Mine første juleperlerier boganmeldelse

Alder: Anbefales fra 6 år | Forfatter: Anja Takacs | Forlag: Grønningen 1 | Mål: 20 x 25,5 cm | Sidetal: 121 sider | Antal: 1 stk. 

"Juleperlerier" byder på et bredt udvalg af kreative idéer til julepynt. Fra smukt dekorerede julekugler til flettede julestjerner og andre unikke dekorationer, er der noget for enhver smag. Forfatteren formår at præsentere originale idéer og tilføje sit eget personlige præg til hvert projekt. En anden positiv ting ved denne bog er, at den passer til forskellige færdighedsniveauer. Der er en god blanding af lette projekter, der er velegnede til begyndere, samt mere udfordrende og komplekse projekter for de mere erfarne håndværkere. Der er aldrig et kedeligt øjeblik med "Juleperlerier". Derfor henvender bogen sig både til børn og voksne, da alle kan blive udfordret på forskellige niveauer"

En anmeldelse af Mine første juleperlerier 

Jeg har fået den store fornøjelse at anmelde perlebogen ”Juleperlerier” af Anja Taksacs. Jeg har ved flere lejligheder haft et kig på hendes meget flotte perlebøger, men aldrig prøvet at lave noget efter hendes motiver. Og det må jeg sige er en kæmpe fejl fra min side.

Så her kommer min anmeldelse af bogen, som jeg har været så heldig at modtage fra Legebyen.dk

"Juleperlerier" er en fantastisk bog, der kan hjælpe med at skabe den perfekte julestemning. Bogen er skrevet af forfatteren Anja Takacs, der tydeligt viser sit talent og engagement for julepynt og dekorationer.

Bogen er præget af forfatterens gode formidlingsevner. Anja Takacs formår at forklare de forskellige projekter på en klar og letforståelig måde. Trin-for-trin instruktionerne er nemme at følge med i, og der er tilstrækkelige fotografier for at illustrere de forskellige trin.

"Juleperlerier" byder på et bredt udvalg af kreative idéer til julepynt. Fra smukt dekorerede julekugler til flettede julestjerner og andre unikke dekorationer, er der noget for enhver smag. Forfatteren formår at præsentere originale idéer og tilføje sit eget personlige præg til hvert projekt.

Familiehygge

Min datter på 8 år og jeg begav os i gang med juleperlerierne. Agnes faldt straks for mønstrene hvor man kunne lave en nissedør, stige, mus og postkasse. Jeg begav mig straks i gang med at prøve at lave det flotte julehus.

Hendes mønstre er nemme at følge og kan børn lave perler efter mønstre, kan de med fordel bruge denne bog også. 

En af de sjoveste ting er at når man har perlet mønstret færdig, så er man ikke helt færdig endnu.  Nogle af tingene skal samles, limes eller måske have glimmer på.

Agnes nissebo, der skulle man samle postkassen. Denne kunne samles uden lim, men simpelthen bare klikkes sammen, i små huller, der var lavet, mens man perler den. 

Mit julehus, skulle også samles. Her skulle man samle alle 4 sider, og tag. Dette kunne også klikkes sammen. Julekransene og vinduerne blev limet på med limpistol. Dette giver en 3D effekt til huset, hvilket jeg syntes, gør det mere levende.

For både børn og voksne 

Jeg syntes det er mega hyggeligt at når man har strøget perlerne, skal lave endnu noget ved perlerne. Man bruger som regel lang tid på at perle mønstrene og stryge dem. Jeg føler virkelig at det er hele umagen værd, ved at man yderligere tilføjer et eller flere elementerne som f.eks samling, glimmer, lim eller andet. Det gør bare hele oplevelsen og fornøjelsen endnu sjovere. Og især for voksne

En anden positiv ting ved denne bog er, at den passer til forskellige færdighedsniveauer. Der er en god blanding af lette projekter, der er velegnede til begyndere, samt mere udfordrende og komplekse projekter for de mere erfarne håndværkere. Der er aldrig et kedeligt øjeblik med "Juleperlerier".

Derfor henvender bogen sig både til børn og voksne, da alle kan blive udfordret på forskellige niveauer. 

Et lille forbehold ved bogen er, at nogle af projekterne kræver specielle materialer, som måske ikke er let tilgængelige for alle læsere. Det kunne have været godt med alternative forslag til erstatningsmaterialer for at sikre, at alle kan deltage i projekterne. Men det skal også siges det er ikke fordi det er dyre ting, man evt. skal have fat i. Det er f.eks. en limpistol og glimmer. Glimmeret kan man undlade, hvis man ikke føler et behov for dette.

Vores vurdering 

Samlet set er "Juleperlerier" en skøn bog, der vil inspirere læsere til at skabe fantastisk julepynt og dekorationer. Anja Takacs leverer en imponerende samling af kreative idéer, der vil tilføje glæde og skønhed til enhver jul. Bogen er anbefalet til alle med interesse for perler på alle niveauer, og det er tydeligt, at forfatteren har dedikeret sin passion og ekspertise til at skabe denne charmerende udgivelse. 

Jeg bliver nødt til at nævne æstetikken af bogen. Hendes bøger er altid utrolig smukke og dragende. Og ”Juleperlerier” er ikke en undtagelse. Det er uden tvivl en af hendes, efter min mening, allermest flotteste bog til dato. Ikke mindst syntes jeg også det er nogle af de sødeste og flotteste juleting, hun har designet. Derudover er det også, efter min mening, de mest brugbare juleperlerier, der er i bogen.

Juleperlerier er derfor en kreativ og inspirerende bog om forskellige julehåndværksprojekter. Bogen indeholder en række forskellige perleprojekter specielt designet til julen, såsom julepynt, juletræsornamenter og julegaveidéer. 

Anja Takacs deler sine tips, teknikker og trin-for-trin instruktioner, så læserne kan skabe deres egne smukke juleperlerier. Bogen indeholder også billeder af færdige projekter, der giver inspiration og viser, hvordan det endelige resultat kan se ud. 

Uanset om du allerede er erfaren med perler eller er nybegynder, vil Juleperlerier af Anja Takacs være en god guide til at skabe smukke og unikke juledekorationsgenstande. Bogen er perfekt til at lave julegaver eller til at dekorere dit eget hjem til jul. 

Ikke mindst er det altid hyggeligt at perle med sine børn. Vi fik en hel dag til at gå med at lave museboet og julehuset. Vi hyggede undervejs med pebernødder, julemusik og hygge. Hama perler er bare en af de ting, der aldrig går af mode, hverken for børn eller voksne. Det er den evige kilde til kreativitet og underholdning for hele familien. 

Så har i brug for ny inspiration til nyt julepynt til hjemmet, eller mangler i bare ny inspiration, så skal i have fat i den nye bog ”Juleperlerier” af Anja Takacs.

Der er til en uendelig antal timers underholdning i hendes meget fine og flotte bog. 

Så hvis du er interesseret i at skabe, juleperlerier og ønsker at få inspiration, er Juleperlerier af Anja Takacs et godt sted at starte.

Så er man ligesom Agnes og Jeg, bare helt vild med jul og vil gerne begynde at julehygge lidt før, så skal man have fat i denne bog. Det er helt klart en af hendes bedste og flotteste bøger til dags dato. Så hop ind på Legebyen og få fat i bogen og vær med til at dykke ned i et helt unikt og fantastik og fortryllende juleunivers. 

God fornøjelse og glædelig jul. HoHoHo

- Anita Andreasen 

Læs også anmeldelsen af Hama Midi perler 

Læs også anmeldelsen af Hama Maxi perler 

Læs også anmeldelsen af Pearl'n Fun smykkeperler 

 

 

 

 

Anmeldelse af legetøjGrønningen 1

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen