Cartoon Collection puslespil
Puslespillet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende puslespil på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 14 år | Spilletid: 1-5 dage | Spillere: For 1 - 3 deltagere

"Farverne er gode, og brikkerne er kraftige og nemme at samle. Motivet gør, at puslespillet er forholdsvis nemt at bygge samtidig med at det faktisk var mere udfordrende end jeg havde troet..."

Jeg elsker puslespil!

Jeg bruger mange aftener på at høre lydbog og bygge puslespil, fordi jeg kan slå hjernen fra, når jeg fordyber mig i gode historier og kantede brikker.

Jeg har fået lov at teste et puslespil fra D-toys med 1000 brikker fra deres Cartoon Collection.

Jeg har valgt motivet Burj al-Arab hotellet i Dubai, som jeg synes var lidt sjovt, fordi min familie og jeg besøgte Dubai i efteråret 2019.

I serien Cartoon Collection er der flere muligheder for at vælge motiver fra steder, som man selv har besøgt, da man også kan bygge fx. Frihedsgudinden eller Eiffeltårnet.

For alle puslespillene gælder det, at det er motiver, hvor der foregår en masse, og hvor der er smæk på farverne.

Der er mange sjove små situationer, som man kan lede efter, og som giver en nogle gode pejlemærker, mens man bygger.

Burj al-Arab puslespillet kan man fx. se både en kran der sammen med en flok arbejdsmænd er ved at bygge på hotellet, en helikopter der er ved at flytte en palme i spand og et stort stillads fyldt vinduespudsere, arbejdsmænd eller folk der slapper af.

På stranden står en halvskaldet mand med en badering og ser ud i vandet på en kamel der bader. I vandet slapper flere af med drinks, hyggesnakker eller svømmer en tur.

Man kan også se en mand i en båd, som er ved at fiske i sin egen båd. Det hele rammes ind at en himmel med en stor klar måne.

Der er nok at kigge på, og mine drenge elsker at kigge på denne type puslespil, når det er bygget færdig, fordi der er så meget at snakke om.

I god kvalitet

Puslespillet er i god kvalitet, og motivet står tydeligt frem, når det er færdigbygget.

Farverne er gode, og brikkerne er kraftige og nemme at samle. Motivet gør, at puslespillet er forholdsvis nemt at bygge samtidig med at det faktisk var mere udfordrende end jeg havde troet.

Jeg troede jeg nemt kunne bygge det på en aften, fordi der sker så meget på motivet, at man sagtens ville kunne se hvor brikkerne skulle være, men det tog da et par aftener at bygge færdig, fordi man ind imellem lige skal bruge lidt tid på at få en brik på den rigtige plads.

Så lige et puslespil efter min smag, som ikke er for kedeligt at bygge fordi alt er blåt i blå nuancer, men som samtidig giver lidt udfordring til en garvet puslespilsbygger.

Bestemt ikke sidste puslespil fra Cartoon Collection jeg skal prøve at bygge.

- Nina Bay Jensen

BlogindlægDtoys

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen