ROSE Gokart anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 - 6 år | Mærke: ROSE |  Produktionsland: Danmark | Materiale: Pulverlakeret Stål, Gummi, Plast | Mål: L:98 x B:74 x H:50 cm | Farve: Rød, Sort | Hjul: 4 stk PUR-dæk (punkterfri ballondæk) | Vægt: 23 kg | Tema: Gokarts

"Den røde go-kart er i en rigtig god kvalitet og derfor ikke blot perfekt til brug i privaten, men også til brug i institutioner som børnehaver, skoler, legepladser, campingpladser, foreninger mm. hvor den med sikkerhed vil skabe stor glæde hos de fartglade børn. De punkterfrie ballondæk er for mig en kæmpe fordel, da jeg ikke skal være nervøs for, at Villads punkterer når han er på eventyr og jeg skal heller ikke frygte, at jeg skal til at lappe et ballondæk. Villads kan køre på lige præcist det underlag som han har lyst til, da dækkene nemt kan holde til det"

En anmeldelse af ROSE Go-kart

Villads har været så utrolig heldig, at få mulighed for, at se nærmere på denne røde gokart fra ROSE

Herhjemme nyder vi, at kunne vejlede og guide andre til, at vælge det helt rigtige køretøj til både private hjem, men bestemt også til institutioner.

Mange kender de røde køretøjer fra ROSE, måske ikke af navn, men fordi de ses på rigtig mange legepladser i diverse institutioner.

Villads på 3 år går i børnehave og han kender derfor til flere forskellige modeller af køretøjer fra ROSE, som flittigt bliver brugt på børnehavens legeplads.

Som så mange andre børn, har Villads fået en favorit blandt disse køretøjer og den har længe stået på ønskesedlen. Den helt store favorit hos Villads er, den lille røde go-kart. 

Det er muligt, at købe ROSE’s go-kart i flere størrelser og der er mulighed for, at købe den med ballondæk eller traktorhjul, begge dæktyper er punkterfrie.

Da Villads er 3 år gammel, har vi selvfølgelig valgt den mindste go-kart med punkterfrie ballondæk, som henvender sig til børn fra 3-6 år. 

Den røde go-kart er ikke blot kendt for sin røde farve, men den er også kendt for sin exceptionelle holdbarhed og evne til, at holde til mange års lege og eventyr i al slags vejr.

Klar til brug

Den lille gokart fra ROSE måler: L:98cm B:74cm H:50cm og vejer 23 kg.

Da vi modtog den seje gokart blev jeg glædeligt overrasket over at se, at den var samlet og klar til brug. Jeg kunne derfor blot kalde på Villads, som spændt kom løbende.

Villads blev meget glad, da han opdagede at han fik sit ønske opfyldt og han løb straks hen og satte sig til rette på den.

Sædet skulle lige rettes til, så Villads kunne nå pedalerne ordentligt. 

Det er nemt at indstille sædet, dog kan Villads ikke skubbe det frem eller tilbage uden hjælp fra en voksen, da han nemt vil få sine fingre i klemme.

Jeg troede, at jeg skulle guide Villads i, hvordan han skulle styre, da det er en hel anden måde/teknik end mange andre køretøjer, men det var tydeligt at se, at Villads allerede havde stor erfaring med en go-kart fra ROSE.

Masser af glæde 

Det røde køretøj skaber utrolig meget glæde hos Villads, som nysgerrigt kører rundt på forskelligt underlag. Villads kan selv køre rundt på fliserne og på asfalt, men når han kører på græsset eller forsøger at køre i sandkassen på legepladsen, så er han lidt udfordret og mormor må skubbe bagpå.

Det er dejligt at observere, hvordan Villads nyder, at køre rundt i den friske luft. Det er ikke kun sjovt at køre på denne go-kart, men det stimulerer også hans sanser, udviklingen og ​​motoriske færdigheder. Uanset om Villads kører rundt på legepladsen, på græsset eller et helt tredje sted, vil denne røde go-kart fra ROSE bringe glæde og skabe en masse gode rollelege.

Mange udviklingsmuligheder 

Der er rigtig mange gode udviklingsmuligheder med denne go-kart og når Villads kører på eventyr, vil han eksempelvis styrke og stimulere følgende:

Balancen. Selvom dette køretøj har fire hjul og derfor ikke vælter, så skal Villads stadig bruge sin balance for at kunne blive siddende på sædet, mens han har sine fødder på pedalerne og styrer med hænderne.

Koncentrationen, afstandsbedømmelse og koordinering vil blive styrket, når Villads kører afsted på eventyr og han skal navigere udenom de mange forhindringer, som han møder på sin vej.

Kreativiteten, rollelege og fantasien bliver styrket, hver gang Villads finder på sjove og spændende lege. Det kan være en leg, hvor Villads skal køre racerløb og vinde en stor pokal, det kan også være at han leger, at han skal køre rundt i bjerge eller skove og lede efter dyr eller noget helt tredje.

Grovmotorikken, muskel- ledsansen og kropsbevidstheden vil uden tvivl også blive styrket, når Villads bruger hele kroppen for, at styre sin go-kart og træde i pedalerne på samme tid.

Selvstændighed, selvværd og selvtilliden styrkes når jeg roser Villads rigtig meget og ved at han får nogle succesoplevelser og mærker stoltheden ved, at mestre at køre på den røde go-kart helt uden at jeg skubber bagpå. 

I nutidens Danmark vælger mange børn ofte, at sidde indendørs med elektronik, fremfor at være ude i den friske luft og være fysisk aktive.

Det er derfor altafgørende, at kunne tilbyde en sjov aktivitet for på den måde, at motivere til, at komme udenfor og få brugt hele kroppen.

Villads elsker heldigvis, at være udenfor og han nyder, at være fysisk aktiv. 

Han kan nemt få lang tid til at gå med, at køre rundt på den holdbare go-kart, som heldigvis kan bruges i al slags vejr.

Nu er det sommer og det betyder mange timer udendørs leg dagligt, hvor Villads suser rundt i området, men jeg er sikker på, at Villads også vil synes det bliver fedt, at køre på go-kart i sne når det bliver vinter. Jeg er spændt på at se Villads’ ansigtsudtryk til vinter når jeg spørger, om han vil prøve at køre på go-kart i sne. 

Vores vurdering 

Den røde go-kart er i en rigtig god kvalitet og derfor ikke blot perfekt til brug i privaten, men også til brug i institutioner som børnehaver, skoler, legepladser, campingpladser, foreninger mm. hvor den med sikkerhed vil skabe stor glæde hos de fartglade børn.

De punkterfrie ballondæk er for mig en kæmpe fordel, da jeg ikke skal være nervøs for, at Villads punkterer når han er på eventyr og jeg skal heller ikke frygte, at jeg skal til at lappe et ballondæk. 

Villads kan køre på lige præcist det underlag som han har lyst til, da dækkene nemt kan holde til det.

Den lille go-kart er meget tung, så hvis Villads møder en kantsten, som han ikke kan køre op på, så er det ikke muligt for ham, at skubbe/løfte sin go-kart op på kantstenen, uden hjælp fra en voksen. Dette er dog heldigvis ikke en udfordring, som vi oplever særlig tit og det er derfor ikke et problem for Villads og hans fantasifulde lege.

Jeg har et rigtig godt helhedsindtryk af denne go-kart fra ROSE, jeg synes at det er tydeligt at se og mærke, at kvaliteten er helt i top. Det er derfor uden tvivl et køretøj, som lever op til alle mine ønsker og forventninger.

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af ROSE Løbecykel

Læs også anmeldelsen af ROSE 3-hjulet Pedalcykel

Læs også anmeldelsen af Moon-car BIG

 

 

Anmeldelse af legetøjRose

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen