ByAstrup Staldsæt til kæpheste anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Mærke: ByAstrup | Materiale: MDF og Bøgetræ | 
Mål: L: 60 cm | Farve: Natur og hvid | Antal: 1 sæt á 9 dele.

"Staldsættet passede perfekt ind i omgivelserne og i pigernes leg. Der blev skovlet hestepærer til den helt store guldmedalje. Da pigerne havde striglet deres kæpheste og de havde fået græs, skulle staldgangen også fejes, så kosten blev også taget i brug..."

En anmeldelse af By Astrup Staldsæt til kæpheste.

Har man sagt a, må man også sige b. En ting der er helt sikkert med de fleste levende væsener er, at når der kommer noget ind, kommer der også noget ud. Med staldsættet fra By Astrup kan børnenes kæpheste nu også indgå i den leg og læring.

 


By Astrup er et dansk mærke, som laver unikt, kreativt legetøj og legemøbler i høj kvalitet. By Astrup går op i, at deres produkter er en fryd for øjet, lækre at røre ved og ikke mindst sjove at lege med. Derudover er der fokus på, at produkterne har et simpelt og moderne design, samtidig med at det indbyder børn til leg og hyggelige stunder.


Når du køber et By Astrup design, støtter du den fælles kamp mod en kræft fri verden. Hvert år donerer By Astrup nemlig et beløb til kræft forskningen i håbet om at gøre en forskel.

 

Som med alle By Astrups produkter modtog vi staldsættet i en virkelig lækker og flot designet æske, som er kendetegnet ved rolige grå, hvide og guld farvet detaljer og et billede af produktet på forsiden.


Staldsættet fra By Astrup indeholder:

  • 1 staldgreb.
  • 1 opsamler.
  • 1 kost.
  • 6 hestepærer.
  • 3 skruer.


Greben og opsamleren samles hurtigt med de 3 medfølgende skruer, der skal bruges en stjerneskruetrækker.

 

Pigerne udtaler...

Lucca 4 år: “Jeg synes, at det er meget sjovt, at der er små brune hestepærer med. Så kan jeg lege, at min kæphest Dina har lavet hestepærer og så kan jeg samle dem op bagefter. Kosten er god at feje med.”

Silje 7 år: “Staldsættet er sjovt at lege med. Hvis man nu leger med sine kæpheste, kan man jo lege, at de laver hestepærer og så kan man samle det op med greben og opsamleren. Når man skal ordne stalden, er det også sjovt, at man kan feje den, ligesom jeg gør, når jeg er til ridning. Det ligner faktisk meget de ting, som man rigtig bruger til heste. Både greben, opsamleren og kosten er nemme at bruge og passer til Lucca og mig i størrelsen. Det er ret flot og så er håndtagene runde og bløde at holde på.”


Morens og pædagogens mening:


Staldsættet fra By Astrup emmer af kvalitet og design. Derfor passer det også ind på de fleste børneværelser, hvor der bor en eller flere kæpheste.

 


Herhjemme hos os bor der to hesteglade piger med et par kæpheste hver. De blev så glade, da de fik staldsættet, for så kunne de jo lege endnu mere med deres kæpheste. Da de så hestepærerne, kunne de ikke lade være med at grine og de skulle straks prøve, at samle dem op med greben og opsamleren.

Efter at have prøvet alle redskaberne indendørs fik pigerne en idé om, at de da skulle med ud og lege. På Siljes skole har de bygget en stald til heste rollelege, så det var jo det oplagte sted at lege med staldsættet. De greb deres kæpheste og så var vi ellers på vej.

 

Staldsættet passede perfekt ind i omgivelserne og i pigernes leg. Der blev skovlet hestepærer til den helt store guldmedalje. Da pigerne havde striglet deres kæpheste og de havde fået græs, skulle staldgangen også fejes, så kosten blev også taget i brug. Selvom sættet også er blevet brugt udendørs, fremstår det stadig som nyt. Det er så rart, at man kan tage staldsættet med udendørs på de varme solskinsdage og samtidig bruge det indendørs på de lidt mere grålige og kolde dage.

 


Som mor men også pædagog er jeg vild med, at man er begyndt at producere så meget legetøj til heste rollelege. Det var virkelig en mangelvare, dengang jeg var barn. Jeg tror ikke, at man finder mange piger, der ikke på en eller andet tidspunkt i deres barndom har gennemgået en “heste” periode. 

Med de nye udtryksfulde kæpheste og det flotte virkelighedstro tilbehør fra By Astrup giver vi blandt andet børn mulighed for at lege, lære, udvikle, motionere og skabe deres eget univers. Så bliver det vidst ikke meget bedre for et stykke legetøj.

 


Silje og Lucca er blevet meget glade for deres nye staldsæt fra By Astrup, som står så fint mellem de andre heste ting. De kan virkelig få lang tid til at gå med, at lege heste og det bidrager staldsættet i den grad til.

- Maria Ejler

Læs også anmeldelsen af Ringridningssæt til kæpheste

Læs også anmeldelsen af ByAstrup Kæpheste

Læs også anmeldelsen af Skak XL spillet

Anmeldelse af legetøjByastrup

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen