Mix Max & Mix Max Zoo spilanmeldelse

Alder: Anbefales fra 5 år | Spilletid: Ca. 30 min | Spillere: For 2-6 deltagere | Mærke: Ravensburger | Antal: 1 spil i æske

"Desuden er spillet designet med børnenes udvikling i tankerne. Det hjælper med at forbedre deres finmotorik og logiske tænkning, samtidig med at det stimulerer deres fantasi. Mix Max er ikke bare sjovt, det er også pædagogisk og kan være med til at styrke børns evne til at kombinere forskellige elementer og tænke ud af boksen.  Eneste lille ulempe ved Mix Max er, at det kan være lidt overvældende i starten på grund af det store antal kort. Men når børnene først har forstået systemet, er det en leg at komme i gang med at skabe fantasifulde dyr og skabninger"

En spilanmeldelse af Mix Max & Mix Max Zoo

Nogle gange er der ikke noget bedre end at spille et spil, som har mange år på bagen, men som aldrig går af mode. Lige præcis, sådan et spil, kom ind af døren den anden dag fra Legebyen.dk.

Og det var den gamle kending ”Mix Max”. Udover den gode gamle klassiske udgave, fulgte der også en anden udgave med nemlig ”Mix Max Zoo”.

Så det var med stor fornøjelse at jeg introducerede begge udgaver for mine 2 børn på henholdsvis 5 og 8 år.

Æskens indhold

Nede i æsken finder man 60 kort og 1 terning.

Spillene er med danske spilleregler.

Info omkring Ravensburger

Ravensburger er en anerkendt tysk spilproducent, der har specialiseret sig i familie- og børnespil i mange år. Deres spil er kendt for deres høje kvalitet og underholdningsværdi. 

Ravensburger tilbyder et bredt udvalg af spil til forskellige aldre og interesser. De har både klassiske brætspil som f.eks. Ludo, Skak og Memory, og de har også innovative og moderne spil, der udfordrer spillernes kreativitet og strategiske tænkning. 

Et af de mest populære spil fra Ravensburger er "Labyrint". Dette spil involverer at flytte og dreje gange i en labyrint for at finde vej til forskellige skatte og undgå fælder. Det er en spændende og tænkevækkende aktivitet, der kan spilles af både børn og voksne. Dette spil er jeg næsten sikker på at selv den dag i dag, at de fleste børnefamilier eller bedsteforældre har i deres hjem. 

En anden populær serie fra Ravensburger er "Puslespil". De tilbyder et bredt udvalg af puslespil i forskellige størrelser og sværhedsgrader. Der er puslespil med alle slags motiver og temaer, fra landskaber og dyremotiver til film og tegneseriefigurer. 

Ravensburger har også udviklet spil, der er baseret på populære film og tv-serier, som f.eks. "Minions", "Star Wars" og "Paw Patrol". Disse spil giver børn mulighed for at engagere sig med deres yndlingskarakterer og udforske deres fantasiverden. 

Ravensburger er utrolig god til at lave spil, som fanger nutidens tendenser, men samtidig holder fast i sine gode værdier i brætspilsverden. Jeg har flere ældre spil fra Ravensburger og dette er stadig nogle af mine allerbedste spil og ikke mindst er kvaliteten meget holdbar og dette gør bare at man ved at det er kvalitet, hvis man køber et spil fra Ravensbruger. 

Uanset om man er på udkig efter udfordrende strategispil, sjove familiespil eller underholdende børnespil, er Ravensburger et velrenommeret mærke, der tilbyder et bredt udvalg af spil til alle aldre og interesser. Deres spil er kendt for deres kvalitet, holdbarhed og spilleglæde, så man kan trygt vælge et Ravensburger-spil til en sjov og underholdende spilleoplevelse

Anmeldelse 

En sjov og kreativ oplevelse for børn - anmeldelse af børnespillene Mix Max og Mix Max Zoo. 

Jeg har haft fornøjelsen af at teste børnespillet Mix Max, og jeg må sige, at det har været en fantastisk oplevelse. Mix Max er et kreativt og underholdende spil, der er designet specielt til børn i alderen 5-8 år. 

En af de bedste ting ved Mix Max er, at det er utroligt simpelt at spille. Selv de yngste børn kan nemt lære reglerne og deltage i spillet uden problemer. Spillet består af et stort antal kort, 60 stk, der hver især har en del af et menneske på sig. Børnene skal så forsøge at kombinere disse kort for at skabe sjove og fantasifulde mennesker. Det er virkelig en fornøjelse at se børns kreativitet springe i gang, når de begynder at sammensætte de forskellige mennesker. 

Mix Max Zoo fungerer på fuldstændig samme måde, som det originale Mix Max. Her er det bare dyr man skal samle, i stedet for mennesker. Man kan skabe de mest fantasifulde og kreative dyr. 

Et andet stort plus ved Mix Max-spillene er dets holdbarhed. Kortene er lavet af slidstærkt materiale, der kan modstå mange timers leg uden at blive ødelagt. Jeg ved, hvor vigtigt det er at købe legetøj/spil, der kan holde til brug ved børns leg, og Mix Max er helt sikkert et produkt, der opfylder dette krav.

Det er bare en kæmpe fordel at man har tænkt på kvaliteten af spillet i forhold til aldersgruppen, som spillet er beregnet til. Dette gør det også til spil, som man kan have på hylden i mange år og måske endda i generationer. 

Desuden er spillet designet med børnenes udvikling i tankerne. Det hjælper med at forbedre deres finmotorik og logiske tænkning, samtidig med at det stimulerer deres fantasi. Mix Max er ikke bare sjovt, det er også pædagogisk og kan være med til at styrke børns evne til at kombinere forskellige elementer og tænke ud af boksen. 

Eneste lille ulempe ved Mix Max er, at det kan være lidt overvældende i starten på grund af det store antal kort. Men når børnene først har forstået systemet, er det en leg at komme i gang med at skabe fantasifulde dyr og skabninger. 

En god egenskab spillene har, er at man kan spille spillene på 2 måder. Man kan spille med at man slår terningen og tager de kort som terningen viser. Når alle kortene så er delt ud til alle spillerne, tæller man hvor mange mennesker/dyr man kan samle. Hvordan de er sat sammen, er ligegyldig. 

Man kan også fortsætte spillet ved at man skal samle menneskerne og dyrene rigtigt. Her ser man om man har nogle dyr/mennesker der har alle deres 4 dele. Der er et symbol på hvert kort, så man kan se hvem der hører sammen.

Så slår spillerne på skift med terningen og prøver at skaffe de dele af det menneske eller dyr som spilleren mangler. Så her kan man jo ”stjæle” fra hinanden.

Vi spillede med at vi skulle samle de rigtige mennesker eller dyr, da vi fandt den udgave sjoveste. 

Alt i alt er Mix Max et fantastisk børnespil, der formår at kombinere sjov og leg med læring og udvikling. Det er perfekt til børn i alderen 5-8 år, og jeg kan varmt anbefale det som en gaveide her til december eller som en aktivitet med bedsteforældrene. Spillet kan spilles selvom man er ældre end 8 år. Selv som voksen, syntes jeg at Mix Max spillene er utrolige sjove og et af mine favoritbørnespil. 

Jeg er bare stor fan af børnespil, hvor man selv som voksen, har lyst til at spille med sine børn. Sådanne spil er der tale om i forhold til spillene Mix Max.

Så mangler i et sødt og sjovt børnespil, men om de voksne også har lyst til at spille igen og igen, så gå ind på Legebyen.dk og få fat i enten Mix Max eller Mix Max Zoo.

- Anita Andreasen 

Læs også spilanmeldelsen af Block Out 

Læs også spilanmeldelsen af Froggit 

Læs også spilanmeldelsen af Gobblet Gobblers 

 

 

Anmeldelse af spilRavensburger

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris799,95 kr
På lager
Se varen