VIGA Byggestave anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Mål: Hver stav måler: L:10 x B:1,8 x H:0,6 cm. | Materiale: Træ | Mærke: VIGA | Antal: 1 beholder med 250 stave 

"Hvis man vil lære sit barn at tælle eller regne, kan man anvende byggestavene. Dele dem op i mængder eller lære dem at plusse og minus. Dette kan være med til at fremme børnenes logiske tænkning og dermed være med til at skabe en god grobund for at lære matematik. Man kunne desuden også lære dem om farver. Her er det til de mindre børn, da de lidt større som regel har lært om farverne. Man kan også lære sine børn om formerne, hvos man har byggeklodser med former. Dette er også noget der kan være med til at skabe en god grobund for børnenes forståelse af former og hvad der kendetegner disse. Ikke mindst kan alle lave kreative bygninger, skabe flotte bygninger eller andet. Her kan børnene også lære hvordan man skaber et fundament for sine bygningsværker, så disse ikke vælter eller styrter sammen undervejs"

En anmeldelse af VIGA Byggestave

Jeg har været så heldig at få lov til at anmelde legetøj for Legebyen.dk

Denne gang modtog jeg en meget fin pakke, der indeholdt træ-byggestave fra mærket VIGA. Det sæt jeg modtog, bestod af træpinde i træfarver, men også træpinde i farver.

Byggestavnene ankom i en rund kasse med tilhørende låg. Æsken indeholdt 250 byggestave i forskellige farver.

Der medfulgte desuden også et lille idekatelog, hvor man havde mulighed for at se inspiration til hvad man kunne bygge ud af byggestavnene.

Den æske med byggestave vi modtog, der var alle byggestavene samme størrelse.

Om VIGA byggestave

VIGA byggestave er en populær type legetøj, der tilbyder børn mulighed for at udforske deres kreativitet og udvikle deres finmotoriske færdigheder. Disse byggestave er ofte lavet af træ og kommer i forskellige former og farver, hvilket giver børnene mulighed for at bygge og konstruere på kreative måder. VIGA byggestave kan også bidrage til at styrke børnenes problemløsningsfærdigheder og rumlig bevidsthed under legen. 

Mange forældre værdsætter legetøjet for dets holdbarhed og æstetiske appel, da trælegetøj ofte er tidløst og kan gå i arv gennem generationer. Samtidig er VIGA byggestave også kendt for at være en ressource venlig og miljøvenlig legeoption på grund af brugen af træmaterialer. 

VIGA byggestave er generelt kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Da de fleste VIGA byggestave er lavet af træ, har de en solid konstruktion, der kan modstå gentagen leg og konstruktion uden at miste form eller farve. Trælegetøj som VIGA byggestave har også den fordel, at de sjældent bliver forældede eller slides op, hvilket gør dem til en langvarig investering i børnenes leg.

Vurdering af VIGA byggestave

I denne store runde æske med 250 byggestave i forskellige farver har mine unger haft en fest over at kunne konstruere forskellige konstruktioner med byggestavene. Mine børn er henholdsvis 5 og 9 år. Og der var rigeligt med byggestave til dem hver, så de begge havde mulighed for at bygge forskellige ting. Fantasien fik frit løb under byggeprocessen og måske de ender med at bliver små dygtige arkitekter. De fandt dog hurtigt ud af, at hvis man skulle bygge større projekter var man nødt til at have et solidt fundament. Ellers faldt deres konstruktioner hurtigt sammen. 

Kvaliteten er helt i top. Byggestavnene er i god kraftig kvalitet. Dette er en kæmpe fordel, da byggestavnene anbefales fra 3 år og opefter.

Så er man sikret at de mindre børn ikke kan bukke dem eller de hurtigt bliver ødelagt.

Jeg er stor tilhænger og fan af produkter/legetøj, som kan vokse med barnet. Og det er en af de fordele der er ved VIGA byggestave.

For byggestavene kan bruges på flere måder. Man kan bygge med det, lære farverne (Hvis man har de byggestave med farver) eller børnene kan lære at regne med byggestavene.

Derudover giver byggestavene uanede muligheder for at bygge spændende ting. Den enkle form som byggestavene har udfordrer børnenes fantasi og kreativitet. Ydermere er byggestavene med til at styrke børnenes hånd-øje koordination og ikke mindst deres koncentration. 

Man kan bygge et hav af forskellige figurer, bygninger, kreationer, byer og tårne. Kun fantasien sætter grænser. Derudover er sættet nemt at have med rundt, da det kommer i en rund æske, hvor der er håndtag på. Dette gør det særdeles velegnet til at tage med på farten, hvad enten det er i sommerhuset, familie komsammen eller ud til bedsteforældrene. 

Det er virkelig en fordel at man investerer i legetøj der kan vokse sammen med ens barn. Og det er lige præcis det, VIGA byggestave kan. 

Hvis man vil lære sit barn at tælle eller regne, kan man anvende byggestavene. Dele dem op i mængder eller lære dem at plusse og minus. Dette kan være med til at fremme børnenes logiske tænkning og dermed være med til at skabe en god grobund for at lære matematik. 

Man kunne desuden også lære dem om farver. Her er det til de mindre børn, da de lidt større som regel har lært om farverne. Man kan også lære sine børn om formerne, hvos man har byggeklodser med former. Dette er også noget der kan være med til at skabe en god grobund for børnenes forståelse af former og hvad der kendetegner disse. 

Ikke mindst kan alle lave kreative bygninger, skabe flotte bygninger eller andet. Her kan børnene også lære hvordan man skaber et fundament for sine bygningsværker, så disse ikke vælter eller styrter sammen undervejs. 

Ellers kan man sagtens kombinere andet af børnenes legetøj. F.eks.. kunne man lave en fin lille dukkeseng eller prøve at lave en stol til sine dukker.

Eller man kunne lave en rigtig fin garage til sine små biler eller parkeringshus. Det er kun fantasien der sætter grænser. 

Desuden er det ikke kun sjovt for børnene at sidde og prøve at skabe flotte konstruktioner. Det er bestemt også sjovt for voksne at sidde og lege med VIGA byggestave. Her kan man få lov til at udleve sin drøm som arkitekt eller bare få lov til at være barn igen. Og der er jo ikke noget bedre end legetøj der både kan underholde børn og voksne.

Som sagt kan man bruge VIGA byggestave på uendelig mange måder og dermed har man kvalitets legetøj mange år frem og til flere generationer. 

Byggestavene er fremstillet i kvalitetstræ og er 100 procent miljøvenlig. Derfor skal man ikke bekymre sig over at købe dette sæt til sine børn. 

Så hvis man vil have produkt der kan vokse med barnet og danne uendelig mange lege mange år fremover, så skal man investere i VIGA byggestave.

Så hvis du mangler lige præcis dette helt fantastiske produkt, så gå ind på Legebyen.dk og køb VIGA byggestave. Dette vil du helt sikker ikke fortryde. 

Desuden er VIGA byggestave ofte designet med børnenes sikkerhed i tankerne og produceret i overensstemmelse med høje standarder for legetøjssikkerhed. Dette gør dem velegnede til børn i forskellige aldre og sikrer, at legen med dem kan være så tryg som muligt.

- Anita Andreasen 

Læs også anmeldelsen af VIGA regnbue aktivitetstavle 

Læs også anmeldelsen af VIGA togbaner

Læs også anmeldelsen af VIGA puslespil 48 brikker

 

Anmeldelse af legetøjViga

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen