Flexa møbler anmeldelse

Mærke: FLEXA | Serie: DOTS | Materiale: MDF & asketræ | Antal: 1 stk. 

"Vi er blevet rigtig glade for vores nye møbler fra Flexa. Designet er flot, enkelt og stilrent, med fine detaljer som asketræ og rundede hjørner. Møblerne er slidstærke, holdbare og har utallige anvendelsesmuligheder. Selvom Flexa hos de fleste er kendt i forbindelse med møbler og interiør til børneværelset passer møblerne rigtig fint ind i resten af hjemmets rum. Møblerne er nemme at samle, så det kræver ikke den store håndværksmæssige kunnen, at indrette og pynte sit hjem med Flexa"

En anmeldelse af Flexa møbler 

Børneværelset er i de fleste hjem et samlingssted hvor leg, hygge og ro skal kunne gå op i en højere enhed.

På de fleste børneværelser, som jeg har  besøgt, hvilket også gør sig gældende på vores pigers værelse, er der i særdeleshed brug for opbevaringmøbler og tomme flader, til leg og fordybelse.

Et andet centralt rum i de fleste familiehjem er køkken-alrummet, hvor vi forældre ofte oplever et behov for at skabe hygge og personlighed med nips og grønt.

Herhjemme forsøger vi os også med hygge og personlighed, så hylder og reoler er selvfølgelig en del af vores køkken-alrum.

Flexas fine møbelserie imødekommer rigtig mange af vores behov for lige netop ovenstående.

Kort om Flexa 

Flexa er et dansk mærke som i mere end 50 år har skabt unikke børnemøbler og interiør til børn i hele verdenen. Navnet Flexa henviser til fleksibiliteten, som opleves i designet og produkterne. De er nemlig skabt til at kunne holde hele livet, samt at kunne tilpasses i takt med, at barnet vokser.

Hos Flexa har man et ønske om, at børnemøblerne og interiøret støtter op omkring og stimulerer barnets udvikling igennem leg, læring og søvn, med et meget stort fokus på sikkerhed.

Kvalitet, håndværk, naturlige materialer og funktionalitet er nogle af de andre værdier, som Flexa også vægter højt i deres produktion.

Derudover er Flexa også kendt for det danske, minimalistiske design. Det er enkelt, flot og med rene linjer, hvilket også har ført til, at Flexa har modtaget den prestigefyldte Red Dot Design Award hele fire gange.

De enkelte møbler og hvad der medfølger

Opbevaringsbænken kommer usamlet i én kasse. Det eneste man selv skal finde frem fra værktøjskassen for at samle den, er en stjerneskruetrækker, ellers medfølger alt andet til samling af møblet. Der medfølger også en monterings- og brugsvejledning, som er simpel og letforståelig.

Opbevaringsbænken var hurtigt samlet og klar til brug. Samlet måler den 42 cm i højden, er 60 cm lang og så er den 35 cm dyb.

På udtræksskuffen monteres der bløde gummihjul, så det er nemt for børnene selv at trække skuffen ind og ud, samtidig med at man passer på gulvet.

Opbevaringsbænken er produceret i MDF.

Taburetten leveres usamlet. Der medfølger alt, hvad der skal bruges til samling af den, inklusiv beskyttelsesdutter til de fire ben, så den ikke ridser gulvet, samt en monterings- og brugsvejledning.

Den fine lille taburet var meget nem at samle, benene skulle blot skrues på, hvilket Lucca på 5 år hjalp med, og så var den klar til leg ved opbevaringsbænken.

Taburetten måler 30 cm i højden og 30 cm i diameter.

Den er produceret i MDF og asketræ, med fint hvid malet sæde og spidsen af benene.

Reolen med tre hylder kommer usamlet. Udover en stjerneskruetrækker, medfølger alt hvad der skal bruges til samling af den, inklusiv en monterings- og brugsvejledning. Sidstnævnte er letforståelig og simpel, så det tog ikke særlig lang tid at samle den fine reol.

Der medfølger både små fødder til reolen, hvis man ønsker at have den stående på gulvet samt beslag, hvis man ønsker at hænge den op på væggen.

Reolen er lavet i MDF og måler 75 cm i højden, 60 cm i længden og så er den 22 cm i dybden.

Boghylden med én holder kommer usamlet. Det eneste som ikke medfølger til samlingen af boghylden, er en stjerneskruetrækker, som de fleste har. Følger man monteringsvejledningen er hylden hurtigt samlet og klar til ophængning.

Boghylden er produceret i malet MDF og naturligt asketræ i et flot og enkelt design.

Hylden måler 34,5 cm i højden, den er 75 cm lang og 10 cm dyb.

Indretningsideer 

Herhjemme bruger vi både de flotte stilrene Flexa møbler på børneværelset og i vores køkken-alrum.

På børneværelset har opbevaringsbænken og taburetten fået plads. Skuffen bliver brugt til opbevaring af pigernes Maileg mus og tilbehør. Pigerne synes nemlig det er rigtig hyggeligt at sidde ved bænken og lege med deres små mus og så er de ting der skal bruges lettilgængelige med skuffen lige ved siden af.

Der bliver også leget med meget af pigernes andet legetøj på bordet og især Lucca nyder at sidde og fordybe sig i at tegne.

Opbevaringsbænken har flere forskellige anvendelsesmuligheder, den kan eksempelvis både bruges som opbevaring til legetøj eller udklædningstøj, som bord til leg og fordybelse, som siddebænk i en entre eller som sengebord på teenagerens værelse. 

Taburetten passer perfekt i størrelsen til opbevaringsbænken.

I takt med at barnet vokser kan den lille taburet eksempelvis bruges som et simpelt og fint sengebord.

I resten af hjemmet kan den bruges som opsats til en eller flere grønne planter.

I vores køkken-alrum finder man både boghylden og den fine reol fra Flexa.

I køkkenet har vi placeret boghylden over kaffehjørnet, den er fin dyb til eksempelvis at kunne rumme kogebøger, mindre skåle med kaffekapsler, nipsgenstande eller en mindre vase med lidt farverige blomster.

Vi har valgt at stille reolen på gulvet og placere en smule grønt og noget personligt nips på dens hylder.

Både reol og boghylde kan selvfølgelig bruges mange andre steder i hjemmet. Et oplagt sted kunne også være på børneværelset, til bøger eller legetøj som skal være lettilgængeligt for selv de helt små.

Pigerne egne ord 

Lucca 5 år: “Jeg har i lang tid spurgt min far og mor, om jeg må få et skrivebord på mit værelse. Der er ikke så meget plads fordi jeg deler det med Silje, men nu har jeg fået et lille skrivebord, hvor jeg både kan sidde og tegne, læse og lege. Jeg skal bare trække skuffen ud og så sætte taburetten foran, det synes jeg, er meget smart.”

Silje 8 år: “Når Lucca og jeg leger med vores Maileg mus, er det ret fedt, at vi både kan lege med dem oven på bordet og under bordet. Så leger vi, at det er forskellige huse, og så kommer vi på besøg hos hinanden.

Der er plads til ret meget legetøj nede i skuffen og så er det nemt at rydde op og sætte skuffen på plads igen.”

Morens og pædagogens vurdering 

Vi er blevet rigtig glade for vores nye møbler fra Flexa. Designet er flot, enkelt og stilrent, med fine detaljer som asketræ og rundede hjørner.

Møblerne er slidstærke, holdbare og har utallige anvendelsesmuligheder. Selvom Flexa hos de fleste er kendt i forbindelse med møbler og interiør til børneværelset passer møblerne rigtig fint ind i resten af hjemmets rum.

Møblerne er nemme at samle, så det kræver ikke den store håndværksmæssige kunnen, at indrette og pynte sit hjem med Flexa.

De flotte møbler fra Flexa findes i fem forskellige flotte, nedtonet farver hos Legebyen.dk. Vi har valgt vores møbler i hvid, fordi de passer rigtig fint ind i vores indretning.

Herhjemme har vi absolut ikke samlet vores sidste Flexa møbel.

- Maria Ejler

Læs også anmeldelsen af Flexa musikinstrumenter 

Læs også anmeldelsen af Flexa balancebræt 

Læs også anmeldelsen af Flexa legetårn & rutsjebane

 

Anmeldelse af legetøjFlexa

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen