Tiny Hammerbræt & Puttebox anmeldelse

Alder: Anbefales fra 10 mdr | Materiale: BIOplast | Sikkerhed: Svanemærket og CE-godkendt

"På trods af at den var svær for ham, så var han meget interesseret i den, lige fra starten af. Da han fandt ud af, hvordan den kunne bruges, så gik det stærkt med at få de rigtige brikker igennem de rigtige huller. Brikkerne har en rigtig god størrelse, så Villads let kan holde fast i dem og på samme tid er de for store til at sluge, så det er helt perfekt. Villads viser stor interesse for sættet og vil gerne prøve igen og igen..."

2020 nyheder i Dantoy tiny®-serien

Det at være nybagte forældre er det mest fantastiske job i verden. Det er uden tvivl også et af de hårdeste! Hos Legebyen.dk har de forpligtet sig til at gøre forældreskabet lidt lettere.

De ønsker, at forældre som dig og mig skal kunne bruge mindre tid på at springe fra sted til sted for at lede efter godt, sikkert og sjovt legetøj.

Deres vision er at guide jer bedst muligt igennem junglen af legetøj, så I får et legetøj, som skaber mest mulig grin, glæde, leg og udvikling hos jeres lille guldklump.

Dantoy har fornyeligt designet en helt ny serie legetøj for de allermindste, som nybagte forældre kan give deres lille baby med god samvittighed. Tiny-serien har fokus på leg, læring og sanser og kan derfor være med til at understøtte det lille barns gode udvikling.

Den nye Tiny baby-linje er for de helt små børn og Dantoy udvider hermed sortimentet til at gå helt ned til alderen 0+ år.

Miljøvenligt babylegetøj

Tiny-serien produceres af BIOplast og hele serien er 100% svanemærket, hvilket vil sige, at legetøjet er miljøvenligt og 100% fri for giftige stoffer og kemi.

Alle farver er valgt ud fra et koncept om enkelthed og tryghed. Farverne er rene og fine, uden glans og pangfarver, så der skabes et roligt miljø for barnet.

Produkterne har et meget naturligt præg, da de er fremstillet i BIOplast af sukkerrør og bambusfibre. Legetøjet i tiny®-serien produceres ved brug af BIOplast, som fremstilles af sukkerrør. BIOplast har den fantastiske egenskab, at det er 100% genanvendeligt, når legetøjet engang skal kasseres.

Sukkerrør er desuden et 100% vedvarende råmateriale. Når man høster en markfuld sukkerrør, kan man uden problemer plante en ny med det samme. Forbruget af sukkerrør går derfor ikke ud over naturen og miljøet. Samtidig hjælper sukkerrør med at absorbere CO2 fra vores luft, som f.eks. brugen af biler, fly og busser udskiller alt for meget af.

Det kan derfor klart anbefales at vælge bæredygtigt legetøj, så vi samme kan passe på vores verden.

Vi skal tænke på hvilken verden vi efterlader til vores børn, børnebørn og oldebørn, da det er dem der kommer til at mærke påvirkningen af vores valg.

Vores test af Dantoy tiny® nyhederne

Min lille guldklump Villads på 10 måneder har fået lov til at teste Dantoy tiny® nyhederne i 2020, som består af et Hammerbræt og en Puttebox.

Jeg ser det som en kæmpe stor fordel, at disse ting er lavet af BIOplast og at de er svanemærket. Det giver mig som mor en ro, når jeg ved at de ting jeg lader mit lille barn lege med, er lavet af gode materialer, hvor der er tænkt på børnenes sikkerhed, helbred og på miljøet.

Dantoy tiny® Hammerbræt

Hammerbrættet henvender sig til børn fra 10 måneder.

Hammerbrættet ankom i en fin gaveæske, som er lavet af miljøvenligt pap.

Hammerbrættet består af fem dele. Selve brættet som er lysebrunt, lyseblåt og de tre huller har gule omrids.

Der medfølger tre kugler, en grøn, blå og rød. Disse er også i dæmpet flotte farver.

Til sidst er der det vigtigste redskab, nemlig en fin lyseblå hammer.

Ved at lade dit barn lege med hammerbrættet, vil dit barn styrke og stimulere flere forskellige ting, bl.a. finmotorik, hånd-øje-koordination, kropsbevidstheden, koncentration og selvstændighed.

Dantoy tiny® Puttebox

Putteboxen henvender sig også til børn fra 10 måneder.

Denne ankom også i en fin gaveæske af miljøvenligt pap. Det er dejligt at Dantoy har tænkt på alt, også emballagen.

Putteboxen består af 7 dele.

Boxen som er sart rosa, sart blå og sart grøn. Den har huller rundt om, for at de små børn kan holde fast i den.

I toppen af boxen er der tre huller, et rundt, et trekantet og et firkantet hul.

Klodserne som din lille baby skal få igennem de korrekte huller, består af to firkantet som er i forskellige farver blå.

To trekantet som er en sart rød og en sart grøn. Til sidst også to runde, en som er gul og en som er sart rosa.

Denne puttebox er et virkelig godt stykke legetøj, som også styrker og udvikler dit barn på mange måder bl.a. synssansen, afstandsbedømmelse, finmotorik, form- og farvegenkendelse, hånd-øje-koordination, tålmodighed og koncentration.

Vores vurdering af det nye legetøj

Jeg er ret vild med de sarte farver og bløde buer, det får sættene til at se meget moderne og eksklusive ud.

Min lille guldklump Villads, er meget interesseret og vil gerne udforske de to sæt.

Jeg startede med at præsentere ham for hammerbrættet, som med det samme faldt i god jord. Det var første gang han blev præsenteret for et hammerbræt, så han vidste derfor ikke hvordan han skulle bruge det. Han startede med at tage den lille hammer og så bankede han på alt omkring sig.

Jeg viste ham, hvordan han kunne hamre på de tre kugler, så de faldt igennem hullerne og den fangede han med det samme. Det var ikke svært for ham at hamre kuglerne igennem hullerne og han grinede hver gang de faldt igennem.

Villads har også haft meget glæde af putteboxen. I starten havde han lidt svært ved at finde ud af hvad han skulle, han troede at han bare kunne slå brikkerne ned igennem hullerne, selvom hullerne var i den forkerte form. Han prøvede sig frem og kastede også med putteboxen i forsøget på at finde ud af hvad han skulle.

På trods af at den var svær for ham, så var han meget interesseret i den, lige fra starten af. Da han fandt ud af, hvordan den kunne bruges, så gik det stærkt med at få de rigtige brikker igennem de rigtige huller.

Brikkerne har en rigtig god størrelse, så Villads let kan holde fast i dem og på samme tid er de for store til at sluge, så det er helt perfekt. Villads viser stor interesse for sættet og vil gerne prøve igen og igen.

De to sæt skaber meget glæde og bidrager til positiv udvikling og læring. Villads kravler selv hen til sættene for at lege med dem, så han er interesseret og vil gerne lege med det. Jeg kan derfor hel sikkert anbefale disse to sæt til andre.

Barnet vil lynhurtigt finde ud af, hvordan de to sæt kan anvendes og det at designet er så fint, uden skarpe kanter er virkelig dejligt. Andre puttebokse jeg har kigget på, er kvadratiske med skarpe hjørner, som barnet kan komme til skade på. Men det har Dantoy tænkt på og de har derfor lavet deres design med runde hjørner og det synes jeg da er et hit. Det vil jeg gerne anbefale til andre forældre og deres små børn.

- Carina Lund

Læs mere om Dantoy tiny serien generelt

Læs mere om Dantoy tiny førskole-sandsættet

Læs mere om Dantoy tiny førskole-frokostsættet

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjDantoy

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris679,96 kr Normalpris799,95 kr
På lager
Se varen