Plus-Plus: Build And Glow 2000 stk anmeldelse

Alder: Fra 5 år | Materiale: Plast | Farver: Basic, Neon & Selvlysende | Produktion: Fremstillet i Danmark | Mærke: Plus-Plus

"Hvis dit barn endnu ikke har stiftet bekendtskab med Plus-Plus endnu, er Build & Glow sættet et godt startersæt at introducere sit barn for. Plus-Plus Build And Glow har alt hvad barnet skal bruge for at få en rigtig god Plus-Plus oplevelse, fyldt med kreativitet, sjov og spænding. Vi kan varmt anbefale denne fantastiske og (lidt) hyggelige udgave fra Plus-Plus..."

En anmeldelse af Plus-Plus Build & Glow - 2000 stk.

Efteråret banker så småt på døren, og de kolde og blæsende dage bliver flere og flere. Herhjemme elsker vi at samles indenfor i de kolde måneder, og så er vi rigtig glade for at bruge de mange timer indendørs på at være kreative. Vores søn, Mateo, der er 4 år gammel, kan bruge mange timer i sin kreative leg. De kreative lege kan for eksempel være med perler, modellervoks, magisk sand eller med de sjove brikker fra Plus-Plus.

 


Vi har tidligere stiftet bekendtskab med Plus-Plus BIG (som er store Plus-Plus brikker til de mindste børn), disse brikker har Mateo leget rigtig meget med. Vi mener dog at Mateo nu har nået en alder, hvor vi syntes at det var på tide at introducere ham for Plus-Plus “almindelige” størrelse brikker, og det skulle vise sig at være en stor succes!

Lad legen og kreativiteten begynde...


Det praktiske omkring Plus-Plus Build And Glow

Plus-Plus Build & Glow er anbefalet fra + 5 år, og er produceret i plast. I dette sæt medfølger der i alt 2000 brikker, og - der kan efter vores mening - sagtens være flere børn omkring legen.


Dette får du med:

  • 700 stk. basic brikker
  • 700 stk. neon brikker
  • 600 stk. selvlysende brikker
  • 12 hjul
  • 4 byggeplader
  • 1 opbevaringskasse
  • 1 inspirationsfolder

 

Hele sættet kommer i en stor og klar opbevaringskasse, som fungerer rigtig godt. Den kan både bruges under legen til at “holde styr” på alle brikkerne - og som den perfekte opbevaring af brikker og kreationer når legen er slut.

 

Der er i alt 2000 brikker i forskellige farver, og det specielle ved dette sæt er de selvlysende brikker. De selvlysende brikker kan bringe en lettere uhyggelig stemning ind på børneværelset eller i stuen, og så er de helt perfekte til halloween. De selvlysende brikker gør sig bedst i mørke eller dæmpet belysning, hvorimod neon- og basic brikkerne gør sig bedst i oplyste rum.

 

De fire medfølgende byggeplader er perfekte til at udfolde sin kreativitet på, og så er de 12 hjul rigtig gode til at skabe køretøjer med. Det er altså kun fantasien der sætter grænser med dette sæt, som kan føre legen og kreativiteten rigtig mange steder hen.

 

Den medfølgende inspirationsfolder er rigtig god, og den giver gode eksempler på sjove ting barnet kan bygge. Det hele handler om at være kreativ, og i inspirationshæftet bliver man taget godt i hånden, og får vist helt præcis hvordan de forskellige kreationer skal bygges.

* Plus-Plus har også sin egen app. I appen kan man dele sine kreationer med andre brugere, og se eksempler på hvad andre børn har bygget. Det er sejt, og det har virkelig givet god inspiration herhjemme!


Vores oplevelse med Plus-Plus Build And Glow

 

“Det her bliver så sjovt!”, sagde Mateo - lige før han hældte alle Plus-Plus brikkerne ud på spisebordet. Mateo lagde hurtigt mærke til de forskellige farver brikkerne havde, og at nogle af brikkerne også var selvlysende. Mateo inviterede os hurtigt med i sin leg med Plus-Plus brikkerne, og vi tog imod invitationen lige med det samme! Hurtigt sænkede stilheden sig og koncentrationen steg. Vi brugte lang tid på vores forskellige byggeprojekter, som både bestod af en stor blomst, selvlysende briller som Mateo kunne tage på, og uuuuhyggelige figurer.

 

Vi dæmpede lyset en smule under vores leg, men besluttede hurtigt at vente til det blev helt mørkt - for at se den fulde effekt af de selvlysende brikker. Mateo var en smule utålmodig og løb direkte ind på sit værelse, for at trække dynen over sig, og se brikkerne lyse op. Det var vildt sejt, og hurtigt fandt Mateo på små lege med de forskellige figurer vi havde bygget i fællesskab.

 

Mateos interesse var også stor for basic- og neon brikkerne, og han begyndte hurtigt at bygge huse, sjove figurer, og køretøjer. Det er virkelig dejligt der følger hjul med i sættet, det gør både legen sjovere og mere åben. De forskellige Plus-Plus brikker passer perfekt til Mateos hænder, og i legen med Plus-Plus brikkerne får han samtidig styrket sin finmotorik og sin hånd-øje koordination. I Mateos lege med Plus-Plus brikkerne lagde vi hurtigt mærke til hvordan han gradvist blev bedre og bedre til at håndtere brikkerne, og hvordan hans
fantasi også blev forbedret.

 

Imellem vores kreationer begyndte vi at lave små konkurrencer. Det kunne for eksempel være hvem af os der kunne stable flest Plus-Plus brikker ovenpå hinanden, eller hvem der kunne nå at tage flest selvlysende brikker til sin bunke på 30 sekunder. Det var sjove konkurrencer og lege der på en god måde fik tankerne væk fra byggeriet for en kort stund.

 

Det er virkelig kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan skabe med Plus-Plus brikkerne, og vi som forældre blev også hurtigt grebet af den sjove og kreative leg. Vi sad længe sammen med Mateo og byggede, og vi forsøgte hele tiden at få endnu sjovere og vildere ideer til vores forskellige kreationer.

 

Brikker med omtanke for miljø og børn

 

Vi var ret nysgerrige på Plus Plus’ vision og mål omkring produktionen og fremstillingen af deres fantastiske brikker. Vi blev positivt overraskede, og vi kunne konstatere, at det er en miljøvenlig måde, som produktionen af deres produkter foregår på. Hele vejen igennem produktionen har Plus Plus et princip, der går på, at intet skal gå til spilde. Det vil altså sige, at alt overskydende plast genbruges på fabrikken og bliver brugt til at fremstille nye Plus Plus brikker.

 

Grøn energi er en vigtig del af produktionen. Hele processen på fabrikken og fremstillingen af Plus Plus brikkerne foregår med 100% grøn energi, som for alvor er med til at understrege at Plus Plus tænker så miljøvenligt som overhovedet muligt. Plus Plus brikkerne - samt indpakningen, som de kommer i - kan genanvendes. Brikkerne er lavet af fødevaregodkendt plastik, som for eksempel; flasken med danskvand som du kan købe hos dit lokale supermarked.

 

Vi er stolte over, at et dansk firma som Plus Plus viser denne vej at gå. Vi føler, at vi skal passe så godt på den jord, som vi har valgt at sætte vores børn på. De samme tanker føler vi, at Plus Plus har gjort sig, igennem deres ekstremt høje og miljøvenlige politik i fremstillingen af deres brikker.

 

Vores vurdering af Plus-Plus Build And Glow sættet

 

Mateo har virkelig brugt lang tid på at bygge; sjove, uhyggelige, skøre og super seje figurer med brikker fra Plus-Plus. Mateo har også været kreativ og bygget køretøjer, huse, blomster, og alverdens ting derimellem! Mateos fantasi har fået lov til at blomstre i legen med Plus-Plus brikkerne, og i legen er der ikke langt fra tanke til handling.

 

Plus-Plus brikkerne er i en super god kvalitet, og alle de forskellige farver er med til at gøre legen realistisk. De selvlysende brikker fungerer super godt, og tilbehøret i form af byggeplader og hjul fuldender sættet totalt. Den praktiske opbevaringskasse og den medfølgende inspirationsfolder, gør det nemt og overskueligt at starte sin leg med Plus-Plus Build And Glow.


Hvis dit barn endnu ikke har stiftet bekendtskab med Plus-Plus endnu, er Build & Glow et godt startersæt at introducere sit barn for. Plus-Plus Build And Glow har alt hvad barnet skal bruge for at få en rigtig god Plus-Plus oplevelse, fyldt med kreativitet, sjov og spænding. Vi kan varmt anbefale denne fantastiske og (lidt) uhyggelige udgave fra Plus-Plus.

- Camilla Jakobsen


Læs også anmeldelsen af Plus-Plus BIG: Neon

Læs mere om Plus-Plus BIG

Læs også anmeldelsen af Plus-Plus GO!

Læs mere om de små Plus-Plus'er

Anmeldelse af legetøjPlus-plus

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen