Indianer Tipi anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3-5 år | Materiale: Bomuld/træ | Teltet måler: L:110 x B:110 x H:162 cm | Mærke: BS Toys | Antal: 1 stk.

"Vi har oplevet tipier der er gået i stykker, knækket midt over, og hvor stoffet har været så papirtyndt at blæsten har kunne rive det midt over.. BS Toys Indianer Tipi er dog (heldigvis!) så mange niveauer over nogen som helst anden tipi vi nogensinde har ejet! Den tykke og stærke bomuld som teltet og underlaget er produceret i, er virkelig behageligt og fungerer super godt i alle slags lege. De lange træpæle er super solide og står hvor de skal under legen. Vi kan anbefale Indianer Tipien til forældre som er træt af at købe sig fattige i supermarkedernes sløje forsøg på tipier - som helst skal være grobund for fantastiske lege - og ikke blive en hovedpine for forældrene efter kort tid. Indianer Tipien fra BS Toys koster lidt mere end eksemplet ovenfor, men der er virkelig en kvalitet til forskel"

En anmeldelse af indianer Tipi fra BS Toys

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og vores tid i haven bliver størrer og størrer. Det er nu at blomsterne springer ud, og duften af nyslået græs bliver hverdag. Vi har tidligere haft et legehus i haven, men efter mange gode år - har det desværre måtte lade livet. Vi manglede derfor et sted til vores søn hvor han kunne trække sig hen, hvis han havde brug for en pause fra solens stråler.

Vores søn, Mateo, er 4 år gammel og så elsker han at være ude i alt slags vejr. Mateo elsker at spille fodbold, lege med vand, finde spændende insekter, og være kreativ med både kridt og sand. Mateo kan også rigtig godt lide at rykke legen udenfor (når vejret tillader det), med noget af hans legetøj som er beregnet til indendørs brug. 

Vi har fået lov til at se nærmere på Indianer Tipien fra BS Toys, som vi i vores anmeldelse hovedsageligt har testet udenfor.

Det praktiske omkring Indianer Tipien fra BS Toys

Indianer Tipien er anbefalet fra + 3 år, og er fremstillet i træ og bomuld. Hele teltet måler 162 centimeter i højden, 110 centimeter i længden, og 110 centimeter i bredden.

Indianer Tipien er både udstyret med et praktisk underlag, en ringeklokken over indgangen til tipien - og et vindue som man kan kigge ud af - eller som kan skabe en god udluftning på de varme sommerdage.

Dette får du med i sættet

  • 8 træpæle
  • 4 samlinger
  • 1 teltdug
  • 1 underlag
  • 1 snor
  • 1 samlevejledning

Indianer Tipien fra BS Toys kommer i en flot indpakning med hank, og kan transporteres rundt i haven rigtig nemt. Indianer Tipien kan nemt slås sammen, og opbevares når den ikke er i brug.

Sådan samler man Indianer Tipien fra BS Toys

Vi har ikke haft nogle problemer med at samle Indianer Tipien fra BS Toys, da samlevejledningen guider en rigtig godt igennem processen. Det tog cirka. 10 minutter at samle hele tipien, helt uden værktøj eller andre hjælpemidler.

Træpælene skal samles med samlingerne, og herefter skal teltdugen bindes fast. Til sidst skal underlaget sættes på tipien - hvis man foretrækker det, kan man også samle tipien uden at benytte underlaget.

Vi har været rigtig glade for den nemme samling af Indianer Tipien, der gjorde at vi kunne have vores søn med i hele samlingsprocessen. Da vi hverken skulle benytte værktøj eller andre hjælpemidler, skulle han selvfølgelig have lov til at hjælpe med at sætte tipien op.

Mateo syntes det var så sjovt at hjælpe til, og da tipien endelig var klar til leg - var Mateo rigtig stolt over at have hjulpet til med at sætte den op.

Vores oplevelse med Indianer Tipien fra BS Toys

Efter Mateo havde hjulpet til med at samle Indianer Tipien, var det endelig blevet tid til at indvie den! Mateo satte sig med det samme i tipien, og begyndte at observere. Han kiggede først rundt, og hurtigt skulle klokken i indgangen til tipien prøves. Mateo ringede vildt med klokken, som belønnede ham med en høj klokkelyd.

Mateo begyndte at grine, og fik hurtigt den gode ide (efter hans hoved), at når man ringede med klokken - var det fordi at vi skulle komme med et glas saftevand eller nogle popcorn til ham. Haha, det grinte vi meget af!

Mateo viste også stor interesse for vinduet der er placeret på bagsiden af tipien, her kunne han holde øje med alt hvad der skete udenfor tipien. Tipien kan næsten også lukkes helt, og det nød Mateo godt af da han skulle nyde sin saftevand og sine popcorn uden forstyrrelser.

Pludselig udbrød Mateo et indianer kald, og så blev hele terrassen omdannet til en tipi lejr. Vi legede fangeleg, og lod som om vi red på store heste. Vi fandt store grene som vi byggede et hyggeligt bål op omkring, og så gemmede vi os for farlige cowboydere.

Det var ikke kun sjove indianerlege som Mateo benyttede sin tipi til, han brugte den også som skygge for den varme sol. Mateo nød at læse en masse bøger udenfor i hans tipi, og så valgte han at tage sin kurv med Plus Plus brikker med ud. Kreativiteten udfoldede sig under åben himmel - og det er et kæmpe plus at der også er plads til mor og far i tipien - så vi også kan være med til alle de sjove lege.

Mateo har både slappet af med tæpper og puder i sin tipi, og så er den medfølgende bund super praktisk i forhold til de kolde fliser eller græs!

Indianer Tipien kan skabe leg inde og ude

Indianer Tipien kan både skabe glæde inde- og udenfor. Vores søn har leget med Indianer Tipien i vores have, og inde på sit værelse. Han er allermest begejstret for at have den stående ude på vores terrasse eller nede på græsset i vores have. Her er der nemlig rigtig god plads, og her kan vi lege indianer lege og gemme os for hinanden.

Indianer Tipien fungerer også super godt som en afskærmning for den skarpe sol, og som et lille “helle” når tørsten melder sig og saftevandet skal findes frem. Mateo har været utroligt glad for at kunne søge ind i tipien efter at have været aktiv i længere tid, og han har brugt tipien til at slappe af i, både siddende og liggende.

Indenfor har Indianer Tipien stået på Mateos værelse, hvor den både har været brugt til sjove indianerlege - og til hans leg med hans dyrefigurer. Mateo fandt det rigtig sjovt at bruge tipien som en slags klippehule, hvor mange af hans dyrefigurer kunne gemme sig. Det fungerede rigtig godt, og gav et nyt tvist til legen med dyrefigurer.

Indianer Tipien fungerer altså bare rigtig godt både inde- og udenfor. Det er et kæmpe plus at underlag som; fliser, trægulv og græs, ikke er en forhindring i, at Indianer Tipien bliver stående under og efter leg.

Vores vurdering af Indianer Tipien fra BS Toys

Vi har (næsten) købt os fattige i alverdens tipier, i forskellige farver og mønstre. Vi var derfor noget skeptiske da vi skulle introducere vores søn for “endnu en” tipi. Ja, du gættede helt rigtigt - vi har ALDRIG haft en tipi som vi har været tilfredse med. Vi har oplevet tipier der er gået i stykker, knækket midt over, og hvor stoffet har været så papirtyndt at blæsten har kunne rive det midt over..

BS Toys Indianer Tipi er dog (heldigvis!) så mange niveauer over nogen som helst anden tipi vi nogensinde har ejet!

Den tykke og stærke bomuld som teltet og underlaget er produceret i, er virkelig behageligt og fungerer super godt i alle slags lege. De lange træpæle er super solide og står hvor de skal under legen. Det er fantastisk at BS Toys har formået at tilføje sjove detaljer som en klokke og et vindue i tipien.

Vi kan anbefale Indianer Tipien til forældre som er træt af at købe sig fattige i supermarkedernes sløje forsøg på tipier - som helst skal være grobund for fantastiske lege - og ikke blive en hovedpine for forældrene efter kort tid. Indianer Tipien fra BS Toys koster lidt mere end eksemplet ovenfor, men der er virkelig en kvalitet til forskel.

Vi glæder os til at gå den danske sommer i møde, hvor der skal leges, slappes af, køles af, og grines i den skønne Indianer Tipi fra BS Toys.

- Camilla Jakobsen 

Læs også anmeldelse af Mixitoy Legehus 

Læs også anmeldelsen af Pl-ug Byg-selv hule

Læs også en blog om huler og hulebyggeri

Anmeldelse af legetøjBs-toys

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen