Snow Cruiser & Snow Shark kælke anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Materiale: Plast | Max belastning: 100 kg | Mærke: RollyToys | Serie: RollySnow | Antal: 1 stk. 

"Kælkene fra RollyToys er de fedeste plastik kælke jeg nogensinde har haft selv eller oplevet i mit job som pædagog. Kvaliteten er helt i top og brugsværdien ligeså. Kælkene indbyder til rigtig mange timers sjov, leg og fordybelse i sneen for hele vores familien. Det er de bedste kælke, som vi har haft og der er ingen tvivl om, at vi kommer til at have glæde af dem i mange mange år frem, når det er tid til at suse ned af kælkebakkerne. Der skal lyde en kæmpe anbefaling fra os til kælkene fra RollyToys"

En anmeldelse af Snow Cruiser & Snow Shark kælke 

“Når man har leget hele dagen på sin kælk, og man kommer hjem med en forfrossen tud… Det er hygge - åhh, det er hygge!” Pyrus har som de fleste børn helt styr på det der med at lege og have det sjovt.



Årstiden siger vinter, sneen falder og lægger sig som en smuk hvid dyne ud over det danske landskab. Hos børnene, og måske også hos ens eget indre legebarn, opstår der pludselig en lyst til at komme ud i sneen og finde den absolut bedste  kælkebakke, hvor de næste mange timer kan bruges på leg og sjov.



Det store spørgsmål er dog hvilken kælk, man skal medbringe. Herhjemme har vi prøvet en del kælkebakker med de fede kælke fra RollyToys, hvilket har været til
stor legeglæde hos pigerne og jeg.

Kort om RollyToys 

RollyToys er et tysk legetøjsfirma, der går helt tilbage til 1938. De første syv år gik, som underleverandør med at producere dele til blandt andet dukke industrien. I 1945 gik RollyToys i gang med fremstilling af deres eget legetøj. I 50’erne lavede de pelsede dyr på hjul og det var også i disse år, at produktionen af plastik legetøj begyndte. I 60’erne begynder RollyToys at producere deres første køretøjer til børn, nemlig en trehjulet cykeltraktor. Efterfølgende har RollyToys produceret flere end 250000 børne køretøjer om året til legeglade børn. Hos RollyToys er der fokus på tradition, kvalitet og legeglæde.

Kælkene fra RollyToys 

Herhjemme har vi haft fornøjelsen af to af de super fede kælke fra RollyToys.

RollySnow Cruiser kælken i rød 

Cruiser kælken minder allermest om en gammeldags slæde med meder. Med denne udgave får man dog en robust og flot kælk, hvor der ikke er behov for vedligehold af træ og meder.



Der er plads til et eller flere børn, eller alternativt et barn og en voksen på kælken. Kælkens højde gør, at man sidder et godt stykke over jorden og fødderne kan hvile på siderne. Det er helt op til de små og store vovehalse, om de vil sidde eller ligge på maven, når Kælken suser gennem sneen, husk blot at lukke munden hvis sidste mulighed vælges. Den store flade på kælken samt vægten gør, at den er er stabil og børnene sidder trygt og godt.



Kælken kan både bruges, når kælkebakkerne skal besøges, men er også et godt bud på transportmiddel frem og tilbage fra institutionen, når sneen er faldet og cykler samt løbehjul varmer sig i skuret.

I fronten af kælken er der monteret en snor med et håndtag i enden, så kælken nemt kan trækkes af både børn og voksne. Kælken anbefales fra tre år og opefter. Der er mulighed for at tilkøbe et børnesæde hos legebyen.dk, så kælken kan bruges før de tre år.



Kælken er produceret i kvalitets plast. Den vejer 4 kg og måler 94 cm i længden, 44 cm i bredden og 27 cm i højden. Kælken har en max belastning på 100 kg. Der medfølger klistermærker til kælken, som man selv skal montere.

RollySnow Shark kælken i blå 

Shark kælken indbyder til fart - og massere af den. Det aerodynamiske design gør, at kælken kan få rigtig meget fart på ned af kælkebakkerne. Børn der er glade for fart, kan med fordel lægge sig på maven på kælken for mindre luftmodstand og dermed mere fart.



Det er selvfølgelig også muligt at sidde op på kælken. Der er et lille hak til fødderne og siden af kælken kan bruges som håndtag. Den store flade på kælken samt vægten gør, at den er er stabil og børnene sidder trygt og godt.
Kælken anbefales fra tre år og opefter. Der er mulighed for at tilkøbe et  børnesæde hos legebyen.dk så kælken kan bruges før de tre år.

Kælken kan både bruges, når kælkebakkerne skal besøges, men er også et godt bud på transportmiddel frem og tilbage fra institutionen, når sneen er faldet og cykler samt løbehjul varmer sig i skuret. I fronten af kælken er der monteret en snor med et håndtag i enden, så kælken nemt kan trækkes af både børn og voksne.



Kælken er produceret i kvalitets plast. Den vejer 3 kg og måler 103 cm i længden og omkring 45 cm i bredden. Kælken har en max belastning på 100 kg. Der medfølger klistermærker til kælken, som man selv skal montere.

Pigernes egne ord om kælkene fra RollyToys 

Lucca 6 år: “Min yndlings kælk er den røde Cruiser. Jeg kan godt lide, at jeg kan sidde op på den, lidt ligesom når man sidder i en stol. Den er lidt tung, så jeg kan ikke bære den, men så kan jeg bare trække den gennem sneen i snoren, det er ret nemt. Jeg elsker at kælke og jeg er blevet meget mere modig efter, at jeg har fået min røde kælk. Jeg har ikke prøvet at falde på den, fordi den bare bliver stående på sneen. Det er jeg glad for, for det er jeg nemlig lidt bange for med andre kælke. Jeg synes, at det er rigtig sjovt at kælke på den sammen med min storesøster. Nogle gange trækker vores mor os og andre gange kører vi ned af bakker sammen. Jeg har også kørt på den sammen med min mor, det var altså også ret sjovt.”



Silje 9 år: “Det er de sjoveste kælke, jeg nogensinde har prøvet. Den røde er god at kælke på, når jeg godt vil sidde op eller køre med min lillesøster eller mor. Den
kan få god fart på og så er den rar at sidde på, og man er ikke bange for at vælte. Den er også rigtig god til, når vi skal gå en tur gennem sneen, så kan min far eller mor nemt trække mig på kælken. Den blå kælk er rigtig god, når jeg gerne vil have det ekstra sjovt med meget fart. Jeg kan godt sidde op på den, men jeg synes, at den er allerbedst at ligge på maven på. Jeg kan godt lide, at tage tilløb hen til bakken og så kaste mig på maven eller knæene ned på kælken. Den kan få helt
vildt meget fart på, det er virkelig sjovt. I kanten af kælken kan man holde godt fast, så man ikke falder af. Min yndlings kælk er helt klart den blå haj kælk og så er den endda i min yndlingsfarve.”

Morens mening om Snow Cruiser og Snow Shark kælkene 

Kælkene fra RollyToys er de fedeste plastik kælke jeg nogensinde har haft selv eller oplevet i mit job som pædagog. Kvaliteten er helt i top og brugsværdien ligeså.

Den røde Snow Cruiser bringer minder frem om min egen barndom, hvor jeg havde en trækælk med meder. En kælk som jeg var meget glad for, men som også krævede en del vedligeholdelse for, at kunne køre år efter år. Snow Cruiseren er lavet i kvalitets plast, som hverken splinter eller ruster, en kæmpe stor fordel i den travle børnefamilie.



Den blå Shark kælk henvender sig til alle børn men er især optimal, hvis man er på udkig efter en kælk til de fartglade og modige børn. Shark kælken er som de andre RollyToys kælke produceret i kvalitets plastik, som holder til mange timers leg år efter år.



Kælkene har et flot design, bløde kanter og fåes i tre flotte farver; rød, blå og grøn.
Begge kælke kan også bruges af voksne og på Snow Cruiseren kan vi godt sidde en voksen og et barn, så hele familien kan vinterhygge i sneen.



Kælkene indbyder til rigtig mange timers sjov, leg og fordybelse i sneen for hele vores familien. Det er de bedste kælke, som vi har haft og der er ingen tvivl om, at vi kommer til at have glæde af dem i mange mange år frem, når det er tid til at suse ned af kælkebakkerne. Der skal lyde en kæmpe anbefaling fra os til kælkene fra RollyToys.

- Maria Ejler 

 

Læs også anmeldelsen af Futura RollyKid Pedaltraktor 

Læs også anmeldelsen af Volvo EW160 Gravemaskine 

Læs også anmeldelsen af Rolly Dumper CAT

 

Anmeldelse af legetøjRollytoys

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen