Magna-Tiles: Skovens Dyr anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Materiale: Plast og magneter | Farve: Transparente farver / Clear Colors | Antal: 1 sæt med 25 dele.

"Vores familie er som altid utrolig positive over dette produkt, det lever virkelig op til Magna-Tiles høje standard og jeg er vild med deres nye ideer/sæt med dyr, som skaber helt nye muligheder og endnu større lege- og læringsmuligheder. Kæmpe anbefaling herfra..."

En anmeldelse af Magna-Tiles: Skovens Dyr sættet.

De nye sæt med dyr, som udkom fra Magna-Tiles sidste år, er populære i hele verden og derfor har Magna-Tiles udvidet denne serie af sæt med eksempelvis et sæt med Skovens dyr.


Dette sæt har Villads fået lov til at undersøge nærmere, hvilket han har nydt til fulde.Magna-Tiles er et hit hjemme hos os, det gælder både hos børn og voksne.Dette sæt faldt derfor med det samme i god jord.


Magna-Tiles Skovens dyr

Magna-Tiles Skovens dyr er en spændende nyhed, som indeholder 25 dele, deriblandt fire forskellige dyr.

Denne æske henvender sig til drenge og piger fra 3 år og opefter. De forskellige brikker og dyr er alle transparente i flotte naturskønne farver.

Sættet består mest af grønne, blå og brune brikker i forskellige former, nogle brikker med tryk på, andre uden.

De blå brikker kan eksempelvis bruges til, at bygge et vandfald eller en flod, som løber gennem den store skov.

De brune brikker har tryk, som forestiller dyrenes fodspor og de grønne brikker forestiller træer og/eller græs.

Selvom sættet ikke indeholder så mange brikker, så er det alligevel nogle gode og spændende valg og tryk, som er på de medfølgende brikker, som nemt åbner muligheden for hyggelige lege og spændende læring om skovens dyr.

Villads var hurtig til, at pakke æsken ud og gik straks i gang med at undersøge de flotte dyr og deres muligheder.


De fire dyr i sættet er følgende:

  • Den store men alligevel rare brunbjørn, som nyder at gå rundt i skoven og hilse på de andre dyr. Den store bjørn var det første dyr, som Villads fik øje på og straks startede snakken og spørgsmålene om bjørne.
  • Den flotte og ranke hjort, som nyder godt af både bær og planter i skovbunden. Hjorten er ikke et uvant dyr for Villads, som flere gange har set hjorte i mormor og morfars have. Legen blev derfor hurtigt til en leg, der foregik bagved mormor og morfars hus.
  • Den kloge ugle, som holder øje med hele skoven fra træernes top, når den ikke sover. Ugler er for Villads et spændende men alligevel et lidt kedeligt dyr, som vi tidligere har læst om i bøger og set i film. I Villads’ leg ses det tydeligt, at uglen efterligner ugle fra Peter Plys’ adfærd. Det er sjovt at se, hvordan han inddrager de forskellige dyr i legen.
  • Den lille drilske vaskebjørn, som hele tiden laver ballade og driller de andre dyr i skoven. Vaskebjørnen var et ukendt dyr for Villads, som derfor startede med at spørge hvilke dyr det skulle ligne. Vi søgte på nettet, så Villads kunne se billeder og små videoklip af vaskebjørne. Villads bestemte hurtigt, at det skulle være en drille vaskebjørn, som gerne ville ødelægge vores byggerier og som gerne ville drille de andre dyr i skoven.

Efter at have undersøgt de fire magnetiske dyr og deres bevægelige dele, så gik legen og byggerierne i gang.

Det var en sjov oplevelse at sidde på afstand og observere, hvordan Villads legede med dyrene og tilførte en masse lyde i form af bjørnens høje brøl og uglens unikke lyde.

Villads er rigtig god til at finde på nye lege og derfor blev skoven bygget lidt om flere gange i legen, han prøvede eksempelvis at bygge ud fra billedet på kassen, men også ud fra fantasien og de bøger vi læser sammen.

Det at brikkerne er i forskellige former giver gode muligheder for, at bygge på mange måder, alt efter hvordan legen og fantasien udarter sig.

Villads har en god og sjov fantasi og det var intet problem, at få gang i både sjove og lærerige rollelege og jeg blev heldigvis inviteret med i nogle af dem.

Vi har været godt underholdt og nydt de nye legemuligheder med Skovens dyr, som Magna-Tiles tilbyder i denne nyhed.

Hvis man som os, har flere forskellige sæt fra Magna-Tiles, så er det oplagt at kombinere andre sæt i legen, for eventuelt at bygge større eller for blot at udvikle legen. Villads har i forvejen de andre dyresæt fra Magna-Tiles og vi har derfor både leget og bygget en unik zoo, med alt fra skovens dyr og dinosaurer til jungle dyr og arktiske dyr. Det helt fantastiske ved legen med Magna-Tiles er, at fantasien kan få frit spil.

Når Villads leger med det nye sæt fra Magna-Tiles, så bliver han helt opslugt af legen.

Når legen er i fuld gang, har Villads ikke tid til hverken middagslur eller frokost.
Det betyder nogle gange, at leg og frokost må kombineres også selvom det kan betyde, at der kommer lidt leverpostej eller andet mad på nogle af brikkerne.
Rengøring af Magna-Tiles brikkerne er intet problem, heller ikke når det gælder de magnetiske dyr.

Det er blot at tørre dem af med en fugtig klud og så kan legen fortsætte igen.
Brikkerne og de forskellige dyr må ikke nedsænkes i vand. Hvis en brik eller et dyr alligevel skulle blive våd, så anbefales det at man stiller den til tørre på højkant. På den måde kan vandet få mulighed for, at løbe ud af brikken.
Magna-Tiles brikkerne og de unikke skovdyr er alle lavet af hård ABS-plast, hvor magneterne er forsvarligt lukket inde.

På brikkerne er magneterne placeret langs kanten hele vejen rundt.
Magna-Tiles nye sæt med Skovens dyr er selvfølgelig CE mærket og indeholder hverken BPV, ftalater, PVC, latex eller andre giftige materialer.

Magna-Tiles som endnu engang er kommet med en spændende og interessant nyhed, sætter gang i fantasien og kreativiteten hos børnene.

Herhjemme er det oplagt, at kombinere flere af Magna-Tiles sæt i legen, hvilket åbner endnu flere muligheder og jeg ser det som er en stor fordel, at de forskellige sæt kan kombineres som man har lyst til. På den måde kan mange børn lege og bygge sammen og på den måde lære af hinanden og inspirere hinanden via de mange kunstneriske konstruktioner.

Vores familie er som altid utrolig positive over dette produkt, det lever virkelig op til Magna-Tiles høje standard og jeg er vild med deres nye ideer/sæt med dyr, som skaber helt nye muligheder og endnu større lege- og læringsmuligheder.

Kæmpe anbefaling herfra, Magna-Tiles Skovens dyr er hver en krone værd!

 

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af Magna-Tiles: Animals

Læs også anmeldelsen af Magna-Tiles: House

Læs også bloggen om Magna-Tiles: Leg & Læring

Anmeldelse af legetøjMagna-tiles

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen