Dukketilbehør fra byASTRUP anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Materiale: Træ & stof | Mærke: byASTRUP 

 “Alle tingene er simpelthen så smukke, det kan jeg godt lide, så virker det også mere som om, at det er til store piger som mig, når man går op i det. Jeg synes, at det gør legen mere rigtig, at lege med de her ting, som ligner dem, vi har i  virkeligheden. Jeg synes, at tandbørsten er virkelig fin, det tror jeg aldrig, jeg har haft til mine dukker før. Det er altså også hyggeligt, at der er sådan en smuk hagesmæk med til dukken, når den skal spise eller drikke. Når dukken har været i bad med sin and, og er blevet vasket med sæbe og shampoo, kan man rigtig  pakke den godt ind i håndklædet, som man gør med en rigtig baby. Jeg er så glad for vores nye dukketing, til når Lucca og jeg skal lege med dem.”

En anmeldelse af dukketilbehør fra byASTRUP

I de fleste småbørns familier er der en lille dukkemor eller dukkefar. Hjemme hos mig er der hele to styks. Dukkerne bliver kørt rundt i barnevogn og klapvogn, de får skiftet en ble i ny og næ, de bliver puttet, får mad og så får de skiftet deres tøj - rimelig ofte endda.Dukker er jo på ingen måde en ny dille - tværtimod, jeg har selv et par stykker, som jeg har arvet fra dengang, min farmor var en lille pige. På trods af, at legen omkring dukkerne er meget gammel, er den stadig utrolig populær og er aldrig gået af mode.ByAstrup har lavet den fineste dukkeserie med dukker og alt, hvad der ellers hører til. Så bor du sammen med en lille dukkemor eller dukkefar, er det helt sikkert et mærke, som du bør kende. ByAstrup har blandt andet skabt den flotteste serie af tilbehør til badet, spisesituationen og pusletiden, så legen omkring og med dukkerne kan blive endnu mere virkelighedstro.

Kort om byASTRUP

By Astrup er et dansk mærke, som laver unikt, kreativt legetøj og legemøbler i høj kvalitet. ByAstrup går op i, at deres produkter er en fryd for øjet, lækre at røre ved og ikke mindst sjove at lege med.

Derudover er der fokus på, at produkterne har et simpelt og moderne design, samtidig med at det indbyder børn til leg og hyggelige stunder.

Når du køber et By Astrup design, støtter du den fælles kamp mod en kræft fri verden. Hvert år donerer By Astrup nemlig et beløb til kræft forskningen i håbet om at gøre en forskel.

Udover at alle ByAstrups produkter er virkelig lækre og gennemtænkte, så kommer de jo selvfølgelig også i æsker, poser og kasser, som taler til alle sanserne og matcher produkterne. Så selv når produkterne står i æsken/kassen på gavebordet, pynter de.

Det medfølger i de forskellige sæt 

Puslesæt 
Det fine alt består af seks dele. En potte, en børste, en kam, et krus, en tandbørste og en tube tandpasta. Alle delene er lavet i træ og pyntet med ByAstrups gyldne sommerfugl. Der medfølger desuden en lille stofpose til opbevaring af delene når sættet ikke bliver brugt i legen.

Spisesæt 
Sættet består af ni dele. En hvid portionsinddelt børnetallerken, en lille hvid spiseske, en tudekop, en sutteflaske, en bøtte som kan indeholde hvad barnets fantasi tillader, tre alfabets klodser og en fin hæklet hagesmæk i gammel rosa. Ud over hagesmækken er alle dele lavet i træ og holdt i de velkendte ByAstrup farver.
Der medfølger desuden en lille stofpose til opbevaring af delene når sættet ikke bliver brugt i legen.

Badesæt 
Badesættet består af seks flotte dele. En pudderdåse, en tube creme, en sæbe med tryk på toppen, en shampoo, en badeand og et baby badehåndklæde med hætte. Udover det fine hvide badehåndklæde med detaljer i gammel rosa, er alle delene lavet i træ med bløde kanter, nedtonede farver og ByAstrup sommerfuglen.
Der medfølger desuden en lille stofpose til opbevaring af delene når sættet ikke bliver brugt i legen.

Pigernes egen mening om tilbehøret til dukker fra ByAstrup

Lucca 5 år: “Jeg synes, at det er meget sjovere at lege med mine dukker, når jeg har ting, som minder om de rigtige ting. Så bliver legen nemlig mere rigtig, ligesom i virkeligheden. Jeg synes, at alle tingene er meget flotte. Det er sjovt, at man kan skrue på låget af cremen og trykke på sæben. Så er det også mere ligesom de rigtige ting. Den gang jeg var baby, havde jeg et håndklæde, som ligner det, som jeg har til mine dukker nu. Det synes jeg, er ret sjovt faktisk.”Silje 8 år: “Alle tingene er simpelthen så smukke, det kan jeg godt lide, så virker det også mere som om, at det er til store piger som mig, når man går op i det.
Jeg synes, at det gør legen mere rigtig, at lege med de her ting, som ligner dem, vi har i virkeligheden. Jeg synes, at tandbørsten er virkelig fin, det tror jeg aldrig, jeg har haft til mine dukker før. Det er altså også hyggeligt, at der er sådan en smuk hagesmæk med til dukken, når den skal spise eller drikke. Når dukken har været i bad med sin and, og er blevet vasket med sæbe og shampoo, kan man
rigtig pakke den godt ind i håndklædet, som man gør med en rigtig baby. Jeg er så glad for vores nye dukketing, til når Lucca og jeg skal lege med dem.”

Morens og pædagogens mening tilbehøret til dukker fra ByAstrup

Efter at spisesættet, badesættet og puslesættet er blevet en del af pigernes leg med og omkring dukkerne, er legen også blevet meget mere virkelighedstro. Pigerne kopierer hverdagens struktur og rutiner i legen og bearbejder dagens indtryk og stimuli igennem legen.

Silje og Lucca er, trods den lille aldersforskel, ret gode til at lege sammen. Især dukkelegen er en af de lege, som formår at samle pigerne omkring det positive sociale og fordybelsen i den gode leg.Sættene fra ByAstrup er helt sikkert med til at holde liv i legen mellem pigerne. Når man er 8 år som Silje, kan man godt have et større behov for detaljen, som hun helt sikkert får udfyldt i legen med tilbehøret fra ByAstrup.

Som mor er jeg endnu engang imponeret over ByAstrups evne til at skabe flot, lækkert og anvendeligt legetøj til børn i alle aldre. Tilbehøret er en fryd for øjet, skønt at have i hænderne, holdbart i legen og så indbyder det virkelig til den gode fordybende leg.Ud fra et pædagogisk perspektiv er der virkelig meget god læring at hente, for børn i alle aldre, i legen med dukker. Når børn leger rollelege med dukker, kopierer de virkeligheden, de leger og øver sig i alle hverdagens følelser, gøremål, dilemmaer og sammensætninger. Hvis vi eksempelvis kigger på børnenes sociale og sproglige færdigheder, trænes disse blandt andet når børnene, i legen med dukker, er sammen om et fælles tredje, spejler sig i hinanden, går på kompromis, argumenterer, afprøver og opbygger legen verbalt.

Hvilket altsammen skaber relationer, empati, evnen til at skabe overblik og aflæse spillereglerne i de sociale kontekster. Børnenes fin- og grovmotoriske færdigheder udvikles også i legen, dette blandt andet når dukkerne skal have mad, får børstet tænder, sættes i højstolen og bleerne skal skiftes.De tre fine tilbehørssæt fra ByAstrup er et kæmpe hit herhjemme. Pigerne har altid godt gang i tilbehøret, når dukkerne findes frem. Når legekammeraterne kommer på besøg, er tilbehøret ligeledes ret populært hos børnene. Så spisesættet, badesættet og puslesættet får en stor anbefaling her fra os.

- Maria Ejler 

Læs også anmeldelsen af byASTRUP dukkeseng

Læs også anmeldelsen af byASTRUP dukkehøjseng

Læs også anmeldelsen af byASTRUP dukkepuslebord 

 

 

Anmeldelse af legetøjByastrup

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen