PipSquigz Sugekopsæt anmeldelse

Alder: Anbefales fra 6 måneder | Antal: 1 sæt med 3 stk. | Materiale: 100% BPA og latexfri silikone.

"Det er en vigtig del af barnets udvikling, at bide og sutte på legetøjet. Mundmotorikken er nemlig altafgørende for at lære at tygge maden og for at udvikle sprog. Man skal derfor endelig lade sine børn bide i legetøj, så længe man har sikret, at de ikke kan få noget galt i halsen..."

Fastsiddende legetøj

Leder I efter noget legetøj til jeres lille guldklump, som kan sidde fast på bordet, imens I spiser, så det lille barn har noget at lege med. Så læs endelig videre.

Herhjemme har jeg længe kigget efter noget legetøj, som Villads kunne lege med, imens vi sidder ved bordet.

Jeg er virkelig træt af, at jeg skal ned på gulvet og samle legetøjet op igen og igen, midt i maden, fordi han kaster det ned på gulvet. Eller at alt på bordet bliver væltet fordi der flyver legetøj hen over bordet.

Nu har jeg langt om længe fundet noget, som fungerer rigtig godt for både Villads og jeg.

Villads er 8 måneder gammel og han sidder derfor i en Tripp Trapp stol med sit eget bakkebord, når vi spiser. Han er ikke altid lige interesseret i den mad, der kommer på bordet, så lidt legetøj er ofte vejen frem, for at få ham til at spise noget nyt mad.

Det har dog været en alt for stor udfordring at finde noget legetøj som han ikke bare smider på gulvet hele tiden. Jeg har købt flere forskellige ting med sugekop under, men det sidder alligevel ikke ret godt fast og det bliver derfor smidt på gulvet med det samme, på trods af sugekoppen.

Men så opdagede jeg sugekopperne fra Fat Brain Toys og de måtte bare prøves!

Mere om Fat Brain Toys

Det var for mig et ukendt mærke, som jeg aldrig havde set eller hørt om, så jeg gik selvfølgelig på nettet for at læse mere om mærket.

Fat Brain Toys er en amerikansk producent og forhandler af pædagogisk legetøj. Virksomheden blev grundlagt af ægteparret, Mark og Karen Carson, fra kælderen i deres hjem i Elkhorn, Nebraska i 2002.

Udtrykket "garage-opstart" bruges ofte til at beskrive virksomheder med ydmyg begyndelse - uanset om de I virkeligheden startede i en garage eller ej. Men i Fat Brain Toys tilfælde, var garagen faktisk et springbræt fra en lille spæd begyndelse, til en nu stor og succesfuld virksomhed.

Fat Brain laver lækkert kvalitetslegetøj, som ikke kan sammenlignes med andre mærker. De flotte farver og holdbare materialer, egner sig til alle slags børn.

De fleste Fat Brain produkter er også velegnet til børn med specielle behov, fordi tingene er simple, holder til utrolig meget, kan bruges alle steder, er lette at håndtere og har mange flotte farver.

3 store PipSquigz sugekopper

Vi har testet det sjove sæt med tre forskellige store sugekopper, som kaldes PipSquigz. Sættet henvender sig til de helt små børn fra 6 måneder og opefter.

Sugekopperne har hver sin flotte lyse farve og tre forskellige unikke former, med sansestimulerende overflader. Når de rystes, så fungerer de også som rangler, hvilket er med til at fange det lille barns opmærksomhed.

Sugekoppernes faconer er nemme at holde ved og slå til, uden de falder ned, for selv de mindste børn. Sugekopperne kan også sættes fast på hinanden, så de bliver til én stor sugekop.

I modsætning til alt andet legetøj som jeg har købt med sugekop, så fungerer de her sugekopper.

Når jeg sætter dem fast på Villads’ bord, så er det meget svært for ham at rykke dem fri. Han kan sagtens slå til dem, så de rasler og farverne og lydene, fanger hans opmærksomhed i længere tid. På samme tid giver det ro omkring bordet, fordi der ikke flyver legetøj hen over det.

Bruges også som bidelegetøj

Villads er ved at få tænder og jeg har af den grund købt bunker af forskelligt bidelegetøj, for at hjælpe ham med at komme så godt igennem det som muligt. Dette var før jeg kendte til sugekopperne her.

Disse sugekopper er fremstillet af 100% BPA-fri og latexfri silikone. De er derfor ikke giftige, og de kan uden problemer bruges som bidelegetøj også.

De forskellige strukturer i overfladen, hjælper din lille guldklump når gummerne klør og størrelsen på dem gør også, at man på ingen måde skal være bekymret for at barnet sluger dem, det er de simpelthen for store til.

Rengøringen er nem, da de sagtens kan tåle en tur i opvaskemaskinen.

PipSquigz sugekopper stimulerer sanserne

Sættet med de sjove PipSquigz sugekopper stimulerer rigtig mange forskellige områder og sanser, hvilket du kan læse lidt mere om herunder.

Hånd-øje- koordination, finmotorikken og følesansen. De vil blive stimuleret og styrket ved, at din lille guldklump rører ved de forskellige overflader på sugekopperne og skubber til dem.

Høresansen vil blive stimuleret, når barnet ryster sugekopperne eller slår til dem, så man kan høre den raslende lyd, som alle tre sugekopper har.

Mundmotorikken styrkes, når dit lille barn bider og/eller sutter på de tre sugekopper.

Det er en vigtig del af barnets udvikling, at bide og sutte på legetøjet. Mundmotorikken er nemlig altafgørende for at lære at tygge maden og for at udvikle sprog. Man skal derfor endelig lade sine børn bide i legetøj, så længe man har sikret, at de ikke kan få noget galt i halsen.

Tålmodigheden og koncentrationen vil helt sikkert også blive styrket, når dit barn forsøger at få sugekopperne fri, for ligesom tidligere, at smide dem på gulvet igen og igen. Men idet det er svært at få dem af, så kræver det en del tålmodighed.

Vores vurdering af Fat Brain PipSquigz

De tre store sugekopper er et kæmpe hit herhjemme!! Villads leger med dem ved bordet, når vi spiser og han leger med dem på gulvet. Deres vægt gør det nemt for Villads at få dem til at rulle på gulvet eller kaste dem, så han kan kravle efter. Hvis jeg da ellers ikke har trykket dem fast. ?

Villads har stor interesse for disse tre, dog mest de to største. Det er en kæmpe fordel, at de er nemme at tage med på farten og han kan nemt lege med dem i bilen eller i klapvognen. Man kan også vælge at sætte dem fast på vinduet i bilen.

Kvaliteten er i top, og sættet kan derfor sagtens holde til at blive leget med udenfor, eller man kan tage det med i bad og sætte dem fast på væggen inde i badet.

Der er rigtig mange forskellige muligheder med PipSquigz Sugekopsæt fra Fat Brain, og vores mening er derfor meget tydelig!

De er super gode og uundværlige!

Det er fantastisk, at vi endelig har fundet noget legetøj der interesserer Villads og på samme tid kan sidde ordentligt fast på bord og lignende.

Så hvis I ligesom mig har ledt og ledt, for at finde noget babylegetøj, som egner sig til alle mulige forskellige steder og situationer, og som især er velegnet til leg ved bordet, så er det nu endelig lykkes...

Fat Brain Toys laver meget forskelligt legetøj og de har også mange forskellige sugekopper, så der er mange gode muligheder, som både I som forældre og jeres små guldklumper vil elske.

- Carina Lund

https://youtu.be/OVuBm9Q2oTw
Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjFat brain toys

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen