Futura RollyKid Pedaltraktor anmeldelse

Mærke: RollyToys | Model: RollyKiddy | Brand Futura | Materiale: Plast | Mål: 134 x 49 x 47 cm | Vægt: 7 kg | Alder: Anbefales fra 2-5 år | Antal: 1 stk. 

"Når børn kører rundt på en pedaltraktor er det ikke altid, at man tænker over, hvilken læring der er i det. Men der er langt mere læring i det, end man lige tror. Når Villads kører rundt på sin traktor med sine venner, så styrkes de sociale kompetencer, sprog/kommunikation og tur-tagning. Tur-tagning er en udfordring for rigtig mange børn, men det er en vigtigt ting at lære, da det er en styrke de får brug for gennem hele livet. Når Villads kører rundt i haven, vil han også styrke sin fantasi og kreativitet, når han finder på sjove rollelege imens han kører afsted på traktoren, alene eller sammen med sine venner"

En anmeldelse af Futura RollyKid pedaltraktor 

En flot, virkelighedstro og lærerig pedaltraktor med anhænger vil være et sikkert hit hos de fleste børn, nok især hos drengene. 

Dette så jeg tydeligt, da Villads på 3 år modtog den seje grønne traktor. 

Villads lyste straks op i hele hovedet, da han så kassen med den seje traktor med anhænger og han var meget utålmodig, da han opdagede, at jeg skulle igennem et stort samlearbejde inden legen kunne begynde. 

Den grønne pedaltraktor bestod af mange dele og vejledningen var ikke den bedste, men efter lidt tid lykkes det dog alligevel, at få samlet maskinen og legen kunne starte.

Denne traktor med anhænger er grøn med en grøn motorhjelm. Der medfølger også forskellige klistermærker, som er med til at give den grønne traktor de sidste detaljer, som gør traktoren virkelighedstro.

Rattet, hjulene og de skridsikre pedaler er sorte.

De skridsikre pedaler sidder godt i forhold til afstanden til sædet. Villads kan derfor nemt køre afsted uden hjælp. Det at pedalerne er skridsikre gør, at han har mulighed for, at køre på traktoren i alt slags vejr, uden at fødderne glider af pedalerne, hvis der er regn eller sne.

Denne Futura RollyKid Pedaltraktor med anhænger henvender sig til børn fra 2-5 år.

Man behøver ikke at bo ude på landet for, at interesse sig for traktorer og maskiner. Det er faktisk en interesse, som de fleste børn får imens de er små, dette gælder ikke kun for de børn som er opvokset på landet, men også de børn som bor i de større byer. 

Villads kan godt lide maskiner og seje køretøjer og selvom mange mener, at dette er en typisk interesse hos drengene, så vil jeg mene, at pigerne stadig kan få stor glæde af en sej og unik pedaltraktor som denne. 

Mange piger vil da uden tvivl elske, at køre afsted på eventyr på en traktor med anhængeren fyldt med dukker eller bamser. Det gode ved rollelege og fri leg er, at det kun er fantasien der sætter grænserne for legens udvikling og handling. 

Hvem er RollyToys?

RollyToys, som er producenten bag denne flotte og virkelighedstro traktor, som ligner en ægte landbrugsmaskine, blot i mindre udgave.

Familievirksomheden RollyToys blev stiftet af Franz og Rosa Schneider i 1938 i Coburg i den tyske delstat Bayern.

Firmaet drives i dag af familiens anden og tredje generation, som stadig har stor succes med de imponerende og populære køretøjer til børn.

RollyToys er Europas førende producent af legetøjstraktorer, som børnene kan sidde på og de har et kæmpe udvalg af landbrugslegetøj indenfor eksempelvis traktorer, anhængere og gravemaskiner. 

RollyToys lever op til forventningerne 

RollyToys grønne køretøj er lavet i en utrolig god og holdbar kvalitet, som holder til masser af leg og den er modstandsdygtige overfor vind og vejr. Pedaltraktoren er designet til, at kunne holde til det hårde liv i baghaven, hvor den dagligt bliver brugt på græs, fliser og i sand. 

På RollyToys’ pedaltraktorer med anhænger er plastikdelene blæsestøbte for, at gøre dem ekstra stærke og holdbare. 

Skaber glæde året rundt

Futura RollyKid Pedaltraktor med anhænger er ikke kun til brug om sommeren, den kan skabe glæde året rundt. Villads er utrolig begejstret for den seje traktor og den bliver virkelig brugt.

Nu er det forår/sommer og traktoren bruges igen og igen. Villads hjælper eksempelvis mig med, at flytte jord i haven og plante blomster. Når noget skal flyttes, er Villads lynhurtig til, at tilbyde sin hjælp.

Hvis Villads har legeaftaler med andre børn, er den grønne traktor ofte et populært legeredskab, som straks bliver fundet frem i haven.

Når vinteren og sneen rammer Danmark og bladene falder af træerne, så er jeg sikker på, at Villads straks er klar til at lege i haven, hvor han kan køre sne og blade væk i anhængeren.

Anhængeren kan selvfølgelig også bruges til at fragte sand, jord, grene, legetøj eller noget helt andet med. Villads kan endda køre rundt med sin lillebror siddende i anhængeren, hvilket skaber stor glæde hos begge drenge, som griner højt.

Gode lege- og læringsmuligheder 

Når børn kører rundt på en pedaltraktor er det ikke altid, at man tænker over, hvilken læring der er i det.

Men der er langt mere læring i det, end man lige tror.  

Når Villads kører rundt på sin traktor med sine venner, så styrkes de sociale kompetencer, sprog/kommunikation og tur-tagning. Tur-tagning er en udfordring for rigtig mange børn, men det er en vigtigt ting at lære, da det er en styrke de får brug for gennem hele livet.

Når Villads kører rundt i haven, vil han også styrke sin fantasi og kreativitet, når han finder på sjove rollelege imens han kører afsted på traktoren, alene eller sammen med sine venner. 

Afstandsbedømmelsen vil bestemt også blive styrket, når Villads på 3 år drejer udenom de mange forhindringer, som han møder på sin vej. Nogle gange laver jeg endda en forhindringsbane, som Villads skal navigere udenom, uden at ramme dem, dette er både en sjov og lærerig leg.

Balancen, grovmotorikken, koordinationen, benmusklerne og kropsbevidstheden er alt sammen noget som også styrkes ved, at lade Villads køre på den grønne pedaltraktor med anhænger. Han skal holde balancen, imens der styres og trædes i pedalerne på samme tid.

Selvtillid og selvværdet vil også blive styrket når han via legen får nogle succesoplevelser. 

Sjov, positiv og lærerig oplevelse

Villads er glad for sin grønne Futura RollyKid Pedaltraktor med anhænger, som han bruger flittigt. 

Villads nyder, at lege udenfor i haven og der er ofte gang i rigtig mange sjove rollelege, hvor legetøj blive kombineret på tværs af mærker. 

Jeg kan godt lide, når legetøj kan bruges på mange måder og kombineres. Det er et kæmpe plus, når legetøj er i så god en kvalitet, at det kan bruges udenfor hele året rundt. Traktoren skaber stor glæde hos Villads og den gode kvalitet gør, at den holder til den hårde leg igen og igen. Den seje traktor er ikke blot til fri leg og underholdning, men motiverer og styrker også barnets gode udvikling.

En rigtig fin og robust pedaltraktor med anhænger til børn fra 2-5 år.

- Carina Lund 

Læs også anmeldelsen af John Deere pedaltraktor 

Læs også anmeldelsen af New Holland skubber

Læs også anmeldelsen af RollyToys Deutz-Fahr Warrior

 

Anmeldelse af legetøjRollytoys

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris837,95 kr
På lager
Se varen