Strandkamp spilanmeldelse

Alder: Anbefales fra 4 år | Spillere: For 2 - 4 deltagere | Spilletid: Ca. 15 min | Mærke: Tactic | Antal: 1 spil i æske.

"Fang de bedste bølger med dette sjove spil, som er underholdende for hele familien. TACTIC spillet er et morsomt familiespil, hvor det gælder om at få tre på stribe ved at skyde med en lille bold. Man spiller som enten sæler eller delfiner og dyster mod hinanden, men det er med at passe på det hajfyldte farvand. Spillet er en sjov og moderne fortolkning af spillet tre på stribe. Spillet fremmer børns finmotorik ved at øve kasteteknik. Samtidig øver man turtagning. Et virkelig fint familiespil, der let kan underholde flere aldersgrupper. Spillet er i en æske, der med sin størrelse er oplagt at tage med på sommerferie"

En spilanmeldelse af Strandkamp 

Hvem kan ramme de bedste bølger på stranden?

Kast bolden og se om du kan få 3 på række.

Magnus har prøvet dette super sjove spil fra Tactic, hvor søløver og delfiner spiller strandbold med badeboldene. Vi skulle afsted i sommerhus, så det var oplagt at spillet røg med i tasken.

Vælg dit hold - søløver eller delfiner. Holdene skal nu skiftes til at støde til boldene, så de flyver ud på spillebrættet, som er udformet som et hav med bølger. Prøv at sigte godt, så dit hold kan få tre bolde på stribe til at ligge i bølgerne. Lykkes det, må I sætte et holdflag på scoreøen. Det hold, der først får plantet tre holdflag på øen, har vundet strandkampen. Et hyggeligt og sjovt spil, hvor koncentration og præcisioner afgørende.

På en regnvejsdag i sommerferien i sommerhuset var det oplagt at finde spillet Strand-kamp fra Tactic frem.

Når man åbner spillet, skal det lige samles, men det er lynhurtigt gjort – og børnene kan hjælpe. Spillet opbygges om bunden af æsken, der dermed bliver en del af spillet, hvori bølge delene indsættes, scoreøen sættes op og hajzonen ligges foran æskes. Det danner dermed en rigtig fin og spændende 3D effekt. Spillet er herefter klar til at blive taget i brug.

Magnus blev med det samme fanget af de to medfølgende strandbolde – en i blå og en i gul og han tildelte hurtigt mig den gule, så han kunne kapre sin yndlingsfarve. Dernæst blev han betaget af brikkerne, der består af søløver på den ene side og delfiner på den anden side. Det var svært at vælge, hvilket hold han ville være, men valget faldt til sidst på søløven.Så gik kampen i gang. Magnus er 4 år og fangede lynhurtigt ideen med at skyde, og der lød et højlydt ”yes”, når han ramte en bølge og dermed måtte placere en søløve. Jeg var glad for, at det er små bløde bolde, så der skete ingen uheld med interiør i sommerhuset, når han missede et skud. Han forstod endnu ikke helt princippet med at få tre på stribe og dermed ikke placeringen af flagbrikkerne, men underholdningen og engagementet var bestemt ikke mindre af den grund.

Vi spillede spillet i omkring 20 minutter, hvilket er rimelig lang tid i forhold til, hvad han plejer at vise interesse for. Jeg kobler det sammen med, at han kunne være fysisk aktiv med både at kaste og hente de bolde, der missede. Men det var tydeligt, hvordan han undervejs trænede og finjusterede sin kasteteknik, og ikke mindst fik han samtidig øvet turtagningsprincip. Efterfølgende har han selv spillet Strand-kamp blot i en mere enkelt version med blot at øve sig i ”at score mål”, hvilket også underholdt ham og jeg er sikker på, at vi kommer til at spille spillet flere gange i løbet af sommeren.

Sådan spilles spillet 

Man kan enten være sæler eller delfiner. Når det er ens tur, skal man forsøge at få strandbolden til at lande i de bedste bølger for at få tre på række. Man bruger spillets æske til at sætte bølgerne fast i.

Hver gang det lykkes at få tre på række, vinder holdet et flag på øen.

Det første hold med tre flag på øen har vundet strandkampen.

Indhold 

  • Spil i æsken
  • 4 bølgedelere
  • en scoreø
  • en hajzone
  • 9 holdbrikker
  • 6 flagbrikker
  • 2 strandbolde
  • regler.

Æsken udgør en del af spillepladen.

Spillet er med danske spilleregler.

Firmaet bag

Den finske spilgigant Tactic er berømt for sine opfindsomme brætspil af høj kvalitet, der underholder millioner af mennesker på verdensplan.

Firmaets historie begyndte i 1967 i en garage i et villaområde i Pori, Finland. Der besluttede Aarne Heljakka at lave sin egen version af et brætspil fra Amerika, som han havde fået i gave. Spillet, der forvandlede hele den finske brætspilkultur, hed Kimble (Ludo). Dette spils popularitet, som er baseret på en enkel men spændende spilidé, blev Tactics generelle opskrift på succes.

I løbet af de sidste halvtreds år er det lille familiefirma fra Pori vokset til en international spilgigant. Hvert år sælges vores brætspil i millioner eksemplarer i over 70 forskellige lande. Glæden ved at sidde sammen ved et spillebord forener alle kontinenter og nationer. At tilbringe kvalitetstid sammen med sine kære er vigtigere end nogensinde. Derfor er ansvarlighed og en etisk, miljømæssig tankegang kernen i deres produktionsproces.

Deres spil og legetøj er fremstillet til at klare både tid og slid. I produktionen genbruges pap og plast i stor udstrækning. Hele vejen fra planlægningsstadiet er det firmaets mission at reducere brugen af plastfolie fx til emballage og spillekort. Deres egen produktion sikrer, at de kan spore alle materialer.

Anbefaling

Fang de bedste bølger med dette sjove spil, som er underholdende for hele familien. TACTIC spillet er et morsomt familiespil, hvor det gælder om at få tre på stribe ved at skyde med en lille bold. Man spiller som enten sæler eller delfiner og dyster mod hinanden, men det er med at passe på det hajfyldte farvand.

Spillet som også er kendt som Dolfinario fremstår i god kvalitet og spilleæsken bruges, så det giver en fantastiske 3D effekt med et farefuldt hajvand, brusende bølger og en ø, hvorpå man sætter sine rejrsflag undervejs i spillet.

Spillet er en sjov og moderne fortolkning af spillet tre på stribe. Spillet fremmer børns finmotorik ved at øve kasteteknik. Samtidig øver man turtagning. Et virkelig fint familiespil, der let kan underholde flere aldersgrupper. Spillet er i en æske, der med sin størrelse er oplagt at tage med på sommerferie.

- Lone Deleuran 

Læs også spilanmeldelsen af skattejagt på abeøen 

Læs også spilanmeldelsen af LogiPic

Læs også spilanmeldelsen af Det Originale fiskespil 

 

 

Anmeldelse af spilTactic

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen