Top Magic XXL trylleboks anmeldelse

Mærke: Tactic | Serie: Top Magic | Alder: Anbefales fra 8 år | Antal: 1 tryllesæt i æske 

"Sættet er desuden en god måde at være sammen om noget på. Vi som voksne herhjemme fandt det meget sjovt at prøve og lave trylletricks og vise det for både Bertram og Agnes, så vi lavede det til et helt show. Bertram og Agnes lavede også billetter man skulle købe for at komme ind og se deres show. De havde inviteret os til trylleshow på deres værelser og der var lavede plakater og billetter og man kunne købe popcorn og sodavand. Nu går vi lige så stille de kolde og regnvejrsdage i møde. Så mangler i en sjov aktivitet for hele familien som kan underholde et hel efterår, så skal i have fat i Tryllekunster sæt, Top Magic XXL Box"

En anmeldelse af Top Magic XXL trylleboks 

Endnu engang fik vi en levering fra Legebyen.dk. Og denne gang var pakken helt magisk indeni. For da vi pakkede pakken op, indeholdt den et tryllekunster sæt, nemlig det helt magiske sæt, Top Magic XXL Box.

Mine 2 børn, Agnes på 8 og Bertram på 5 var far starten af helt tryllebundet af alle tingene sættet indeholdt. Så var der kun en ting at gøre, det var at sige hokus pokus og komme i gang med at lære at trylle.

Indhold 

Kassen indeholder udstyr og instruktioner til mere end 55 forskellige tricks.

Der er bland andet terningtunnel, Bægre og bolde, det forsvindende bæger, fremtryllet bånd og forsvundet bånd, magisk sukker, søm gennem mønt, spøgelset i flasken, find kortet, kanin tryllerier, den hængende blyant, den svævende tryllestav, forsvundet knude osv.   

Kassen indeholder alt man skal bruge til at lære 55 forskellige tricks. Til nogle af trickene bruger man de samme ting, men der er forskellige udførelser af dem. 

Kvaliteten af sættet er super og alle tingene er meget robuste og kan tåle at blive brugt uden at det tager skade. Sættet fanger straks børnene. Det gjorde det i hvert fald herhjemme. Der er så mange ting i kassen at der er rigeligt at give sig i kast med. Dette er en god ting, når man har børn der evt, skal deles om sættet.

Spilleregler/vejledning 

Vil man gerne lære at udføre alverdens korttricks, forsvindingsnumre, mønttricks og en masse andre fantastiske og magiske tryllenumre, så skal man have fat i dette tryllekunster sæt fra Tactic. 

Vurdering af spillet 

Tactic er et globalt og velkendt varemærke. I mere end fyrre år har den finske brætspilsvirksomhed Tactic forsynet kunder med nye højkvalitetsprodukter, der er blevet meget populære. Der er sat fokus på at producerer underholdende spil, som danner rammer om ægte glæde og samvær, og som bidrager med meningsfuldt indhold ved forskellige selskabelige sammenkomster eller bare socialt samvær med familie, venner eller kollegaer. 

Tactic har øje for den høje kvalitet på spil, puslespil og kortspil og som henvender sig til spillere i alle aldre. De er desuden også innovative ved at udvikle nye spændende spil og lige så vel at have nøje udvalgte klassiske spil. De er ydermere gode til at skabe en balance mellem held og strategi i deres spil. Og ikke mindst har de den optimale forhold mellem pris og kvalitet i alle deres spil. Kan man skabe følelsen at at ville spille igen og igen, så skal man eje et spil der kommer fra Tactic. 

Derfor var det med stor begejstring hos Agnes og Bertram at lige netop sådan et spil landede hos os. 

Alle os der var børn i 80erne, kan nok godt huske en bestemt dreng ved navn Buster Oregon Mortensen, som var hovedpersonen i Busters verden. Og han kunne noget helt specielt, han kunne nemlig trylle. Og alle os der læste bøgerne og så filmen, drømte om at blive ligesom Buster og kunne trylle fuldstændig som ham. 

Sættet indeholder som sagt ting og sager til 55 forskellige tricks. Spillet er beregnet til børn fra 8 år. Dette er helt forståeligt, da sættet kræver lidt tålmodighed for at kunne udføre de forskellige tricks. Til hver tricks medfører der en beskrivelse til hvordan man udfører selve tricket, og så er der indigneret med et tal at der er en tegning bagerst i hæftet, hvor man kan se billeder af hvordan man skal udføre tricket. Det er dog ikke til alle tricks der følger en tegning med billeder til. 

Bertram på 5 år var også med da vi skulle åbne for tryllesættet. Han fik bare lov til at lege med det og gøre det han kunne. Agnes havde mere tålmodighed til at sætte sig sammen med mig og vi kunne dermed prøve og læse og kigge billeder af de forskellige tricks.

Når man åbner sættet, virker det meget overskueligt og det er nemt at danne sig et overblik over de ting som sættet indeholder. Når man så åbner hæftet. Hvor trickene er beskrevet, bliver man en smule overvældet. Lige ved første øjekast føler man at der står hundrede ting og man ved ikke hvor man skal starte og hvor man skal sluttet.

Men vi fandt dog hurtig ud af, at den nemmeste måde at gå til sættet på var hvis Agnes valgte en ting hun gerne ville prøve og vi så derefter fandt beskrivelsen af tricket i hæftet. 

Nu er Agnes 8 år og kan godt selv læse. Det er i hvert fald en fordel i dette spil/sæt. Det gør også at børnene selv kan sidde med det og øve sig, uden der behøver at være en forælder til stede og hjælpe med at læse hele tiden. 

Vi havde meget sjovt med sættet undervejs. Vi valgte f.eks.. at Agnes gik ud af rummet og så øvede jeg et tricks og viste hende det bagefter. Så skulle hun prøve at finde ud af hvordan jeg gjorde uden jeg fortalte hende løsningen med det samme. Og så byttet vi. Det kom der meget sjovt ud af og mange spekulationer over hvordan man gjorde. 

Sættet er desuden en god måde at være sammen om noget på. Vi som voksne herhjemme fandt det meget sjovt at prøve og lave trylletricks og vise det for både Bertram og Agnes, så vi lavede det til et helt show. Bertram og Agnes lavede også billetter man skulle købe for at komme ind og se deres show. De havde inviteret os til trylleshow på deres værelser og der var lavede plakater og billetter og man kunne købe popcorn og sodavand. 

Nu går vi lige så stille de kolde og regnvejrsdage i møde. Så mangler i en sjov aktivitet for hele familien som kan underholde et hel efterår, så skal i have fat i Tryllekunster sæt, Top Magic XXL Box.

Så skynd jer ind på Legebyen.dk og få fat i det magiske og tryllebundne sæt.

Vi herhjemme er helt klar til når Cirkus Arena står og mangler de kommende tryllekunstnere til deres nye forestilling.

- Anita Andreasen 

Læs også spilanmeldelsen af Zoobaloo

Læs også anmeldelsen af Fantom Rally 

Læs også anmeldelsen af Boxmonster

 

Anmeldelse af legetøjTactic

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen