MyHood Skaterrampe 4 ways anmeldelse

Max belastning 80 kg | Mål: 152 x 120 x 16 cm | Mærke: My Hood

"Selve rampen er kraftig i kvaliteten og står rigtig godt fast ved brug. Så man er ikke bange for at den flytter sig, i hvert fald ikke på det niveau som vi er på nu. Jeg ved ikke hvis man er virkelig trænet og tjekket til stunts, om man så vil kunne få den til at rykke på sig, men på vores nybegynder niveau er den virkelig lækker i kvaliteten. Ligeledes har den hos os udviklingspotentiale, idet vi sagtens kan bruge den nu, hvor vi er helt nye i gamet, men at den også er sjov for de legekammerater, som vi har brugt den sammen med, men som er noget mere rutinerede end vi er..."

En anmeldelse af MyHood Skaterrampe 4 Ways

Vi har været så heldige at få lov at teste en 4-vejs-rampe fra My hood, som længe har stået på ønskesedlen hos vores ældste dreng på 8 år, men som også lillebror på 5 år har brugt flittigt.

Selve rampen

Rampen modtages i en enkelt kasse, hvor alle dele er samlet i, så i første omgang skal den samles inden brug. Men det fede er faktisk, at den er virkelig nem at samle, og at drengene på 5 og 8 nemt selv kan være med til at samle den, hvis vi som voksne blot efterspænder og tjekker den efter. Det tager ikke lang tid at samle, så den er rigtig hurtig klar til brug.

Rampen består af 4 ramper, 2 forskellige midterplader og alle skuer og møtrikker, som skal bruges. Man kan både vælge at samle den til en 2-vejs-rampe, hvor man kører op ad den ene ende, har et mindre midterstyk, der buer en smule og hvor man så kører ned af den anden ende igen. Eller man kan vælge at samle den med alle 4 ramper og et bredere fladt midterstykke, hvor man kan kører op fra flere sider og holde pause på midten. Faktisk kan hver enkelt rampe også bruges som fire flyvehop, hvis man har lyst til det.

Rampen kan bruges til både skateboards, løbehjul, cykel og rulleskøjter, men vi har udelukkende testet den med vores løbehjul. Ved modtagelse er rampen ret glat i plastikken, men den bliver lynhurtigt slidt mere ru, hvilket kun er en fordel, fordi det bliver nemmere at holde løbehjulet på rampen.

Sjov og udfordrende for både børn og voksne

Vi havde inden modtagelse nok lidt naivt troet at den kunne bruges til blot at køre op og ned ad som en lille bakke, og det kan den altså ikke uden videre. Det kræver, at man er lidt modig og frisk på lidt stunts, små hop og have god fart på, hvis man skal op og hen over rampen. Derfor har det taget os en del gange at blive rigtig glade for rampen, fordi jeg er en kylling, og det smitter lidt af på vores drenge.

Vi har også investeret i beskyttelsesudstyr, fordi det altså giver et par styrt i ny og næ. Til gengæld så er det mega sjovt at lege på rampen, udfordre sig selv og turde lave et lille hop og komme hen over. Den er virkelig sjov og udfordrende for både børn og voksne, og så synes jeg faktisk en af styrkerne ved rampen er, at den udfordrer både store og små.

God nybegynder rampe

Selve rampen er kraftig i kvaliteten og står rigtig godt fast ved brug. Så man er ikke bange for at den flytter sig, i hvert fald ikke på det niveau som vi er på nu. Jeg ved ikke hvis man er virkelig trænet og tjekket til stunts, om man så vil kunne få den til at rykke på sig, men på vores nybegynder niveau er den virkelig lækker i kvaliteten. Ligeledes har den hos os udviklingspotentiale, idet vi sagtens kan bruge den nu, hvor vi er helt nye i gamet, men at den også er sjov for de legekammerater, som vi har brugt den sammen med, men som er noget mere rutinerede end vi er.

Så det er altså både en god nybegynder rampe, men også hvis man har lidt erfaring. Det eneste den kræver er, at man er modig og har lyst til at lave tricks og stunt, da man i hvert fald ikke på vores løbehjul blot kan køre op og ned ad den, da løbehjulets bund støder på rampen. Vi har testet med både vores trickløbehjul og vores løbehjul med større hjul, og begge kræver at man tør lave et lille hop og have god fart på. Men altså både vores 5 årige og 8 årige har ret hurtigt fået mod på det og godt styr på det, trods et par gode styrt. Selv moderen har formået at komme hen over den uden at styrte hver gang.

Vores vurdering

Rampen giver altså god mulighed for motion, motorisk træning og sjov leg. Vi har den liggende fast udenfor, så den er nem at komme til at bruge, men den kan også nemt skilles ad og lægges oven i hinanden, så den ikke fylder så meget, hvis man ikke har mulighed for at have den liggende fremme fast. Man skal blot huske at efterspænde den med jævne mellemrum, da den altså løsner sig en smule ved brug, hvilket er forventeligt. Der medfølger dog gummihætter til at sætte på skruerne, så de er længere tid om at små-løsne sig, så det er ikke noget vi gør på ugentlig basis, men blot hvis den har været brugt meget.

Så en kæmpe anbefaling herfra hvis man elsker at udfordre sig selv og lave seje tricks, flyvehop og stunts på løbehjul, skateboard eller rulleskøjter.

- Nina Bay Jensen

Læs også anmeldelsen af MyHood Rulleskøjte

Læs også anmeldelsen af My Hood 200 løbehjul

Læs også anmeldelsen af MyHood Boksesæk

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjMyhood

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen