Magna-Tiles House anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Materiale: Plast og magneter | Farver: Gennemsigtige / Solide | Indhold: 28 dele

"Vi har kun positivt at sige om Magna-Tiles House sættet, det er virkelig noget legetøj som fastholder børnene i legen i længere tid af gangen og det gælder både store og små børn. Sættet er utrolig populært herhjemme og hver gang vi får venners eller families børn på besøg, så vil de lege med Magna-Tiles..."

En anmeldelse af Magna-Tiles House sættet

Vi har denne gang været så heldige, at få muligheden for at undersøge et spændende konstruktionssæt fra Magna-Tiles, nemlig det sæt der hedder Magna-Tiles House.

Vores lille familie, består af Mor Carina på 32 år, storebror Marcus på 15 år og lillebror Villads på 1 år. Jeg arbejder til dagligt med udviklingen af kognitive vanskeligheder og i den forbindelse har jeg erfaret, at den bedste udvikling sker igennem legen.

Jeg er derfor meget opmærksom på, at vælge legetøj med mange forskellige udviklingsmuligheder og hvor der er muligheder for at fordybe sig i legen.

Hvad er Magna-Tiles?

Det er ikke alle forældre og bedsteforældre, der kender Magna-Tiles under dette navn. Børnene kommer ofte hjem fra institutionen og fortæller om noget sjovt magnetlegetøj, men de små børn kender forståeligt nok ikke navnet på mærket.

Jeg vil af den grund forsøge at forklare lidt om dette fantastiske magnetlegetøj. Magna-Tiles er utrolig populært magnetlegetøj, som er produceret i hård ABS-plast.

De mange sæt henvender sig til både drenge og piger fra 3 år og opefter, byggerierne kan bygges langt op i højderne og kun fantasien sætter grænser for hvor vild og sej en konstruktion I kan bygge.

Forældre og bedsteforældre bliver derfor også hurtigt grebet af legen og interessen for at bygge.

Brikkerne er flade og de er i forskellige former og farver. Magneterne er placeret inde i brikkerne, langs kanten hele vejen rundt. De er utrolig holdbare og sikre, de små børn kan nemlig ikke få magneterne ud af brikkerne.

Magna-Tiles er magnetlegetøj som bl.a. styrker og stimulerer børnenes fantasi, kreativitet, koncentration og finmotorik. Det at lege og konstruere med Magna-Tiles er med til at motivere børn til at lære og udvikle sig.

Hvad er Magna-Tiles brikkerne lavet af?

Magna-Tiles House er lavet af hård ABS-plast.
Magna-Tiles er selvfølgelig CE mærket og indeholder hverken BPV, ftalater, PVC, latex eller andre giftige materialer.

Hvad indeholder Magna-Tiles House sættet?

Magna-Tiles House indeholder 28 dele, i transparente farver. To forskellige størrelser firkanter, tre forskellige størrelser trekanter, to trapper, to T brikker, to C brikker og en dør.

Som noget helt særligt og spændende ved dette sæt, så indeholder det et stort ark med klistermærker.

Klistermærkerne er ikke som almindelige klistermærker, disse kan nemlig sættes på og tages af igen og igen.

De er nemme for børnene at flytte rundt på, hvis byggeriet skal forestille noget nyt. Klistermærkerne forestiller bl.a. en postkasse, husnummer, cykel, buske, vinduer, sofa, ur, bord, gulvtæppe, sengebord og meget meget mere.

Helt perfekt til at give byggeriet et flot og spændende udtryk.

Selvom dette sæt skiller sig lidt ud, fra de andre Magna-Tiles sæt, så passer brikkerne i de forskellige Magna-Tiles sæt perfekt sammen, og de kan derfor uden problemer kombineres i et kæmpe stort byggeri.

Hvem har opfundet Magna-Tiles?

De magnetiske brikker blev opfundet i Japan, under navnet Pythagoras. Hvor en japansk matematiklærer, manglede redskaber til at lære børnene om matematik, former og geometri på en ny, sjovere og mere inspirerende måde.

Magna-Tiles er så populært, at det har vundet et hav af fine priser, rundt om i hele verden.

En amerikansk sælger opdagede de fantastiske brikker under en rejse i Japan i 1996 og han købte rettighederne til legetøjet. Rudy Valenta, som den amerikanske sælger hedder, omdøbte legetøjet og grundlagde firmaet Valtech, som idag er et familieejet firma.

De kreative og sjove magnetiske brikker har eksisteret under navnet Magna-Tiles siden år 1997. Magna-Tiles er noget af det mest populære magnetlegetøj på markedet og det ses i rigtig mange institutioner i både ind- og udland og selvfølgelig også i de private hjem.

Er Magna-Tiles House pengene værd?

Jeg er slet ikke i tvivl om, at Magna-Tiles House er pengene værd. Sættet har en rigtig fin og overskuelig størrelse og det indeholder mange forskellige slags brikker, som åbner muligheder for at bygge en masse forskellige flotte konstruktioner.

Det at sættet har de smarte klistermærker, er hel sikkert med til at fastholde børnenes interesse og lyst til at bygge og undersøge sættets mange muligheder.

Vi har haft det sjovt og hyggeligt, imens vi har undersøgt House sættet. Vi har talt om de forskellige former, målt brikkerne og målt vinkler. Vi har også talt om farverne og så har jeg været ved at lære Marcus om magnetisme.

Magneterne på Magna-Tiles brikkerne er stærke og lette at samle og skille af igen. Magneterne er så stærke, at man kan bygge det utrolig højt, uden at det falder sammen eller vælter. Man kan dog desværre ikke løfte og flytte konstruktionerne så let.

Herhjemme har vi bygget alt muligt kreativt. Vi har bl.a. lavet forskellige huse, hvor klistermærkerne har gjort indretningen mere livagtig.

Villads på 1 år, har også været interesseret i byggeriet. Han kan godt være med i legen, dog er han lidt for lille til at kunne lave større konstruktioner selv. Han kan sætte brikker sammen, ovenpå hinanden og så synes han selvfølgelig også at det er rigtig fedt, at få lov til at vælte de ting vi bygger.

Vi har kombineret House sættet med det store sæt, som indeholder 100 transparente brikker, på den måde har vi kunne bygge kæmpe store højhuse og store slotte med flere tårne.

House sættet indeholder transparente brikker, lige på nær trapperne, som er helfarvet.

Vi er hel sikkert mest interesseret i de Magna-Tiles sæt, som indeholder transparente brikker, da de er flottere og konstruktionerne er mere spændende at se på, når man kan se igennem de farverige brikker.

Hvis man vælger at bygge tæt ved et vindue eller en lampe, så vil man opleve at solens stråler eller lyset fra lampen, vil skabe et flot og farverigt lysspil i rummet, når lyset kommer igennem brikkerne.

Vores vurdering af sættet

Vi har kun positivt at sige om Magna-Tiles House sættet, det er virkelig noget legetøj som fastholder børnene i legen i længere tid af gangen og det gælder både store og små børn.

Sættet er utrolig populært herhjemme og hver gang vi får venners eller families børn på besøg, så vil de lege med Magna-Tiles.

Vi kan med sikkerhed anbefale andre dette sæt. Det vil blive et hit i alle børnefamilier og bestemt også i diverse institutioner.

- Carina Lund

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjMagna-tiles

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen