Fodboldmål - model Chelsea anmeldelse

Alder: Anbefales fra 6 år | Vægt: 22,5 kg. | Materiale: Galvaniseret stål | Mål: 220 x 170 x 80 cm | Mærke: My Hood 

"Målet har 2 spyd i 2 af hjørnerne, hvilket gør målet super nemt at få i jorden og gør målet stabilt. Desuden står målet helt lige og vandret ved hjælp af spyddene. Målet var meget enkelt at samle, hvis man bare følger brugsanvisningen der følger med. Man skal dog helst være 2 til at samle målet til sidst, da man lige har brug for en der kan holde stængerne og en der kan få de sidste klikket i. Så mig og min mand, hjalp hinanden med at samle målet. Det er også en fordel lige at være 2 til at løfte det hen, hvor nu end man vil placere målet"

En anmeldelse af Fodboldmål - model Chelsea 

Mine to børn har længe drømt om at få et stort fodboldmål til haven, efter de begge er begyndt til fodbold. Bertram er 5 år og Agnes er 8 år. Så da vi fik muligheden for at få lov til at anmelde et fodboldmål fra Legebyen.dk, så var jeg ikke længe om at sige ja. Til begge ungers store begejstring så kom målet lige op til weekenden. Hvilket var perfekt, da vi ikke havde nogle planer. Så var det bare at smøge ærmerne op og komme i gang med at samle og teste fodboldmålet.

Produktinfo 

Rør diameter: Ø38mm
Godsstykker: 1,5mm
Galvaniseret med sort pulverlakering
Targetdug medfølger
Jordspyd til fastgørelse
Størrelse: 220*170*80 cm
Vægt: 22,5 kg

Samlevejledning 

  1. Pak målet ud og kontroller, om alle dele er til stede og i god stand.
  2. Læg målets stolper fladt på jorden og samle dem ved hjælp af de medfølgende beslag og skruer. Sørg for at stramme beslagene ordentligt for at sikre stabilitet.
  3. Fastgør de tværgående bjælker til stolperne ved hjælp af beslagene og skruerne.
  4. Fastgør netrammen til målet ved hjælp af de medfølgende kroge eller klips. Sørg for at placere netrammen i midten, så den dækker hele målets åbning.
  5. Spænd nettet fast på netrammen ved at placere kroge eller klips gennem nettets huller og fastgøre dem til rammen.
  6. Kontroller alle forbindelser og stram eventuelle løse skruer for at sikre, at målet er stabilt og sikkert.

Hvis du er usikker på samlingen af Chelsea-fodboldmålet, anbefales det at kontakte producenten direkte eller konsultere en professionel, der er erfaren i at samle sportsudstyr.

Viden om...

Chelsea-fodboldmålet måler 220 cm x 170 cm og er et standardfodboldmål, som kan bruges til mange fodboldkampe og træningsøvelser. Både hjemme på græsplænen ved den almindelig familie eller på stadion til mere professionelle kampe. Det er fremstillet af galvaniseret stål og har en netramme i midten for at sikre, at bolden holdes inde i målet. 

Målene 220 cm x 170 cm angiver bredden og højden på målet. Disse mål er standardmålene for voksenfodboldmål.

Chelsea-fodboldmål i denne størrelse er velegnet til både professionelle og amatørspillere eller den almindelige familie. 

Der er også en presenning med, hvor der er skudhuller som man kan skyde efter. Dette er også i super slidstærkt og holdbar kvalitet. Presenningen bliver strakt godt ud når det bliver monteret på målet. Dette gør at det er nemmere at få bolden i hullerne. 

Men generelt set er Chelsea-fodboldmålet af god kvalitet. Det er designet til at være slidstærkt og modstå hårde påvirkninger som skud og tacklinger. Netrammen i midten sikrer også, at bolden holdes inde i målet og eliminerer behovet for at hente bolden efter scoring eller øvelser. 

Det er altid vigtigt at undersøge kvalitet og holdbarhed inden man anskaffer sig et mål. Køber man et Chelsea fodboldmål er man sikret god kvalitet. Hvis man læser forskellige anmeldelser af dette mærke, vil man også kunne læse at kvaliteten er helt i top. 

Husk at tage højde for opbevaring og vedligeholdelse af målet for at forlænge dets levetid. Korrekt opbevaring, som f.eks. at tage målet ind i vinterperioden og regelmæssig rengøring og eventuel udskiftning af dele vil bidrage til at holde målet i god stand i årene fremover.

Dette vil være med til at man har et mål, mange år frem. 

Vurdering af målet 

Vi var meget spændte på kvaliteten af målet. Vi har haft fodboldmål før, hvor jeg hurtig syntes at sådan noget, som nette hurtigt blev slidt eller hang hurtig, gik i stykker eller andet.

De fleste mål (måske dem som er lidt billigere) står som regel heller ikke særlig godt fast og har en tendens til at vælte.

Målet har 2 spyd i 2 af hjørnerne, hvilket gør målet super nemt at få i jorden og gør målet stabilt. Desuden står målet helt lige og vandret ved hjælp af spyddene.

En anden fin detalje er at i det hjørne spyddet sidder, der er der et lille hul til at man kan sætte sin fod ind og derved trykke spyddene ned i jorden med foden, uden at det går udover målet. 

Målet var meget enkelt at samle, hvis man bare følger brugsanvisningen der følger med. Man skal dog helst være 2 til at samle målet til sidst, da man lige har brug for en der kan holde stængerne og en der kan få de sidste klikket i. Så mig og min mand, hjalp hinanden med at samle målet. Det er også en fordel lige at være 2 til at løfte det hen, hvor nu end man vil placere målet. 

Der fulgte også en presenning med, hvor der var fire huller i. Denne var beregnet til at sætte udenpå målet, så man kunne skyde efter hullerne i presenningen.

Vi startede md at spille uden den. Og målet var virkelig stabilt. Nettet er meget kraftigt og virkelig i god kvalitet.

Men meget hurtigt ville begge mine børn gerne have presenningen på, så de kunne skyde efter hullerne. De lavede deres eget pointsystem og derved dystede de om hvem der kunne opnå flest point, efter 10 skud. 

Vores mål har stået ude i et stykke tid og det er virkelig beregnet til vejr og vind. Det kan dog godt vælte, når der er meget blæst, men ellers står det stabilt, når det bliver brugt til fodbold. 

Så hvis man leder efter et kvalitetsbevidst mål, der er stabil og kan stå ude i vejr og vind og som kan holde til en vild fodboldkamp, hvor bølgerne går højt, så skal i hoppe ind på Legebyen.dk og købe Chelsea målet. Jeg kan med garanti love dig, det er et køb du ikke fortryder.

- Anita Andreasen 

Læs også anmeldelsen af My Hood løbehjul 

Læs også anmeldelsen af My Hood rulleskøjter

Læs også anmeldelsen af My Hood Skaterrampe 4 ways 

Anmeldelse af legetøjMyhood

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen