Rasmus Klump Staveleg anmeldelse

Alder: Anbefales fra 4 år | Indhold: 42 brikker | Producent: Barbo Toys

"Hun har længe været meget interesseret i selv ordlyden i de forskellige ord, så vi øver også, at hun skal lytte sig frem til det første bogstav i et ord, hvis hun ikke lige kender bogstavet..."

Edith var meget begejstret da hun så æsken med spillet, og kunne næsten ikke vente til det blev åbnet.

Da vi åbner spillet, bemærker mor, at der mangler en vejledning. Ikke at vi ikke selv kan sætte ord/puslespil sammen, men det kunne have været rart at se/læse hvad tanken bag spillet var. Det kunne evt. være forslag til hvordan man kan lege med spillet.

Jeg bemærker, at Edith udelukkende kigger på motivet, for at samle et ord, og slet ikke på bogstaverne. Så jeg beder hende sige bogstaverne højt, når hun har samlet et motiv.

Hun har længe været meget interesseret i selv ordlyden i de forskellige ord, så vi øver også, at hun skal lytte sig frem til det første bogstav i et ord, hvis hun ikke lige kender bogstavet.

Hun kan bruge lang tid på at sidde og samle ordene og skille dem ad igen. Hun elsker generelt puslespil, så derfor er dette spil også blot en puslespilsaktivitet, hvis man ønsker at holde pause fra at lære ord.

Edith fandt selv på en dag, at sætte en snor op i stuen, og hælde alle bogstaverne ud på gulvet. Derefter satte hun sig og tog ét bogstav ad gangen, for derefter at kaste det over snoren og sige ”skibet er ladet med” og så det bogstav hun samlede op.

Fik hun fat i et bogstav som hun ikke lige kunne, så spurgte hun. Det syntes hun var enormt morsomt, og en god måde at lære alle bogstaverne på.

Jeg er dog i tvivl om, hvorvidt spillet indeholder så forskellige ord, at alle de gængse bogstaver i alfabetet er brugt. Så hvis barnet skal lære alle bogstaver, ville det være fint med en overblikstegning eller lignende, med alle bogstaverne på.

Alt i alt et spil som ikke kræver det store af nogen, og som barnet sagtens selv kan lege med, uden at skulle have hjælp fra en voksen hele tiden.

- Anette Bruun Rasmussen

Køb spillet på Legebyen.dk
Anmeldelse af spilCategory_anmeldelse af spilRasmus klump

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen