. Jeg vil derfor aldrig lade mindre børn lege med vand uden at være under opsyn, og slet ikke børn med særlige behov. De har brug for mere guidning og opsyn for at have en god og sikker oplevelse med vandbanerne.

Jeg vil dog sig, at børn med særlige behov kan have stor glæde af at lege med de forskellige vandbaner, da legen ikke nødvendigvis behøver forgå sammen med andre børn, man kan også lege alene og fordybe sig i legen.

Det at lege med hænderne i lavt vand, har ofte en beroligende og sanselig virkning på disse børn og det kan derfor være en behagelig måde for dem at koble af på.

Bredden på AquaPlay vandkanalstykker måler 10,5 cm i toppen og 8,5 cm i bunden.

Kan AquaPlay kombineres med andet legetøj?

AquaPlay kan sagtens kombineres med andet legetøj, lad endelig børnene slippe deres fantasi og kreativitet løs i legen og lad dem inddrage andet af deres legetøj.

 • Det kan være både fra Dantoy, som børnene kan bruge til at sejle ræs med AquaPlay’s både.
 • Det kan også være at det er Legomænd, som skal styre kranen eller sluserne.
 • Måske skal barnets legetøjs-dyr sejles fra et sted til et andet, og måske er der hvaler eller hajer i kanalerne.

Der er simpelthen så mange forskellige sjove og interessante muligheder, hvis blot man bruger sin fantasi og tænker ud af boksen.

Min undersøgelse af tre forskellige AquaPlay baner

For at kunne undersøge AquaPlay legetøjet grundigt, så har jeg set nærmere på tre forskellige vandbaner.

Jeg har undersøgt den MEGA STORE gigantiske bane, som er en af nyhederne i 2021. Jeg har også set nærmere på den lille sammenklappelig bane (LockBox) og som den sidste bane, så har jeg set nærmere på AquaPlay’s 40 års jubilæums bane, nemlig Mountain Lake.

Jeg startede med den mindste bane...

AquaPlay LockBox, varenummer 507

Denne vandbane er super smart og praktisk, den er nemlig sammenklappelig og kan derfor nemt pakkes sammen og tages med hen til vennerne eller bedsteforældrene. Banen indeholder 27 dele.

Vores oplevelser med dette sæt er, at det er et rigtig fint begynder sæt, hvor der stadig er mange lærerige og interessante muligheder, for en timelang lærerig leg.

Sættet kan nemt klappes sammen og tages med på ferie hos bedsteforældre eller hvis man skal i sommerhus. Dette er en stor fordel, så barnet nemt kan få sit yndlingslegetøj med sig.

AquaPlay’s bestseller, kan nemt og ubesværet bygges sammen med de mange andre vandkanaler og legen kan på den måde nemt ændres og der vil hurtigt blive plads til at venner og familie kan være en del af legen.

Hvem vil ikke gerne lege med vand en varm sommerdag, hvor vi alle trænger til at blive kølet ned.

Denne bestseller har også en rigtig god størrelse, hvis man ønsker at bruge banen inde på badeværelsesgulvet, måske om vinteren hvis barnet synes der er for koldt udenfor, men alligevel gerne vil lege med AquaPlay.


AquaPlay Mountain Lake, varenummer 1642

Denne bane er flot og eventyrlig. Der er mange spændende detaljer lige fra et stort vandfald og en hemmelig hule inde i grotten.

Børnene vil hurtigt blive nysgerrige og undersøge den flotte farverige bane.

Børnene kan lege, at bjørnen Bo sejler på vilde eventyr i sin lille speedbåd. Bo er nysgerrig og bestemt ikke bange for højder og fart, han tør nemlig godt sejle ned af de stejle vandfald.

Nils er en hårdtarbejdende frø, han sejler rundt i sin containerbåd og fragter store containere fra det ene sted til det andet.

Nils er ikke helt så modig som bjørnen Bo, for Nils bliver bange når han sejler ind i den mørke grotte i bjerget.

Herhjemme har denne bane været meget populær. De søde figurer og banens mange eventyrlige detaljer er bestemt noget, der bidrager til mange timers spændende leg udenfor i haven.

Ved hjælp af pumpen og vandmøllehjulet/padlen vil børnene kunne lave bølger og aktivitet i vandet, så bådene vil sejle vildere, lidt på samme måde som hvis de sejler i et voldsomt uvejr.

Mountain Lake banen er en mellem størrelses bane, hvor der er gode muligheder for at flere børn kan lege rollelege sammen og på den måde styrke deres sociale kompetencer.

Banen har sluser og porte, så legen bliver aldrig kedelig.

Som med de andre AquaPlay baner, så kan denne bane selvfølgelig også bygges sammen med andre af AquaPlay’s baner, hvis man fx ønsker at banen bliver endnu større.


AquaPlay Gigantisk vandkanal sæt, varenummer 1680

Jeg var godt nok lidt nervøs, da jeg åbnede kassen med den store bane og så de mange dele. Det lignede ved første øjekast en umulig opgave.

Men frygt ej, det er overraskende nemt og hurtigt, lige at samle sættet, endda selvom det er et kæmpe sæt.

Der medfølger en samlevejledning som er simpelt og tydelig, det er derfor nemt at følge den.

For at samle den store vandbane, så kræver det ikke værktøj. Alt det der skal bruges til samlearbejdet, er med i pakken.

Børnene kan sagtens være med i en stor del af samle arbejdet, dog skal mor eller far lige sørge for at banen bliver tæt, med de medfølgende samlinger og tætningslister, så vandet ikke løber ud.

Den gigantiske bane er virkelig stor. Banen fylder mere end 3 x 3 meter og den er uden tvivl AquaPlay’s største vandkanalsystem.

Denne bane indeholder hele 11 både og 8 figurer, derudover indeholder sættet virkelig mange vandkanals dele + broer, sluser, tætningslister, samlinger, porte, vandpumpe, lille kran, stor container kran, paddel/vandmøllehjul og meget mere.

Den store bane er perfekt til større familier eller institutioner.

Den er virkelig stor og har vildt mange funktioner. Den indbyder til rigtig mange timers leg, hvor mange børn kan lege sammen med de 11 både.

Denne bane er en børnemagnet, som giver børnene en wow oplevelse, når de flokkes om det store vandkanalsystem.

Hele familien og vennerne kan være en del af legen og fantasien, kreativiteten, rollelegen, kommunikation, hånd-øje-koordination, sociale kompetencer og årsag og virkning vil virkelig få et boost. I legen vil det nemlig ikke blot være vandet der løber, men børnenes fantasi og kreativitet får også frit løb.

Er AquaPlay pengene værd?

Jeg er ikke så meget som et sekund i tvivl om, at AquaPlay er hver en krone værd. De mange timers kvalitetstid og fordybelse i vandlegen og de mange forskellige muligheder for udvikling og læring er det hele værd.

Børnene vil elske at lege med de søde figurer, som kan sejle rundt i vandkanalsystemerne.

Sådan er sæt, vil derfor være en rigtig god gave til et meget heldigt barn.

- Carina Lund, Blogger for Legebyen.dk

Læs også anmeldelsen af AquaPlays 2021 nyheder

Læs anmeldelsen af AquaPlay Adventure Land vandbanen

Læs anmeldelsen af AquaPlay LockBox! vandkanalen

Læs anmeldelsen af AquaPlay Mountain Lake vandbanen

Læs anmeldelsen af AquaPlay Play N' Go vandkanalen

Læs anmeldelsen af AquaPlay Startsæt vandbane

Læs anmeldelsen af AquaPlay Superfun vandkanalen

AquaplayBlogindlægCategory_blogindlæg

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen