Volvo EW160 Gravemaskine anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 - 5 år | Mærke: RollyToys | Serie: RollyDigger | Model: Volvo EW160 | Mål: L:102 x B:43 x H:74 cm | Materiale: Plast | Vægt: 4,10 kg

"Når flere børn leger sammen med den seje maskine, så vil de bl.a. styrke og stimulere deres sociale kompetencer, turtagning, rollelege, grovmotorik, koordination, fantasi og logisk tænkning. Gravemaskinens kvalitet er så god, at den uden problemer kan holde til at blive brugt i institutioner, men den vil bestemt også være populær hjemme i haven. Udover at den kan bidrage til mange timers sjov leg i sandkassen, så vil den også være sjov at bruge i sneen om vinteren. Her kan barnet flytte sne og grave huller i sneen. Det vil være en ny og sjov måde, at bruge den seje gravemaskine på og det vil motivere barnet til at tænke kreativt..."

En anmeldelse af RollyDigger Volvo EW160 gravemaskinen

Leder I efter noget nyt og spændende legetøj til haven, som med sikkerhed vil blive taget godt imod? Leder I efter noget, som giver jeres barn lyst til at lege udenfor? Eller mangler I blot en gave, som vil falde i god jord hos barnet?

Denne gravemaskine er et rigtig godt bud, på det som I står og mangler.

Volvo EW160 gravemaskinen fra RollyToys, henvender sig mest til børn i alderen fra 3-5 år.

Da vi modtog gravemaskinen, var den selvfølgelig ikke samlet. Jeg skulle derfor straks i gang med hvad jeg troede, var et simpelt samlearbejde. Men jeg blev klogere!

Samlevejledningen var virkelig elendig og utydelig, hvilket var skyld i, at det blev et længere og svære samlearbejde, som virkelig satte min tålmodighed på prøve! Heldigvis lykkes det, at få maskinen samlet og så skulle der blot sættes forskellige klistermærker på.

Det var nemt og hurtigt at sætte klistermærkerne på og jeg synes hel sikkert, at klistermærkerne var med til at give den sidste finish, så maskinen nu ligner en rigtig gravemaskine.

Firmaet bag gravemaskinen er Rolly Toys

Rolly Toys er Europas førende producent af legetøjsmaskiner, som børnene selv kan sidde på. De har et kæmpe udvalg af landbrugslegetøj indenfor både traktorer, anhængere og gravemaskiner.

Det, der adskiller Rolly Toys fra andre mærker er, at designet af køretøjer er baseret på virkelige maskiner og der bliver gjort en stor indsats for at få dem til at ligne originalerne mest muligt.

Det ses tydeligt og jeg er sikker på, at det også er med til at fange børnenes interesse.

Rolly Toys’ maskiner er lavet i en høj kvalitet, hvilket gør dem modstandsdygtige overfor vind og vejr.

De er designet til det hårde liv i baghaven og de kan sagtens tåle daglig brug i sandkassen og i diverse institutioner, hvor børnenes vil flokkes om maskinerne. Dog kan klistermærkerne ikke holde evigt, når de bliver udsat for fugt flere gange.

Mere om Volvo EW160 gravemaskinen

Den seje gravemaskine, er produceret i plastik.

Den funktionsdygtige Volvo gravemaskine er sort og grå. Den har fire sorte hjul med gule hjulkapsler, så barnet kan skubbe sig frem eller tilbage, alt efter hvor der skal graves.

Skovlen er sort og styres ved hjælp af to håndtag, derudover er der et rødt håndtag på lastearmen. Dette håndtag er for at kunne løsne lastearmen, den har nemlig en automatisk lås.

Som en sej detalje, så kan sædet og skovlen dreje 360 grader rundt om egen akse, så det blot er hjulene der bliver stående.

Det er en sej detalje, som børnene hurtigt bliver fascineret af, da de rigtige maskiner på byggepladserne også har denne funktion.

Da jeg langt om længe var færdig med samlearbejdet og havde fået sat de sidste klistermærker på, så var det tid til at prøve om gravemaskinen virkede som den skulle.

Da maskinen henvender sig til børn fra 3 år, så lånte jeg min kusines lille søn Felix, til at teste maskinen. Han var klar med det samme og begyndte at undersøge maskinen og stille en hel masse spørgsmål, som han forventede at jeg kunne svare på.

Hvorfor er der to håndtag?

Hvorfor kan den låses fast, imens skovlen er oppe i luften?

Kan man køre med maskinen, imens man graver?

Jeg svarede selvfølgelig så godt som jeg kunne, men jeg kan faktisk rigtig godt lide, når børn undre sig over ting og stiller spørgsmål. Det er et sundt tegn, der viser at de interesserer sig for ting og er nysgerrige og interesseret i at lære.

Begyndte at grave løs i sandkassen

Felix satte sig til rette på maskinen og begyndte at grave løs i sandkassen på legepladsen. Han havde lynhurtigt styr på, hvordan han skulle bruge de to håndtag, for at få sandet op på skovlen.

Felix er lige fyldt 4 år og han har derfor den perfekte alder til at bruge gravemaskinen. Da han sad på maskinen, kunne han nemt nå sandet med fødderne og han sad derfor stabilt og kunne ubesværet grave store og dybe huller i sandet.

Min yngste søn Villads, er kun 1,5 år gammel, men på trods af det så er han meget nysgerrig og vil altid gerne prøve nye ting. Han viste derfor med det samme interesse for den sorte gravemaskine og han ville gerne op og sidde på den.

Det måtte han selvfølgelig gerne, jeg synes at det er vigtigt, at lade børnene være nysgerrige og prøve sig frem, så længe det er i sikre og kontrolleret omgivelser, så er der intet galt i det.

Villads var lidt utryg i starten, men han ville alligevel ikke ned igen.

Han forsøgte at bruge de to håndtag, men han skal selvfølgelig lige lære teknikken.

I nærheden af vores hus, er der en masse store maskiner, som er i gang med et stort renoveringsprojekt. Disse maskiner er Villads meget fascineret af og vi er selvfølgelig ofte ovre og kigge på maskinerne.

En dag valgte jeg derfor at tage gravemaskinen under armen og så gik vi hen til byggepladsen.

Jeg satte Villads op på den lille gravemaskine, tæt på hegnet til byggepladsen, så han kunne sidde på sin egen maskine, imens han så på de store maskiner arbejde. Det var virkelig et hit. Villads var et stort smil og det var tydeligt at se, at han var stolt.

Jeg tvivler på, at der findes nogen små drenge, som ikke ville løbe hen til en lille gravemaskine, hvis de så sådan en stå i sandkassen.

Vores mening om gravemaskinen fra RollyToys

Maskiner er noget der hurtigt fanger børns interesse, især drengenes interesse.

Jeg er derfor helt sikker på, at hvis sådan en gravemaskine får plads i en sandkasse i en institution, så vil den fungere som en børnemagnet. Børnene vil hel sikkert flokkes omkring maskinen og spændt vente på, at det er deres tur til at prøve at grave og flytte sandet i sandkassen.

Når flere børn leger sammen med den seje maskine, så vil de bl.a. styrke og stimulere deres sociale kompetencer, turtagning, rollelege, grovmotorik, koordination, fantasi og logisk tænkning.

Gravemaskinens kvalitet er så god, at den uden problemer kan holde til at blive brugt i institutioner, men den vil bestemt også være populær hjemme i haven.

Udover at den kan bidrage til mange timers sjov leg i sandkassen, så vil den også være sjov at bruge i sneen om vinteren. Her kan barnet flytte sne og grave huller i sneen. Det vil være en ny og sjov måde, at bruge den seje gravemaskine på og det vil motivere barnet til at tænke kreativt.

Felix og Villads har begge nydt at teste og undersøge den seje Volvo gravemaskine fra Rolly Toys.

Den lever op til alle forventningerne og jeg er sikker på, at den sorte maskine vil være populær i flere år frem.

Jeg kan bestemt stå inde for at anbefale denne seje og populære gravemaskine, den er klart pengene værd!

- Carina Lund

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjRollytoys

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen