Geomag Magicube Gurli Gris
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 1 år | Materiale: Magneter / 100% Genbrugt ABS-plast | Mærke: Mærke: Geomag | Serie: Magicube | Antal: 1 pakke med 2 dele.

"Malina fandt hurtigt de forskellige Magicubes med Gurli Gris tema virkelig spændende, og der var ingen tvivl om, at Malina var solgt lige fra starten af. Malina legede med begge sæt samlet og hver for sig - og begge måder at lege med sættene på var et hit!"

En anmeldelse af Magicube Gurli Gris æsker

Tegnefilmen med den meget populære gris - Gurli Gris - har nok ikke gået størstedelen af småbørnsforældres næse forbi. Den nærmest ikoniske intro sang, med ordlyden: Guuurli Gris *GRYNT* Guuurli Gris *GRYNT* Guuurli Gris - er en sang som vores datter Malina elsker at synge med på.

Malina bliver nemt draget af historierne om kartoffel land, og om Gurli Gris der stiller op i den store mudder plaske konkurrence. Ja, du har nok allerede gættet det.. Vores datters yndlings tegnefilm er: Gurli Gris.

Malina er 1½ år gammel, og så elsker hun at udforske nye ting. Da vi opdagede at Geomag havde produceret deres børnevenlige Magicubes med Gurli Gris motiver - var vi solgt. Vi kunne allerede se for os hvordan gode lege kunne opstå. I de to versioner af Magicubes er de forskellige sider prydet med flotte illustrationer af Gurli Gris, hendes familie og alle hendes søde venner.

I vores test har vi fået lov til til at kigge nærmere på begge Geomag æsker med Gurli Gris-tema, nemlig:

 • Magicube, En dag med Gurli Gris 
 • Magicube, Opdag & Match

Magicube En Dag Med Gurli Gris

En Dag Med Gurli Gris-sættet fra Geomag er anbefalet fra + 1 år, og er fremstillet af magneter der er indkapslet i ABS-plast som er produceret i 100% genbrugsplast. Hver klods i sættet måler 4 x 4 centimeter, og der er i alt 2 klodser i dette sæt.

I sættet bliver vi forkælet med forskellige illustrationer, af hvad Gurli Gris elsker at lave på en helt almindelig dag. Barnet kan ved at sammensætte de to magneter, selv finde ud af hvad Gurli Gris går og laver. Der er i alt 6 “officielle” sammensætninger, som er følgende:

 • Gurli Gris er i køkkenhaven og høste tomater.
 • Gurli Gris kigger på sin lillebror Gustav Gris - som vipper sammen med sin ven Kalle Kanin
 • Gurli Gris sidder på værelset og maler med sin lillebror Gustav Gris
 • Gurli Gris har klædt sig ud som en farlig pirat, sammen med hendes veninde Frida Får
 • Gurli Gris sover i sin køjeseng sammen med sin lillebror Gustav Gris.
 • Gurli Gris hopper i mudderpøle med sin lillebror Gustav Gris.

De to magneter kan sammensættes på forskellige måder, og det kan meget hurtigt gå hen og blive nogle meget fjollede kombinationer!

Magicube Opdag & Match

Opdag & Match-sættet fra Geomag er anbefalet fra + 1 år, og er fremstillet af magneter der er indkapslet i ABS-plast som er produceret i 100% genbrugsplast. Hver klods i sættet måler 4 x 4 centimeter, og der er i alt 2 klodser i dette sæt.

I dette sæt bliver barnet udfordret i at skulle matche de forskellige illustrationer med hinanden, og det kan hurtigt gå hen og blive rigtig sjovt! Der er i alt 6 “officielle” sammensætninger, som er følgende:

 • Gurli Gris som tryllekunstner
 • Gurli Gris som spiser vandmelon
 • Gurli Gris som går i regnvejr
 • Gurli Gris som spiller på tromme
 • Gustav Gris som spiller fodbold
 • Gurli Gris som spiser kage

De to magneter kan sammensættes på forskellige måder, og det kan meget hurtigt gå hen og blive nogle meget fjollede kombinationer!

Vores oplevelse med Geomag Magicube Gurli Gris æsker

Malina fandt hurtigt de forskellige Magicubes med Gurli Gris tema virkelig spændende, og der var ingen tvivl om, at Malina var solgt lige fra starten af. Malina legede med begge sæt samlet og hver for sig - og begge måder at lege med sættene på var et hit!

Vi fortalte Malina navnene på de forskellige ting som vi stødte på, på de forskellige og farverige magneter. Vi øvede ord som; paraply, vandmelon og tromme. Malina prøvede at efterligne hvad vi sagde, efterfulgt af et “nam nam” efter vandmelon - og et “bom bom” efter tromme.

Malina placerede magneterne ovenpå hinanden, ved siden af hinanden - og så kunne hun rigtig godt lide at sætte to magneter sammen og dreje dem rundt imens. Vi kunne se på Malinas ansigtsudtryk at hun både var koncentreret og rigtig godt underholdt.

Vores vurdering af Geomag Magicube Gurli Gris æsker

Vi må indrømme at vi var noget skeptiske overfor Geomags bud på Gurli Gris legetøj. Vi føler at mange af de produkter med Gurli Gris der bugner på hylderne i de fleste supermarkeders spot-afdeling er lige til skraldespanden. Her, blev vores skeptiske tanker (heldigvis!) gjort til skamme!

Kvaliteten af begge sæt er virkelig god, og efter mange timers leg er slitage på magneterne næsten ikke eksisterende. Begge sæt giver anledning til at styrke koncentrationen, motorikken og det sproglige hos barnet.

Det er et kæmpe plus at sættene nemt kan tages med i bilen, på flyveturen - eller hjem til bedsteforældrene. De magnetiske klodser fylder ikke meget, og så er magneterne stærke - og det er et kæmpe plus!

Hvis du har en lille Gurli Gris fan derhjemme, kan vi kun anbefale de sjove magneter fra Geomag!

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelsen af Geomag - Magicube Matematiksæt

Læs også anmeldelsen af Havdyr & Jungledyr fra MagiCube

Læs også anmeldelsen af Magicube Shapes

 

 

 

Anmeldelse af legetøjGeomagMagicube

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen