RollyToys Deutz-Fahr Warrior anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 - 8 år | Vægt: 14,7 kg. | Materiale: Plast og metal

"Efter mange mange timers leg med den fede traktor fra RollyToys må jeg sige, at jeg er positiv overrasket. Det er hårdt plast, og det er kvalitet - og det vægter jeg utrolig højt når jeg kigger legetøj. Det skal kunne klare alt slags vind og vejr, og kunne klare at blive moslet og tumlet med. Og det må jeg sige at denne her pedaltraktor kan..."

En anmeldelse af Deutz-Fahr Warrior pedaltraktoren fra RollyToys

Er dit barn til fart, spænding og store køretøjer, og bliver de fascineret af traktorer - så skal du helt sikkert læs med her.

De fleste forældre kender til det - man går eller køre forbi et landsted eller andre steder, og møder store traktorer, og børnene er helt solgt og imponeret, og man har svært ved at få dem med videre - her er løsningen på problemet - denne utrolige, lækre, kæmpe og fede Warrior pedaltraktor, som er fremstillet efter den virkelige Deutz Agrotron 7250 TTV WARRIOR.

Her får du din helt egen og private traktor hjem, i børnestørrelse.

Hvis det ikke er blæret at komme kørende i sådan en, så ved jeg ikke ;-)

Jeg har i hvert fald to hamrende stolte drenge herhjemme, som gladelig suser rundt, både i haven på græsset og på fliserne - denne pedaltraktor har nemlig store og robuste hjul, der gør det nemt at komme igennem selv det mest ujævne terræn.

Specifikationer:

Mærke: RollyToys

Model: rollyFarmtrac Deutz-Fahr Warrior

Materiale: Metal og plast

Størrelse: 146 x 52,5 x 77 cm

Vægt: 14,7 kg

Alder: ca. 3 til 8 år

  • Med rollyTrac frontlæsser
  • Støjabsorberende og robuste hjul
  • Justerbar sæde.
  • Anti-slip pedaler
  • Styrtbøjle
  • Motorhjelmen kan åbnes
  • Justerbar trækkæde
  • Beskyttet kædedrev
  • For- og bag kobling
  • Opbevaringsrum under motorhjelmen
  • Aftagelig frontlæsser
  • Ekstra tilbehør tilgængeligt.

Mere om RollyToys

RollyToys er en kendt tysk producent af gå- og pedalbiler, formet som ægte landbrugsmaskiner, ligesom denne pedaltraktor er en efterligning af Deutz Agrotron 7250 TTV WARRIOR.

RollyToys er en familievirksomhed, som blev stiftet af Franz og Rosa Schneider i 1938 i Coburg i den tyske delstat Bayern, og den drives i dag af familiens anden og tredje generation. RollyToys er Europas førende producent af legetøj traktorer, man kan sidde på. De har et enormt udvalg af landbrugslegetøj indenfor både traktorer, anhængere og gravemaskiner.

Det, der adskiller RollyToys fra andre mærker er, at designet af køretøjer er baseret på virkelige maskiner. Der bliver gjort en stor indsats for at få dem til at ligne originalerne mest muligt. Lige fra motorblokken til hældningen på motorhjelmen, er der kælet for detaljen.

RollyToys seje maskiner er lavet i meget høj kvalitet, hvilket gør dem modstandsdygtige overfor vind og vejr. De er designet til det hårde liv i baghaven, og tåler daglig brug i sandkassen og i institutioner.

På Rolly Toys’ traktorer er plastikdelene blæsestøbte for at gøre dem ekstra stærke og holdbare.

Deutz-Fahr Warrior pedaltraktoren

Vi har testet denne fede, store og sorte pedal traktor med frontlæsser - og den må sige at have bestået sin prøve til UG!

Med 4 dagplejebørn, der er blevet skubbet rundt i den i alt slags vejr, samtidig med at alle dele er blevet kigget efter i sømmene, og der er leget med den, kravlet op og ned af den, haft legetøj på den - så står den stadig ligeså flot som ny - og allerede i den alder (0-3 år) er traktor et kæmpestort samtaleemne - faktisk ofte så stort, at rigtig mange børn i den alder siger traktor som nogle af deres første ord.

Men det er også fordi at uanset om man bor i byen eller på landet, så ved alle børn hvad en traktor er - fordi de er så store og iøjnefaldende og det fanger altså bare børn, så selvom man altså kun er 0-3 år - så er det her også en kanon investering for dit barn og dig selv, for der er så mange timers leg i den, selvom man ikke er så gammel.

For selvom man er lille - så kan man sagtens sidde på sædet med lidt støtte (altså, de børn der endnu ikke selv sidder stabilt), mens man bliver skubbet rundt i den, det er nemlig så smart, at der bagpå er mulighed for forældre at skubbe - og højden er god, så man skal ikke bukke sig alt for meget og være i en dårlig stilling, for at skubbe barnet rundt.

Mine egne drenge, Lasse på 7 år og Felix på 3,5 år har selvfølgelig også testet den her fuldstændig geniale pedaltraktor og det lyste ud af deres øjne da de så den! Og egentlig var den tiltænkt til Felix, men altså - det holder da ikke storebror fra at være med i legen med en traktor - selvom han er 7, så har det ingen betydning, han kan sagtens køre på den, hans knæ eller ben rammer ikke på, selvom han er en høj dreng.

Begge mine drenge er vilde med store maskiner, så da de så, at der var en traktor klar til dem, så var de i himmelen, og det kunne ikke gå hurtigt nok med at få den samlet!

Der skal lige samles lidt...

Min kære mand fik til opgave at samle traktoren - jeg er ikke helt skarp til det med samlevejledninger, og det skulle også vise sig, at samlevejledningen var en lille smule rodet, vi ledte sommetider efter ting der skulle sættes på, som egentlig var monteret i forvejen.

Men da vi blev opmærksom på det, så gik det let og enkelt og vi kunne hurtigt se hvilke ting der egentlig var samlet eller påsat forhånd på traktoren - klistermærkerne var også nemme og hurtige at påsætte, da den var inddelt i tal på tegningen, så det klarede jeg hurtigt, efter manden havde samlet den.

Efter pedal traktoren var samlet skulle den selvfølgelig afprøves - og der var ingen tvivl om, at den hurtigt blev populær. Hele fredag aften gik med at lege med traktoren, faktisk var de så vilde med den, at de glemte alt om disney sjov og fredagsslik, og det tror jeg aldrig er sket før! 2-3 timers uafbrudt leg i haven - mens de legede sammen og hyggede sig!

Drengene legede ‘’grave’’-lege som de kaldte deres leg, de gravede sand fra sandkassen og kørte rundt med det til de folk der havde ‘’bestilt’’ sand til at bygge med. Man kan også køre to på den, fandt mine drenge ud af - hvis man har benmuskler nok, så kan der åbenbart sagtens hoppe en op bagpå og stå imens man køre, og vupti - så er der leg i det, med at køre rundt sammen.

Felix er så glad for den traktor, at det første han spørger efter om morgenen, er om han må hoppe i sko og jakke, og så ud og køre. Forleden dag var jeg på vej ud med vores hund, og Felix ville med - kørende på sin traktor! Det var fedt og han var så stolt og godt kørende.

Flere stoppede os, for lige at give en tommel op med på vejen, og fortælle Felix, at han var rimelig sej, at han kunne styre så stor en maskine - og det gjorde jo lige den bette mand 10 centimeter højere af stolthed.

Og med på turen havde Felix selvfølgelig sørget for at helgardere sig - motorhjelmen kan nemlig åbnes, og deri var der lagt værktøj til turen, hvis nu der skulle opstå problemer på vores tur og vi ikke kunne køre længere - man kan også lægge sin drikkedunk deri, legetøj eller en madpakke som man har med på tur - kun fantasien sætter grænserne.

Så ja - den er fantastisk og man kan både bruge den på græsset, på terrassen, på fortove og alle andre steder - kun fantasien sætter grænser. Vi har også snakket om at vi vil prøve at have den med til stranden, og se om den kan klare det - mon ikke! (vi har en stor bil den kan være i).

Den fede frontlæsser på pedal traktoren kan indstilles i flere niveauer, og den betjenes nemt på siden af traktoren med et lille håndtag man kan indstille i flere postioner, derved kan man grave sandet op ved at køre med frontlæsseren nede langs jorden, og når alt så er samlet op, kan man løfte frontlæsseren op og tippe den, så man kan køre med det.

Når så man er på det rette sted kan man med håndtaget tippe den ned, så det hele vælter ud - akkurat ligesom de rigtige store maskiner kan!

Frontlæsseren har virkelig bestået sin prøve, og er blevet testet og afprøvet til den store guldmedalje, og den har ikke taget skade - det er virkelig noget holdbart materiale!

Vurdering af Warrior pedaltraktoren

Efter mange mange timers leg med den fede traktor fra RollyToys må jeg sige, at jeg er positiv overrasket. Det er hårdt plast, og det er kvalitet - og det vægter jeg utrolig højt når jeg kigger legetøj. Det skal kunne klare alt slags vind og vejr, og kunne klare at blive moslet og tumlet med. Og det må jeg sige at denne her pedaltraktor kan.

Selv efter stormvejr og en masse regn og rigtig mange timers leg fremstår den som ny, ikke engang noget slid på klistermærkerne kan man se. Over en periode har 7 børn leget, testet, moslet, kørt og kravlet på, og den er ikke til at slide op. Den kan sagtens holde til at stå ude i dårligt vejr, så det kræver ikke et opbevaringsrum.

Den er nem at bruge, den er ikke tung at køre, og glider nemt, så snart man får gang i pedalerne - sædet er justerbare, hvilket gør det nemt at indstille uanset højden på barnet!

Manualen døjede vi lidt med i starten, men ikke noget der ville gøre, at jeg ikke ville købe et produkt derfra eller anbefale det - tværtimod, så er den her traktor noget jeg vil anbefale alle der har små traktor-fan derhjemme. Den er simpelthen et kæmpe hit!

- Sarah Grønbæk

Læs også anmeldelsen af RollyKid Pedaltraktoren

https://youtu.be/Qglb0hZx04I
Se hvordan pedaltraktoren virker i denne video
Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjRollytoys

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen