RoadBlock spilanmeldelse

Alder: Anbefales fra 7 år | Spillere: 1 person | Materiale: Plast | Mærke: SmartGames 

"RoadBlock" tilbyder forskellige sværhedsgrader, hvilket gør det til et spil, der kan nydes af både børn og voksne. Fra begyndere til erfarne puslespillere er der masser af udfordringer og timers underholdning. Det er også en fantastisk måde at udvikle problemløsnings- og rumlig opmærksomhedsevne. Der er over 60 opgaver at give sig i kast med. Så det er bare at starte fra enden af og derefter slå sig løs med alle opgaverne, som bogen byder på. Et af de aspekter, jeg nød ved "RoadBlock", er spillets evne til at skabe en følelse af tilfredsstillelse, når man endelig finder den rigtige løsning og får bilen sikkert ud af trafikken. Hver runde udfordrer spillere til at tænke kreativt og finde den bedste strategi, hvilket tilføjer en spændende og engagerende dimension til spillet"

En spilanmeldelse af RoadBlock

Endnu engang modtog vi en levering fra Legebyen.dk. Denne gang blev vi udfordret med spillet fra SmartGames ”Roadblock”. Dette spil kom lige op til vores sommerferie og det var genialt, da vi godt kendte til spillene fra SmartGames. Så den blev pakket sammen med alle vores andre ting og drog med på sommerferie.

Æskens indhold 

I æsken finder du en spilleplade i plastik på ca. 18*18 cm

11 brikker

Spilleregler

Et hæfte med 60 udfordringer i 4 sværhedsgrader, så der er opgaver for begynder og den meget øvede eller meget tænkende spiller.

Spilleregler 

En spændende og tankevækkende rejse gennem trafikken med ”RoadBlock" fra SmartGames. 

Roadblock er et spændende logisk tænkende spil fra SmartGames, hvor målet er at flytte køretøjerne rundt på spillebrættet for at frigøre den røde bil gennem udgangen. Her er spillereglerne for Roadblock: 

Spillet starter med et bræt i en bestemt opstilling af køretøjer. Brættet er normalt en firkantet form med en indgang og en udgang. Målet med spillet er at flytte køretøjerne rundt på brættet, så den røde bil kan køre ud ad udgangen. Det kan være en udfordring, da køretøjerne kun kan bevæge sig i retninger, der tillader dem at bevæge sig fremad eller bakke. Ingen af køretøjerne kan dreje. 

Hver køretøjstype har sin egen form og størrelse, og nogle kan flytte sig længere end andre. Der er normalt også blokader på brættet, som kan forhindre køretøjerne i at bevæge sig i visse retninger.

Du kan kun flytte køretøjer horisontalt eller vertikalt, men ikke diagonalt. Du kan flytte dem et enkelt felt ad gangen, enten ved at bevæge dem fremad eller bakke dem.

Du skal flytte køretøjerne rundt på brættet og finde den rigtige kombination af træk for at skabe en åbning, så den røde bil kan køre ud af udgangen.

Når den røde bil har fri bane til udgangen, har du klaret niveauet, og du kan gå videre til næste udfordring. 

Roadblock fra SmartGames er en fantastisk måde at udfordre din logiske tænkning og problemløsningsevner på. Spillet kommer normalt med udfordringskort i forskellige sværhedsgrader, så du kan prøve kræfter med nye og vanskeligere udfordringer, når du bliver bedre til spillet. Der er 60 opgaver at give sig i kast med. 

Husk, at det kan være sjovt at eksperimentere og prøve forskellige træk, indtil du finder den rigtige løsning, der frigør den røde bil. Roadblock er et spil, der kan spilles både alene og sammen med venner og familie, hvor I kan dyste om, hvem der kan løse puslespillet hurtigst.

Lidt om SmartGames 

SmartGames er en førende producent af udfordrende og sjove logikspil. Virksomheden har specialiseret sig i at skabe spil, der skærper hjernen og stimulerer kreativiteten. Med en bred vifte af produkter er SmartGames dedikeret til at tilbyde sjove og pædagogiske spil til både børn og voksne. 

Det unikke ved SmartGames er deres evne til at skabe spændende og udfordrende puslespil, der samtidig er lette at transportere og spille overalt. Deres spil er ofte designet som kompakte kasser med magnetiske brikker, der sikrer, at spillet forbliver intakt, selv når det bliver taget med på farten. 

Ud over at tilbyde underholdning og udfordring sigter SmartGames også mod at udvikle vigtige kognitive færdigheder hos spillerne. Spillene hjælper med at forbedre problemløsning, logisk tænkning, rumlig opfattelse og koncentrationsevne. Dette gør dem ideelle værktøjer til læring og udvikling både i skolen og derhjemme. 

SmartGames' sortiment omfatter en bred vifte af spil, der henvender sig til forskellige aldersgrupper og sværhedsgrader. Fra spil til børn, der introducerer grundlæggende koncepter som farver og former, til mere avancerede spil for ældre spillere, som udfordrer deres logiske tænkning og problemløsningsevner. 

Uanset om du er på udkig efter et pædagogisk spil til at styrke dit barns læring eller et sjovt og udfordrende spil til at underholde dig selv eller dine venner, kan SmartGames tilbyde noget for enhver smag. Deres innovative tilgang til spildesign og deres brugervenlige produkter gør dem til en fantastisk kilde til uendelige timer af underholdning og læring.

Vurdering af spillet 

Jeg havde for nylig fornøjelsen af at spille "RoadBlock" fra SmartGames, og jeg blev virkelig imponeret over spillets fascinerende koncept og udfordrende strategiske opgaver. Det er et tankevækkende brætspil, der bringer trafikken til livs og byder på mange timers underholdning. 

Spillets tema er trafikkaos, og målet er at få den røde bil til udgangen ved at flytte de andre køretøjer ud ad vejen. Reglerne er enkle at forstå, men udfordringen ligger i at finde den optimale rute og planlægge bevægelserne af de forskellige køretøjer. Dette kræver logisk tænkning og strategisk planlægning, hvilket gør spillet givende og sjovt at spille. 

Kvaliteten af spillets komponenter er imponerende. Køretøjerne er lavet af solidt plastik og er meget holdbare. Spillebrættet er også af god kvalitet og har en klar og tydelig grafik, der gør det nemt at navigere gennem trafikken. Desuden indeholder spillet en smart opbevaringsboks, der gør det nemt at holde styr på alle delene. Dette gør det også nemt at transporterer hvad enten man er på vej på ferie, til familiemiddage eller andet. 

"RoadBlock" tilbyder forskellige sværhedsgrader, hvilket gør det til et spil, der kan nydes af både børn og voksne. Fra begyndere til erfarne puslespillere er der masser af udfordringer og timers underholdning. Det er også en fantastisk måde at udvikle problemløsnings- og rumlig opmærksomhedsevne. Der er over 60 opgaver at give sig i kast med. Så det er bare at starte fra enden af og derefter slå sig løs med alle opgaverne, som bogen byder på, 

Et af de aspekter, jeg nød ved "RoadBlock", er spillets evne til at skabe en følelse af tilfredsstillelse, når man endelig finder den rigtige løsning og får bilen sikkert ud af trafikken. Hver runde udfordrer spillere til at tænke kreativt og finde den bedste strategi, hvilket tilføjer en spændende og engagerende dimension til spillet. 

Samlet set er "RoadBlock" fra SmartGames et fantastisk brætspil, der tilbyder både underholdning og styrkelse af kognitive færdigheder. Med sin kvalitet, udfordrende gameplay og sjove tema er det et spil, der vil appellere til både børn og voksne. Hvis du er på udkig efter et spil, der vil udfordre din logik og tænkning, bør du helt sikkert overveje at prøve "RoadBlock".

- Anita Andreasen 

Læs også spilanmeldelsen af Walk The Dog 

Læs også spilanmeldelsen af Froggit 

Læs også spilanmeldelsen af Penguins on ice

 

 

Anmeldelse af spilSmartgames

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris799,95 kr
På lager
Se varen