Squirrels Go Nuts spilanmeldelse

Alder: Anbefales fra 6 år | Spilletid: Ca. 15-30 min | Spillere: For 1 deltager | Mærke: SmartGames | 

"Et af de bedste aspekter ved Squirrels Go Nuts er, at det fremmer logisk tænkning og problemløsningsevner. Børn og voksne bliver udfordret til at tænke kreativt og finde løsninger på de forskellige gåder, spillet præsenterer. Dette er ikke kun underholdende, men også lærerigt og udviklende. Spillets design og tema er også meget tiltalende. Det er svært at modstå det nuttede egernfamilie-motiv og de farverige nødder. Denne visuelle appel gør det endnu mere engagerende og sjovt at spille"

En spilanmeldelse af Squirrels Go Nuts 

Hvis nogen skulle være i tvivl, er vi ret meget fan af IQ-spil fra SmartGames. De leverer altid høj kvalitet og hjernevridende opgaver.

Så derfor var det en fornøjelse af måtte anmelde et nyt spil fra Smartgames, nemlig Squirrels Go Nuts.

Æskens indhold 

  • Spilleplade der måler 15*15 cm.
  • Brikker og nødder
  • Bog med 60 udfordringer, let til Expert
  • Spilleregler op dansk

De søde egern i skoven har brug for at samle et vinterforråd, da det er ved at være efterår. Hjælp dem med at samle nødder og placere dem de rigtige steder, så de kan finde dem igen, når vinteren for alvor sætter ind.

Vælg en udfordring og placer brikkerne med egernet på pladen. Placer en nød foran hver egern.

Skub herefter egernene rundt på pladen, så alle egernene får skubbet en nød ned i det rigtige hul. 

Det lyder simpelt og det er det også – i hvert fald lige til at begynde med, men hurtigt bliver det sværere og sværere, så der er udfordringer for hele familien og alle vennerne. 

Går man fuldstændig i stå, kan man finde løsningerne, men ssshhh, det er en hemmelighed. 

Spillet er nemt at have med på farten, i sommerhuset, bilen eller på flyveturen, hvis man har brug for lidt underholdning undervejs.

Spilleregler 

Her er spillereglerne til Squirrels Go Nuts fra SmartGames. 

Placer spillepladen på bordet, så det trælignende mønster vender opad.

Placer de farverige klodser (grene) på spillepladen som vist i den opgave, du ønsker at løse. Der er forskellige sværhedsniveauer, så start med den nemmeste, hvis det er din første gang. 

Målet med spillet er at hjælpe egernene med at samle nødder ved at arrangere grenene (klodserne) på en sådan måde, at nødderne kan rulle fra træets top og ned i egernenes huler.

Spillets gang 

Start med at studere den angivne opgave på spillets kort. Du skal nu flytte og rotere de farverige klodser for at opbygge et vejnetværk, der gør det muligt for nødderne at nå hulerne.

Klodserne kan kun flyttes eller roteres langs markeringerne på træstammen. Du kan ikke tage klodserne af pladen eller overlappe dem.

Du skal prøve forskellige kombinationer for at finde den rigtige måde at placere klodserne, så nødderne kan rulle i den ønskede retning.

Fortsæt med at eksperimentere, indtil nødderne kan rulle ned i egernenes huler uden at blive blokeret. 

Du har succesfuldt gennemført en opgave, når alle nødderne kan rulle ned i hulerne uden hindringer.

Hvis du har løst opgaven korrekt, kan du gå videre til næste udfordring. Hvis ikke, kan du prøve igen eller vælge en anden opgave. 

Husk, at spillet tilbyder forskellige sværhedsniveauer, så du kan tilpasse det til dine evner og gradvist udfordre dig selv. God fornøjelse med at spille Squirrels Go Nuts!

Vurdering af spillet 

Squirrels Go Nuts er et charmerende og underholdende spil fra SmartGames, der er perfekt til både børn og voksne. Spillet fokuserer på at hjælpe en lille egernfamilie med at samle tilstrækkeligt med nødder til vinteren. 

Spillets kvalitet er utrolig høj, som man kan forvente fra SmartGames. Æsken er solid og holdbar, og spillets komponenter er godt lavet og af høj kvalitet. De små figurer af egern og nødder er søde og detaljerede, og de passer perfekt ind i spillets tema. Det er lige før jeg syntes det er et af de flotteste og mest detaljeret spil fra SmartGames i forhold til deres IQ-spil.

Deres billeder på forsiden af deres æsker/spil er også altid det man finder indeni. Det man ser, er det man køber. Det er jeg kæmpe fan af. Mange spil som man støder på undervejs i brætspilsuniverset, kan være svære at gennemskue ud fra deres billeder på æskerne. Er man bekendt med spillene, ved man også at produkterne man finder indeni, er af meget høj kvalitet. Endnu en ting, som jeg værdsætter meget højt 

Selve det at lære at spille Squirrels Go Nuts er let at lære, men alligevel udfordrende. Spillet indeholder forskellige sværhedsgrader, så det kan tilpasses spillernes evner og holdes spændende, selv efter gentagne spil. Derfor er spillet, som det angives udenpå æsken fra 7 år. Dette er meget alderssvarende. Min søn på 5 år, var også med til at prøve at spille, spillet. Han skulle have lidt hjælp undervejs, men han kunne slet ikke stå få de utrolige søde egern.

Målet er at arrangere klodserne, der repræsenterer grene, på spillepladen, så nødderne kan rulle fra træets top til egernets huler. Det kræver lidt tænkning og planlægning for at finde den optimale løsning, hvilket gør spillet både sjovt og stimulerende. Og derfor egner spillet sig til en stor aldersgruppe. 

Et af de bedste aspekter ved Squirrels Go Nuts er, at det fremmer logisk tænkning og problemløsningsevner. Børn og voksne bliver udfordret til at tænke kreativt og finde løsninger på de forskellige gåder, spillet præsenterer. Dette er ikke kun underholdende, men også lærerigt og udviklende. 

Spillets design og tema er også meget tiltalende. Det er svært at modstå det nuttede egernfamilie-motiv og de farverige nødder. Denne visuelle appel gør det endnu mere engagerende og sjovt at spille. 

Vi er bare kæmpe fans herhjemme af IQ-spil. Vi har flere slags fra SmartGames b.la. RoadBlock og Penguins On Ice. Dette bruger vi meget inden sengetid, som en god stille aktivitet efter en travl hverdag for at få børnene til at koble helt af og få dem helt ned i gear. Det skaber en god og rolig overgang inden sengetid. Ikke mindst er det med til at styrke deres koncentration og deres evner til at tænke logisk. Hvem elsker ikke selv en kryds og tværs inden sengetid. 

Alt i alt er Squirrels Go Nuts et fremragende spil fra SmartGames, der tilbyder timevis af underholdning og udfordring. Dets høje kvalitet, inkluderende spillestrategi og stimulerende pædagogiske elementer gør det til et perfekt valg for alle, der søger en sjov og hjernestimulerende spiloplevelse.

Så er ud ligesom mig, kæmpe fan af egern, nødder og IQ-spil, så hop ind på Legebyen.dk og få fat i Squirrels Go Nuts.

- Anita Andreasen 

Læs også spilanmeldelsen af Froggit 

Læs også spilanmeldelsen af Penguins on ice 

Læs også spilanmeldelse af RoadBlock 

 

 

Anmeldelse af spilSmartgames

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen