AquaPlay Polar vandbane anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Materiale: UV-Resistent Polypropylenplast | Mål: L:106 x B:65 x H:35 cm | Vægt: Ca. 5 kg | Antal: 1 kasse.

"Jeg kan godt lide, at Villads virkelig får mulighed for, at kombinere leg og læring med AquaPlay’s Polar vandkanalsystem. Den unikke AquaPlay Polar vandbane er mest oplagt at bruge ude i haven, men det behøver ikke kun være en varm sommerdag, hvor solen skinner. Polar vandbanen kan nemlig sagtens bruges hele året rundt. Om sommeren vil legen med vandbanen være en skøn og dejlig måde, at blive kølet ned på. Hvis vejret derimod er køligere eller det regner, er det på med en varm trøje eller regntøj, og så kan legen sagtens fortsætte. Der er ikke noget der hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning..."

En anmeldelse af AquaPlay Polar vandbane

Wow, se lige!! AquaPlay er kommet med en fantastisk nyhed til alle de vandglade børn, denne nyhed adskiller sig fra de andre vandbaner og er et “must have” produkt i vandglade børnefamilier. Hvis I, ligesom jeg er forælder til børn som elsker, at lege med vand og hvis I nyder kvalitetstid med jeres vandglade børn, så vil AquaPlay’s Polar nyhed være perfekt hjemme i jeres have eller måske hjemme i haven ved bedsteforældrene.

Lidt generel information om AquaPlay.

AquaPlay er et spændende og sjovt vandkanal-system, eller vandbaner som børnene garanteret selv vil kalde det. De forskellige AquaPlay sæt består af moduler, som er lavet af polypropylenplast.

Banerne henvender sig til de vandglade børn fra ca. 3 år og opefter. Min søn Villads på 2,5 år, har dog stor glæde af de vandbaner, som vi har herhjemme.

AquaPlay har lavet et hav af forskellige vandbaner i forskellige størrelser og prisklasser, det bør derfor ikke være noget problem at finde en sej vandbane, som passer perfekt til jeres have og jeres familie.

En unik og spændende nyhed.

Vandbanen fra AquaPlay ankom i en stor kasse med en fin og simpel samlevejledning. Første gang banen skal samles, kræver det hjælp fra en voksen eller større søskende, da det er vigtigt, at tætningslisterne monteres korrekt, ellers vil vandet løbe ud af banen.

Fra at vi åbnede kassen og til, at Villads kunne fylde vand i banen, gik der kun omkring 10 minutter. Mens jeg samlede banen og sikrede, at den blev tæt, så gik Villads i gang med at se nærmere på tilbehøret og de nye figurer.

AquaPlay’s nye Polar bane skiller sig meget ud fra de andre baner, ikke blot på grund af polartemaet, men også med farven på selve vandbanen. De mange andre sæt fra AquaPlay er bygget op af mørkeblå dele, men denne unikke bane er ikke mørkeblå, men derimod helt turkise/lyseblå for virkelig at kunne visualisere kulden og det smukke hav omkring isbjerget.

Udover at vandbanen er i nye lyse farver, vil I se, at banen også er udstyret med isbjerge, en iglo og som om det ikke var nok, så møder vi også to nye figurer. De nye figurer er sabeltigeren Olivia, som ikke kun er en helt almindelig sabeltiger, men hun kan skifte farve. - Det er en sej detalje.

Olivias striber kan skifte fra at være beige til at være røde, alt efter om temperaturen på vandet er mere eller mindre end 10 grader. Olivia er ikke alene på isbjerget, hun er nemlig ledsaget af den søde og rare isbjørn Toni, som elsker at sejle rundt om isbjerget i sin lille containerbåd.

På trods af de nye lyse farver kan det modulære vandkanalssystem stadig udvides i ubegrænset omfang med andre AquaPlay sæt eller ved, at tilkøbe nogle af de mange ekstra dele.

Villads elsker, at lege med vand og det at sættet også indeholder søde figurer, en båd, pumpe osv. gør simpelthen bare legen endnu bedre. Den unikke bane er ikke kun et hit hos Villads, for venner og families børn har bestemt også nydt, at deltage i legen.

Når de har været mere end to børn i legen, har der manglet figurer, men i disse situationer har jeg fundet figurer og både fra vores andre AquaPlay sæt frem.

Det er oplagt, at lade flere børn lege sammen med vandbanen. Dette vil motivere børnene til, at fordybe sig i legen og på samme tid også styrke sociale kompetencer, empati og evnen til at lege rollelege.

Villads kan hurtigt få flere timer til at gå med, at undersøge de mange spændende detaljer, lige fra igloens muligheder, vandpumpens funktioner, til Olivias farveskift og sluserne.

Jeg kan godt lide, at Villads virkelig får mulighed for, at kombinere leg og læring med AquaPlay’s Polar vandkanalsystem. Den unikke AquaPlay Polar vandbane er mest oplagt at bruge ude i haven, men det behøver ikke kun være en varm sommerdag, hvor solen skinner. Polar vandbanen kan nemlig sagtens bruges hele året rundt.

Om sommeren vil legen med vandbanen være en skøn og dejlig måde, at blive kølet ned på. Hvis vejret derimod er køligere eller det regner, er det på med en varm trøje eller regntøj, og så kan legen sagtens fortsætte. Der er ikke noget der hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning.

Herhjemme har Villads allerede leget med Polar banen flere gange udenfor, selvom det har regnet. Villads er ligeglad med, hvordan vejret er, når han er godt underholdt og i det rigtige overtøj så fortsætter legen.

Hvis AquaPlay’s Polar bane ikke bruges i længere tid, hvilket er helt utænkeligt hjemme hos os! Men HVIS, så anbefaler AquaPlay, at delene tørres af og opbevares inde i et skur eller lign. Dog kan banen sagtens holde til, at stå med vand i og være klar til leg nogle dage ad gangen.

Et sikkert hit.

De lyseblå vandkanaler med hvide samlinger, de store isbjerge og de to nye figurer er en perfekt kombination for, at få gang i nye spændende og vinterlige lege med AquaPlay, selvom solen skinner og det er sommer udenfor i haven.

Hvis man er så heldig, at have andre sæt fra AquaPlay, så lad fantasien og kreativiteten bestemme, hvordan legen skal udvikle sig. Måske vil man præsentere de tidligere figurer for det kolde og smukke polar landskab.

Villads på 2,5 år elsker at lege med AquaPlay’s nye bane og han er meget optaget af legen. Selv efter flere timers leg over flere dage, er denne vandbane stadig et kæmpe hit! Jeg er sikker på, at Polar banen vil være populær i meget meget lang tid og banens størrelse er perfekt til Villads. Vandbanen er hverken for stor eller for lille, den er overskuelig men alligevel med masser af sjove detaljer. Banens størrelse gør også, at den kan bruges indenfor på badeværelset, f.eks når det er vinter og hvis man synes det er for koldt til at lege med vand udenfor.

Klar anbefaling!

Efter at have set, hvor glad Villads er for AquaPlay’s Polar banen og de søde nye figurer, som også kommer med indenfor i badekarret, kan jeg uden tvivl giver denne spændende vandbane de største anbefalinger. Den vil være en perfekt gave til et vandglad barn.

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af AquaPlay LockBox vandkanalen

Læs også anmeldelsen af Aquaplays Adventure Land

Læs også en blog om AquaPlay Vandkanaler

 

Anmeldelse af legetøjAquaplayCategory_anmeldelse af legetøj

1 kommentar

Thomas

Thomas

Den ser virkelig fed ud denne vandbane :-) Den tror jeg ville blive et hit derhjemme.

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen