Babylegetøj fra Infantino anmeldelse

Alder: Anbefales fra 6 mdr. (nogle af produkterne fra 0 mdr.) | Materiale: Plast Mærke: Infantino 

"Selvom din baby ikke leger på samme måde som større børn, så er babylegetøj et vigtigt redskab for, at kunne stimulere og styrke sanserne.  Her lever Infantino’s mange produkter op til mine forventninger, da de er fyldt med sjove lege- og udviklingsmuligheder og de er fyldt med en masse flotte farver. Som et ekstra plus, så er produkterne i dette mærke i en prisklasse, hvor alle kan være med"  

En anmeldelse af Infantino babylegetøj

Vores familie er for nylig vokset, da vi bød lillebror Valdemar velkommen til verden. Valdemar skal selvfølgelig også have lov til at være med til, at anmelde legetøj. 

Vi har derfor set nærmere på otte produkter fra Infantino, som er et nyt og lærerigt legetøjs brand på Legebyens hjemmeside. 

Infantino er et globalt anerkendt og prisvindende brand, med en bred vifte af forskellige innovative produkter, som er perfekte til at stimulere de små guldklumpers gode udvikling. 

Alle produkter fra Infantino er specielt designet og fremstillet med henblik på funktionalitet og sikkerhed, jeg er derfor ikke bekymret for, at lade Valdemar lege og bide i deres produkter. 

Som mor til en lille søn, så går jeg meget op i, at støtte min lille babys leg og udvikling ved, at tilbyde godt og forskelligt babylegetøj med mange forskellige funktioner, teksturer, lyde eller farver. 

Jeg ved, at jeg på den måde kan stimulere Valdemar’s forskellige sanser uden kun at fokusere på en sans ad gangen.

Valdemar er endnu ikke så gammel, jeg skal derfor stadig være opmærksom på, ikke at overstimulere ham. 

Dette undgår jeg eksempelvis ved kun, at præsentere ham for få ting ad gangen og på den måde give ham god tid til, at undersøge og lære produktet at kende, inden jeg præsenterer ham for noget nyt.

Det fungerer rigtig godt for os og Valdemar er nysgerrig og interesseret. Det er dog ikke kun lille Valdemar, som undersøger legetøjet fra Infantino. Storebror Villads som lige er fyldt 3 år er også interesseret i, at se nærmere på tingene, især en enkelt ting fanger Villads interesse, nemlig en mobiltelefon. 

De otte produkter fra Infantino, som vi har set nærmere på er følgende:

2 stk. bideringe med dyremotiver

De to bideringe henvender sig til babyer fra 0 mdr, da det er forskelligt, hvor tidligt gummerne klør.

Valdemar er meget glad for de to bideringe!! De blev straks det nye yndlingslegetøj, idet de er behagelige at bide i, for de ømme gummer og samtidigt stimulerer de mundmotorikken, som er vigtig for på et senere tidspunkt, at kunne udvikle et verbalt sprog.

Valdemar har i noget tid været interesseret i, at bide i legetøj og sine hænder, som er en hel normal og vigtig del af små børns udvikling og man skal derfor endelig lade sine børn bide i legetøj, så længe man har sikret, at de ikke kan få noget galt i halsen.

Med disse to farverige bideringe med små dutter, kan Valdemar ikke blot styrke sin mundmotorik, men også styrke sine motoriske færdigheder, følesansen og hånd-øje-koordination, når han tager fat i bideringen og fører den ind i munden. 

Babytelefon/mobiltelefon

Baby mobiltelefonen er i en fin lysegrøn farve og er en klaptelefon. 

Infantino skriver selv, at telefonen henvender sig til babyer fra 3 måneder og opefter. Jeg er ikke helt enig i, at så små børn kan få glæde af telefonen, da de nemt kan tabe den i hovedet på sig selv.

Dermed ikke sagt at telefonen ikke kan anbefales, for det kan den bestemt. 

Efter min mening, henvender den grønne telefon sig til babyer fra de kan sidde selv og opefter. Da storebror Villads opdagede telefonen, ville han straks pakke den ud og undersøge mulighederne. 

Når Villads leger med telefonen, så ses det tydeligt, at han efterligner mig. Han går rundt og leger, at han tager billeder af os andre og han leger, at han ringer til familiemedlemmer. 

Villads er rigtig god til, at leve sig ind i rollelege og det er sjovt at observere, hvordan hans fantasi udvikler sig i legen.

På telefonens skærm er der et spejl, som er perfekt til når Villads leger, at han tager selfies. 

6 stk. sansebolde/babybolde

Valdemar har ikke været så begejstret for dette sæt med seks sansebolde, men jeg tror, at det er fordi han kun er 4 måneder. 

Storebror Villads har derimod haft det sjovt med sættet, som både har været brugt til at kaste, gribe, trille og trykke på. 

De forskellige teksturer, størrelser og farver er rigtig gode til, at stimulere sanserne og jeg er sikker på, at Valdemar vil få glæde af boldene om et par måneder.  

Lege- og biderangle

Denne aktivitetsrangle fra Infantino er rigtig fin til Valdemar. Ranglen henvender sig til de små helt fra nyfødt. 

Valdemar kan nemt få fat i den og det er intet problem for ham, at løfte den og bide i den. Skulle han komme til at tabe den på sig selv, så er den heldigvis så let, at han ikke kommer til skade. 

Når Valdemar tager fat i ranglen, er det ofte for at komme den i munden fordi gummerne klør eller så er det for at kaste med den. 

Når han ryster eller kaster den runde lege- og biderangle fra Infantino, så vil han eksempelvis styrke sin hånd-øje-koordination, de motoriske færdigheder, synssansen, følesansen og høresansen.

Udover at styrke udviklingen, så er Valdemar også godt underholdt, når han leger med denne rangle og han søger den ofte selv. 

Rangle med kredsløb

Denne rangle henvender sig til børn fra 6 måneder, men på trods af det så bliver den brugt flittigt herhjemme, selvom Valdemar kun er 4 måneder. 

På samme måde som ovenstående rangle, kan Valdemar nemt få fat i den og det er intet problem for ham, at løfte den og bide i den.

Valdemar kan godt lide, at sidde sammen med Villads og lege med denne rangle, så Villads kan dreje på kredsløbet i midten og der kan høres raslelyde.

Rangle med sommerfugl

Denne rangle fanger hurtigt opmærksomheden med de flotte farver og det søde ansigt.

Sommerfugleranglen kan bruges af de små fra nyfødt, men jeg ville nok ikke præsentere den for babyer yngre end 4 mdr. 

Valdemar er godt underholdt af mange sjove elementer, som han interesseret elsker at udforske. Ranglen kan drejes, rystes og bides i. I bunden er der en gennemsigtig halvkugle, med en masse små farverige kugler indeni, som rasler når Valdemar ryster den. I den anden ende er eksempelvis vingen, som en praktisk, struktureret bidering, som er perfekt til de ømme gummer.

Ranglen er let at ryste og de forskellige lyde og mange farver er med til, at udvikle sanserne og motorikken.

Elefant-rangle med bidefunktion

En rigtig fin og sød rangle til babyer fra nyfødt. 

Ranglen er let at løfte og elefantens ører fungerer som en bidering. 

Denne rangle fylder ikke så meget, hvilket gør den velegnet til at tage med i pusletasken, så der altid er noget spændende, at lege med når man er på tur. 

Udover at vi ofte har denne rangle med ud af huset i pusletasken, så er det også en rangle, som Valdemar nemt kan håndtere når han ligger eller sidder og leger. 

Pariserhjul med jungledyr

Dette smarte pariserhjul er udstyret med en sugekop i bunden, så den sidder godt fast på bordet. 

Pariserhjulet henvender sig til babyer fra 6 måneder og opefter. Valdemar er kun 4 måneder, men har allerede nu stor glæde af pariserhjulet.

Herhjemme er dette pariserhjul med jungledyr et kæmpe hit! Jeg sætter den fast via sugekoppen på bordet, hvilket gør spisesituationer langt nemmere og Valdemar er godt underholdt.

Han elsker, når vi drejer hjulet frem og tilbage igen og igen. Når hjulet drejer rundt og rundt, så snurrer de tre søde dyrefigurer også rundt! Hvilket uden tvivl fastholder opmærksomheden.

Der er raslende lyde og masser af flotte farver, en perfekt og velovervejet aktivitet til de mindste. 

Hvis Valdemar får smurt pariserhjulet ind i diverse mos og grød, så er det let at gøre rent med en fugtig klud og så kan legen hurtigt fortsætte igen. 

Leg er = udvikling

En leg er ikke blot en leg – leg er utrolig vigtig for alle børns udvikling. Gennem leg gør babyer og børn nemlig sig en masse nye erfaringer og lærer kompetencer, som skal bruges gennem hele livet.

De første år af babys liv, er der fuld fart på udviklingen. Jeg selv og de fleste andre forældre har stået i situationer, hvor man observere babyen og tænker, “Hvor er tiden blevet af?”...

Selvom din baby ikke leger på samme måde som større børn, så er babylegetøj et vigtigt redskab for, at kunne stimulere og styrke sanserne.

Her lever Infantino’s mange produkter op til mine forventninger, da de er fyldt med sjove lege- og udviklingsmuligheder og de er fyldt med en masse flotte farver.

Som et ekstra plus, så er produkterne i dette mærke i en prisklasse, hvor alle kan være med. 

- Carina LundLæs også anmeldelsen af PipSquiz sugekopsæt

Læs også anmeldelsen af Bright Starts 

Læs også anmeldelsen af Tiny Hammerbræt og Puttebox

Anmeldelse af legetøjInfantino

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen