Penguins on ice spilanmeldelse

Alder: Anbefales fra 6 år | Spillere: 1 person | Materiale: Plast | Mærke: SmartGames 

"Mekanikken i "Penguins on Ice" er simpel, men alligevel dybtgående. Målet er at finde den bedste rute for hver pingvin. Isblokkene kan kun bevæges i rette linjer, og man kan kun flytte en blok ad gangen. Den begrænsede bevægelsesmængde for hver pingvin tilføjer en strategisk dimension til spillet. Spillet har over 60 udfordringer, der gradvist bliver mere komplekse og kræver mere tænkeværdi. Jeg nød selv virkelig at arbejde mig igennem udfordringsniveauerne og forsøge at løse hver opgave på den mest effektive måde. Det er fantastisk for både børn og voksne, da det hjælper med at udvikle logisk tænkning og problemløsningsevner"

En spilanmeldelse af Penguins on ice 

Hvis der er nogle der er gode til at levere spil, hvor der som oftest er brug for dine strategisk sanser og en stor del af din IQ, så er det helt klart Legebyen.dk

De har om nogen, et stort udvalg af IQ spil, som kan udfordre hele familien.

Derfor er det altid en stor glæde og en stor fornøjelse at modtage spil fra lige netop dem.

Denne gang var det spillet Penguins on ice, vi skulle prøve at teste af hjemme hos os. Hvilket var en sand fornøjelse.

Æskens indhold 

I æsken finder du en spilleplade der er 17 * 17 cm

Derudover indeholder æsken også 5 søde pingviner, der sidder fast på isflagerne. 

Under isflagerne ligger udfordringsbogen og spillereglerne, så det hele er samlet og lige til at tage med på køreturen, i sommerhuset eller med ud til bedsteforældrene.

Spilleregler 

Kom med på en underholdende og udfordrende rejse over isen med Penguins on Ice fra SmartGames.  

Penguins on Ice er et fantastisk underholdende og udfordrende spil, der får dig til at tænke kreativt og strategisk. Spillets koncept er enkelt: Du skal hjælpe pingvinerne med at finde vej hjem ved at flytte isblokke og skabe stier til dem.

Spillereglerne er meget simple, da man bare skal følge instrukserne i bogen og opstte spillet som siderne viser.

I starten af spillereglerne står der beskrevet, hvordan man må- og ikke må sætte pingvinerne og isflagerne. 

Spillet er derfor super enkelt at komme i gang med, hvilket er et stort plus i min bog.

Vurdering af spillet 

Som en dedikeret brætspilsentusiast blev jeg for nylig introduceret til Penguins on Ice fra SmartGames, og det var en fornøjelse at spille dette charmerende og udfordrende strategispil, sammen med min datter på 8 og min dreng på 5. Spillereglerne var nemme at forstå, men sværhedsgraden øgedes gradvist, hvilket giver en behagelig og engagerende spiloplevelse. Dette gør også spillet spændende for voksne. 

Æstetikken i spillet er iøjnefaldende og tiltalende. Den farverige og detaljerede design af pingvinerne og isblokkene tilfører en sjov og livlig dimension til spillet. Materialerne er af høj kvalitet, og selve spillebrættet er solidt og holdbart. 

Mekanikken i "Penguins on Ice" er simpel, men alligevel dybtgående. Målet er at finde den bedste rute for hver pingvin. Isblokkene kan kun bevæges i rette linjer, og man kan kun flytte en blok ad gangen. Den begrænsede bevægelsesmængde for hver pingvin tilføjer en strategisk dimension til spillet. 

Spillet har over 60 udfordringer, der gradvist bliver mere komplekse og kræver mere tænkeværdi. Jeg nød selv virkelig at arbejde mig igennem udfordringsniveauerne og forsøge at løse hver opgave på den mest effektive måde. Det er fantastisk for både børn og voksne, da det hjælper med at udvikle logisk tænkning og problemløsningsevner. 

Vi har flere spil fra SmartGames herhjemme. Og ved at tilføje endnu et spil fra SmartGames, gør at hele familien kan samles omkring disse IQ-spil. Vi valgte havde f.eks. 3 spil i gang.

VI valgte at sende spillene rundt mellem hinanden, så alle spillere løste 1 udfordring i de forskellige spil fra SmartGames, og derefter gik vi alle til udfordring 2. Dette er en sjov måde at bruge spillene å. Man arbejder stadig for sig selv og alligevel kan man jo supplerer hinanden, da alle spillere skal prøve og løse de samme opgaver.

Jeg elsker IQ spil. Det er en god måde at skabe ro, sammen med børnene og ikke mindst at øve sin koncentration og sine taktiske evner.

Bertram på 5, skulle dog have lidt hjælp, men han er vild med designet af spillet. Han syntes spillet var spændende og sødt på grund af pingvinerne. 

Det er ikke første gang vi stifter bekendtskab med spil fra SmartGames eller disse former for IQ-spil. Jeg syntes de er geniale, for selvom det hedder sig at det er et solospil, så har vi herhjemme haft glæde af at sidde med det sammen og hjælpe hinanden med at løse nogle af udfordringerne 

Vi har ofte disse former for spil med i børnenes rygsække, når vi er ude en aften eller til en længere familiemiddag eller ferier. Vi havde spillene med til en barnedåb i familien og der var mange af gæsterne, der fik tiden til at gå med at prøve at løse gåderne. Vi kunne nærmest ikke komme hjem, fordi de lige skulle klare en sidste udfordring.

Disse former for spil underholder som oftest ikke kun vores egne børn, men også som fortalt, onkler, tanter, bedsteforældre og gamle oldemor. Man bliver som regel helt hooked på at få løst en opgave, så man kan gå videre til den næste. Og ikke mindst så kan spillet skabe ro og fordybelse, om man er ude eller hjemme. 

En af mine favoritting ved Penguins on Ice er det kompakte og rejsevenlige design. Det kommer i en praktisk boks, der gør det nemt at tage med sig på farten. Dette gør det til et ideelt spil til rejser, bilturen, i sommerhuset eller til at spille på caféer. 

Alt i alt kan jeg varmt anbefale Penguins on Ice fra SmartGames. Det er et sjovt og udfordrende brætspil, der tilbyder mange timers underholdning. Uanset om du er en erfaren brætspilsspiller eller bare leder efter noget at nyde sammen med familie og venner, vil Penguins on Ice helt sikkert imponere med sit innovative koncept og strategiske gameplay. 

Jeg vil til enhver tid anbefale familier der skal ud at flyve eller på en længere køretur, at have et spil med ligesom Penguins on Ice. Det er nemt lige at putte i rygsækken og tage frem i flyet eller på køreturen. Man kan bruge oceaner af tid på at løse opgaverne, da sværhedsgraden stiger jo længere man kommer. Og ungerne kan enten selv sidde og løse de lidt nemmere opgaver eller man kan hjælpes ad, og derved vil tiden i flyet, på køreturen eller til familiemiddagen suse afsted. Så Har i brug for underholdningen til ferieturen eller ved man ikke hvad man skal bruge den kommende weekend på, så hop ind på Legebyen.dk og køb Penguins on Ice, så garanterer jeg der er underholdning for hele familien.

- Anita Andreasen 

Læs også spilanmeldelsen af Walk The Dog 

Læs også spilanmeldelsen af Froggit 

Læs også spilanmeldelsen af Mix Max & Mix Max Zoo

 

Anmeldelse af spilSmartgames

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen