Bright Starts anmeldelse

Alder: Anbefales fra 6 måneder | Materiale: BPA-fri plast | CE-mærket

"Det har været en rigtig god og positiv oplevelse, at teste og anmelde produkter fra Bright Starts mærket. Vi synes derfor, at I også skal forkæle jeres børn, ved at gå ind på Legebyen.dk og bestille en eller flere af disse produkter. Det vil I ikke fortryde!"

Test af Bright Starts babylegetøjet

Vi har fået den store ære, at teste og anmelde nogle af Bright Starts mærkets produkter. Det har været en rigtig god og sjov oplevelse, og især Villads på 6 måneder har nydt det.

Vi kan helt sikkert anbefale babylegetøjet fra Bright Starts, og på Legebyen.dk er der flere forskellige produkter fra Bright Starts, som med sikkerhed, vil skabe stor glæde hos alle små børn.

Produceret af Kids2

Bright Starts er produceret af firmaet Kids2 som ligger i Atlanta, Georgia, i U.S.A. De har opfundet babylegetøj og -udstyr i næsten 50 år og glæder babyer og deres forældre med prisvindende produktdesign, der lever op til alle krav.

Det hele startede med opfindelsen af ​​et enkelt, men alligevel bemærkelsesværdigt genialt produkt, der var en game changer for nye forældre. Over 500 produkter senere er Kids2 et af de hurtigst voksende babyproduktfirmaer i verden.

Kids2 er også producenten bag legetøjsmærket Baby Einstein.

  • Alle Bright Starts produkter er BPA-fri.
  • Bright Starts er stimulerende og udviklende legetøj.
  • Bright Starts laver alt fra legetæpper og aktivitetstæpper til gåstole, snurretoppe og boldbaner med lys, lyd og musik.
  • Fælles for alle Bright Starts produkterne er, at de stimulerer dit barn allerede fra spæd.

Opfordrer til leg og udvikling

Bright Starts er et brand der opfordrer til leg og udvikling. De flotte klare farver, masser af lys og lyd er med til at stimulere dit barns sanser og giver dit barn lysten til at lege og udvikle sig.

Med legetøj fra Bright Starts sikrer du mange timers leg og læring for både barn og forældre, og som et ekstra plus, er mange af Bright Starts produkter multifunktionelle, hvilket vil sige, at de kan ændres i takt med at din lille guldklump bliver ældre.

Bright Starts "Must Haves"

Bright Starts - Rul & Lys Aben - Fra 6 mdr.

Bright Starts har nogle “must have” produkter, det er fx den rullende og lysende Abe, (Rull and Glow Monkey). Den søde Abe henvender sig til babyen fra 6 mdr.

Aben er orange med et sødt glad ansigt, en rød hat og så har den en grøn ring i hver side. Den er 19 cm bred og 15 cm høj og den bruger 3 x AAA-batterier.

Når dit barn trykker på Abens hat, så ruller Aben rundt i hele stuen med dit barn lige efter. Du vil hel sikkert kunne høre dit barns latter på lang afstand, imens jagten står på.

Den søde Abe, lys og lydene fanger barnets interesse og jagten gennem stuen er udviklende for barnets kravle-, krybe evner og det stimulerer barnets lyst til at bevæge sig og bruge kroppen.

Når dit barn stolt har fanget Aben, så starter legen forfra.

Vores erfaringer med rulle-aben:
Vores erfaringer med Bright Starts rullende lysende Abe er, at Villads er helt vild med den!! Allerede da han så Aben i papkassen, fangede den hans opmærksomhed med det samme.

Jeg var meget spændt på, hvordan Villads ville reagere på Aben. Jeg havde læst en hel masse om Aben inden jeg præsenterede den for Villads. Alt hvad jeg læste om den, var super positivt, så jeg var spændt på om den ville leve op til forventningerne. Men den lever 100% op til forventningerne og den kan helt sikkert anbefales.

Villads er 6 måneder gammel og kan derfor ikke kravle endnu, men efter han har fået den rullende Abe, så øver han sig rigtig meget i at komme frem ad. Han er også begyndt at kunne trække sig frem ad, i forsøget på at fange den søde Abe.

Når Villads starter Aben ved at trykke på Abens hat og den suser afsted igennem hele stuen, så klukker Villads af grin. Der er derfor ingen tvivl om, at han elsker den og det bliver sjovt når han lærer at kravle, så kommer han til at være overalt i stuen.

Vi har haft besøg af mine skønne niecer på 2 år og 5 år, og de fik selvfølgelig også lov til at lege med Aben. Nu elsker de også den søde Abe. De suste rundt i hele stuen og grinede og hyggede sig.

Aben er ikke skrøbelig og vi har derfor også haft Aben til at rulle rundt ude på terrassen og det var intet problem. Børnene havde så meget glæde af den og lyden af deres latter, viser virkelig hvor stor glæde den lille Abe skaber.

Bright Starts - Lys Spinner - Fra 6 mdr.

En anden “must have” fra Bright Starts er lys spinneren/snurretoppen. (Press and Glow Spinner). Den henvender sig til børn fra 6 mdr.

Den flotte blå og grønne spinner er nem for barnet at bruge. Når man trykker på stjernen, som er toppen af spinneren, snurrer de søde fisk indeni rundt i fuld fart med lys i mange farver og hyggelig musik. Den har mere end 20 forskellige hyggelige melodier.

Stjernen/toppen er meget let at trykke ned, så selv helt små børn kan bruge den. Det er også muligt at bruge Bright Starts spinner uden at tænde for lyd og lys.

Dit barn vil uden tvivl elske at lege med denne spinner og det er en sjov måde at stimulere dit barns sanser og nysgerrighed på.

Barnet styrker bl.a. synssansen ved farverne og lyset og høresansen stimuleres ved de mange forskellige melodier. Spinneren er 20 cm høj og 18 cm bred. Og den bruger 3 x AA batterier.

Vores oplevelse med lys-spinneren:
Vores oplevelse med Bright Starts lys spinner/snurretop er, at Villads er rigtig glad for den. Den er en god støtte når Villads sidder på gulvet med den imellem benene.

Stjernen/toppen er så nem at trykke ned, så Villads kan uden problemer trykke den ned og det gør ham stolt, at han kan selv.

Lysene, melodierne og de søde fisk, der suser rundt inde i spinneren, fanger med det samme Villads` opmærksomhed og motiverer ham til at trykke på stjernen igen og igen.

Melodierne er gode, hyggelige og rolige, så os voksne bliver ikke irriteret over lydene, som ved så meget andet børnelegetøj.

Bright Starts spinner kan derfor godt anbefales, den vil helt sikkert kunne aktivere og stimulere dit barn i mange timer.

Bright Starts - Lys & Farve Bilret - Fra 6 mdr.

Et andet spændende produkt fra Bright Starts er Lys og Farve Bilrattet. (Lights and colors driver). Dette produkt er også velegnet til babyer fra 6 mdr.

Med dette Bilrat kommer barnet hel sikkert ikke til at kede sig. Dette legetøj har rigtig mange forskellige funktioner, du kan dreje på rattet, dytte på hornet, skifte gear, bruge sidespejlet og dreje nøglen, derudover har den flere forskellige knapper der starter forskellige lyde og lys.

Alt dette har hver sin realistiske lyd som uden tvivl fanger det nysgerrige barns store interesse. Bright Starts Bilrat er 33 cm bredt og 23 cm højt. Og den bruger 3 x AA batterier.

Rattet har så mange forskellige funktioner, at det med sikkerhed indbyder til mange timers leg.

Dit barn vil styrke sin nysgerrighed og fantasi og syns- og høresansen vil blive stimuleret af de mange lys, farver og forskellige lyde.

Derudover styrkes motorikken også, når din lille guldklump drejer på rattet, drejer nøglen og skifter gear.

Vores erfaringer bilrattet:
Vi har haft stor glæde af Bright Starts Lys og Farve Bilrat. Det er så spændende og fangende, at den har så mange forskellige funktioner.

Der er masser af forskellige lyde, lige fra lyden af blinklys, dytten, barnelatter, gearskift og lyden af at tanke benzin og meget mere. Lydene er gode og genkendelige, fordi de er meget realistiske.

Villads er meget interesseret i dette Bilrat, for hver gang han røre ved noget eller trykker på noget, så kommer der en belønning i form af lyd og lys.

Han er meget nysgerrig og vil derfor lege med den igen og igen. Storebror har også været ved at undersøge og prøve Bright Starts Lys og Farve Bilrat, han blev også lidt nysgerrig, fordi det kan så mange ting.

Bilrattet er genialt at have med på farten. Villads har bl.a. stor glæde af at sidde og lege med det i barnevognen, når vi går en længere tur eller i bilen når vi kører langt.

Det har været en rigtig god og positiv oplevelse, at teste og anmelde produkter fra Bright Starts mærket. Vi synes derfor, at I også skal forkæle jeres børn, ved at gå ind på Legebyen.dk og bestille en eller flere af disse produkter. Det vil I ikke fortryde!

- Carina Lund

Anmeldelse af legetøjBright startsCategory_anmeldelse af legetøj

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen