Magna-Tiles Dino World anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Materiale: Plast & Magneter | Mærke: Magna-Tiles | Serie: Dino World | Genre: Magnetisk konstruktionsleg

"Efter at hele familien har nydt, at bygge og undersøge de nye Dino sæt fra Magna-Tiles, så må jeg bare sige, at de har gjort det igen. Magna-Tiles skuffer aldrig, deres sæt er og bliver et hit herhjemme og i de fleste andre børnefamilier. Jeg kan kun tale godt om deres produkter og især deres seje Dino nyheder..."

En anmeldelse af Magna-Tiles Dinosaur Nyhederne

Nu er endnu en sej, sjov og lærerig nyhed landet fra Magna-Tiles. 
Denne gang består nyhederne af tre forskellige sæt med dinosaurer. 

 

Vores lille familie er endnu engang mere end taknemmelige for, at have fået muligheden for, at se nærmere på de tre Magna-Tiles nyheder med de seje dinosaurer. 

 

Som med alle andre Magna-Tiles sæt, så henvender disse sæt sig til drenge og piger fra 3 år og opefter. Jeg vil dog mene, at børn der er lidt yngre også sagtens kan være med i legen, så længe de er under opsyn.

 

Sidste år kom Magna-Tiles med nogle nyheder med forskellige dyr, dette var helt nyt fra deres side og disse sæt blev straks en kæmpe succes. Nu har de seje og frygtindgydende dinosaurer fået lov til, at være en del af legen, hvilket vi herhjemme er kæmpe fan af! 

Min søn Villads på 2,5 år er meget fascineret af dinosaurer og han blev derfor utrolig glad og spændt, allerede da han så æskerne med de nye sæt. Han kunne næsten ikke vente med, at komme i gang med legen og byggerierne af sin helt egen dino verden. 

 

Den første dino nyhed, er Magna-Tiles Dinos. Dette er et sæt bestående af fem forskellige magnetiske dinosaurer, et perfekt sæt til at udvide et af de andre dinosæt. 

De flotte farverige dinoer vækker straks børns nysgerrighed med de mange spændende muligheder.

De fem seje og frygtindgydende magnetiske dinosaurer består af følgende arter: Den gule flyvende Pteranodon, den store blå T-Rex, den lilla planteædende Stegosaurus, den røde kampklare Triceratops og sidst men ikke mindst den store grønne Brachiosaurus.

Hver af de fem dinosaurer har bevægelige dele og er straks klar til action og timevis af forhistoriske lege.

Denne æske var den første af dino sættene, som jeg præsenterede Villads for. Han lyste straks op i ansigtet og kunne slet ikke vente med, at se nærmere på de flotte farverige dinosaurer. 

Villads på 2,5 år er vild med dinosaurer og han gik straks i gang med, at undersøge de fem magnetiske dyr. Han begyndte at undersøge de forskellige bevægelsesmuligheder som dinoerne har og så var legen ellers i gang midt på stuegulvet.

 

Det andet dino-sæt som vi har nydt at se nærmere på, er Magna-Tiles Dino World. Dette sæt indeholder 40 dele inkl. fire dinosaurer.

Med dette sæt bliver fantasien og kreativiteten straks vækket til livs og byggerier med vulkanudbrud og smeltende lava, vil lynhurtigt blive en del af legen. 

Denne velovervejede og spændende æske indeholder fire glubske og magnetiske dinosaurfigurer, Pteranodon, T-Rex, Stegosaurus og Velociraptor. 

Da Villads blev præsenteret for denne æske, blev hans nysgerrighed også vækket og han undersøgte de mange brikker med de flotte farver og livagtige dekorationer. Han leger i forvejen meget med Magna-Tiles, så han har helt styr på, hvordan han kan bygge med dem og i løbet af kort tid, var byggeriet og legen i gang.

I starten blev hverken jeg eller storebror Marcus inviteret med i legen, men efter lidt tid måtte jeg gerne styre to af dinosaurerne, så de kunne kæmpe nogle vilde kampe og vælte byggerierne. 

 

Det sidste dino sæt blandt nyhederne, er det store fantastiske Magna-Tiles Dino World XL med 50 dele.

Dette sæt indeholder seks spændende og magnetiske dinofigurer, som blot venter på at blive en del af de timelange lege og seje kampe. 

Denne fantastiske æske er noget helt særligt og skiller sig ud fra de andre sæt. Sættet indeholder ikke blot flere dele og flere dinoer, men indeholder også 16 ekstra store brikker, som er 4x større end de traditionelle magnetiske brikker. Som om det ikke er nok, så vil man i denne æske også opleve de nye magnetiske træer, der kan forlænges med frodige, magnetiske blade. 

De seks magnetiske dinosaurfigurer i dette sæt er Pteranodon, T-Rex, Stegosaurus, Velociraptor, Triceratops og Brachiosaurus.

Sættet er intet mindre end imponerende og det vil skabe kæmpe glæde og helt nye lege- og byggemuligheder for børnene, selv de voksne vil ikke kunne holde sig ude af legen. 

Denne æske var uden tvivl den, som vi så mest frem til at åbne og se nærmere på, af den grund ventede jeg med denne æske til vi havde set på de andre to sæt. 

Den store XL æske, har uden tvivl været den som har skabt mest glæde, da de mange dele åbner muligheden for mange forskellige lege og byggerier. Ikke nok med at sættet er større, så har det virkelig fanget drengenes interesse, at der er nye og mere unikke dele med i sættet. 

Villads har været optaget af de nye magnetiske træer, som ikke er nogle han har set i de tidligere æsker. Han skulle lige finde ud af, hvordan de skulle samles, men efter at have fundet ud af det, så var Villads meget optaget af at bygge flere træer, så dinosaurerne kunne spise bladene. 

Storebror Marcus blev inviteret med i legen og han og Villads fik bygget en flot og høj dino verden med de mange brikker. Det at en del af brikkerne er 4x større end de traditionelle brikker gør, at byggerierne bliver mere stabile og de kan bygges højere.  

Vores mening om de nye dinosaursæt fra Magna-Tiles

 

Efter at have undersøgt de tre nye sæt hver for sig, så blandende vi sættene sammen, på den måde kunne vi bygge en endnu større og sejere verden til de mange forhistoriske dinosaurer og timevis af gode, fantasifulde og kreative lege kunne starte.

 

Hvis I ikke allerede har kendskab til de populære og lærerige Magna-Tiles, så vil jeg uden tvivl anbefale jer, at investere i nogle af deres fantastiske sæt. 

Magnetbrikkerne er et kæmpe hit hjemme hos os, ikke blot hos mine drenge, men også hos mig selv og drengenes venner. 

 

Magna-Tiles er magnetlegetøj, som ikke kun er populært herhjemme, men også i det meste af verden. 

Når først børnene har prøvet at lege og bygge med de mange spændende sæt, så vil I straks opleve, at se Magna-Tiles skrevet på børnenes ønskesedler igen og igen mange år frem i tiden.

 

De magnetiske brikker blev opfundet i Japan, under navnet Pythagoras. Her manglede en japansk matematiklærer, nye og interessante redskaber til, at lære børnene om forskellige former og geometri.

Sidenhen har det vist sig, at være en fantastisk opfindelse, som forståeligt nok også har vundet en masse imponerende priser rundt omkring i verden. 

 

Magna-Tiles sættene kan bruges på et utal af lærerige måder, de kan kombineres på kryds og tværs, sværhedsgraden kan nemt ændres alt efter hvilke byggerier, lege eller undervisning brikkerne anvendes i. 

Med andre ord, legen med Magna-Tiles bliver aldrig kedelig.

 

Magna-Tiles brikkerne er lavet af hård ABS-plast, hvilket vil sige at brikkerne ikke går i stykker, hvis byggerierne vælter eller hvis en dinosaurus smadrer byggeriet.

De mange farverige brikker er selvfølgelig CE mærket og indeholder hverken BPV, ftalater, PVC, latex eller andre giftige materialer. 

Med andre ord, I kan trygt lade børnene lege og udfolde deres kreative evner, som en del af deres spændende og lærerige leg.  

Magna-Tiles’ tre unikke dinosaurus nyheder, henvender sig som sagt til alle de byggelystne og kreative drenge og piger fra 3 år og opefter.  

Leg og læring med Magna-Tiles Dinoer

 

Magna-Tiles rammer en utrolig bred målgruppe, da der er et utal af lærings- og anvendelsesmuligheder med sættene. Lige netop derfor er jeg overbevist om, at disse nye dino sæt bliver årets helt store julegaveønske i rigtig mange børnefamilier rundt omkring i verden.

 

Herhjemme er de tre sæt blevet leget utrolig meget med! Sættene er undersøgt og leget med hver for sig, men bestemt også i kombination med hinanden og andre af vores Magna-Tiles sæt. 

Vi har eksempelvis bygget en stor dino landsby, hvor vi i legen kunne inddrage læring om farver, former og arter på de forskellige dinosaurer. Ny spændende læring, som straks bliver mere interessant i kombination med leg.

Drengene og jeg har også bygget vores helt egen Jurassic World og nydt de mange timers familietid og gode snakke. 

 

Dino sættene er uden tvivl blevet de mest populære Magna-Tiles sæt hjemme hos os og jeg nyder virkelig, at se drengene bygge og hygge sig sammen og det er altid en oplevelse at se, hvad fantasien fører til. - Ingen vejledning, ingen regler og derfor heller ingen grænser.

 

I lege med Magna-Tiles er der rig mulighed for, at udvikle sig i positiv retning. Børnene vil eksempelvis styrke og stimulere deres finmotoriske færdigheder, fordybelse, hånd-øje-koordination, tålmodighed, koncentration, logisk tænkning, problemløsning, fantasi, kreativitet og rollelege.

Når flere børn bygger og leger sammen med deres Magna-Tiles, så vil de derudover også styrke deres sociale kompetencer, empati og samarbejde, hvilket også er nogle gode og vigtige egenskaber, som de vil få brug for gennem hele livet.

Som du kan læse, så er Magna-Tiles også et rigtig godt S.T.E.A.M legetøj. 

Er du i tvivl om, hvad det vil sige, når noget er STEAM legetøj?

Helt kort, så betyder STEAM, at der er et utal af muligheder for rigtig mange forskellige former for læring igennem legen. 

 

Hvad står S.T.E.A.M for?

S står for Science (videnskab).

T står for Technology (teknologi).

E står for Engineering (konstruktion).

A står for Arts (kunst).

M står for Math (matematik).

 

Efter at hele familien har nydt, at bygge og undersøge de nye Dino sæt fra Magna-Tiles, så må jeg bare sige, at de har gjort det igen. 

Magna-Tiles skuffer aldrig, deres sæt er og bliver et hit herhjemme og i de fleste andre børnefamilier. 

Jeg kan kun tale godt om deres produkter og især deres seje Dino nyheder

Er I klar til seje, frygtindgydende og lærerige lege med holdbart, sikkert og velovervejet magnetlegetøj så er disse sæt noget for jeres familie!

 

Rigtig god leg...

- Carina Lund

 
Læs anmeldelse af de andre Magna-Tiles dyr

Læs Magna-Tiles Leg & Læring artiklen 

Læs Manga-Tiles FAQ 


Anmeldelse af legetøjMagna-tiles

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen