Kridttavler med jungledyr anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Materiale: Plast | Mål: (på hvert dyr) H:73 x B:81 x D:1 cm | Mærke: TTS | Antal: 1 sæt med 5 stk. jungledyr-kridttavler

"Vi er utrolig glade for vores jungle kridttavler og jeg er sikker på, at de fortsat vil blive brugt rigtig meget i flere år frem. Det er et stort plus, at de kan hænge udenfor hele året rundt, på den måde kan drengene udfolde deres kreative evner på tavlerne, ligegyldigt hvordan vejret er og jeg slipper for at pille dem ned og hænge dem op igen og igen. Jeg kan se på vores flere år gamle kridttavler fra samme producent, at selv efter flere år i haven ser tavlerne ud som nye. Den eneste grund til, at vi har valgt at udskifte tavlerne er, fordi Villads elsker jungletema og derfor skal han selvfølgelig have tavlerne med jungledyr"

En anmeldelse af kridttavler med jungledyr

Se lige de vildt flotte kridttavler med jungledyr! Hvem ville ikke blive glad for dem!? 

Herhjemme er og bliver kridttavler et must i vores have! Vi har i forvejen et par kridttavler, som bliver brugt rigtig meget! Men da jeg bemærkede, at man nu kan få disse flotte tavler med jungledyr, var jeg ikke i tvivl om, at de selvfølgelig skulle hænge ude i vores have. 

Dette sæt indeholder 5 forskellige kridttavler med jungledyr, en elefant, løve, flodhest, alligator og sidst men ikke mindst en gorilla. 

De store kridttavler er flotte, detaljeret og søde, da alle 5 jungledyr har glade ansigter og rare øjne. 

Tavlernes søde ansigter vil straks fange børns interesse og på ingen måde skræmme børnene, som man nemt kunne tro med et jungletema. 

Kridttavlerne henvender sig til børn fra 3 år, men jeg forstår ikke helt, hvorfor der er sat alder på, eftersom tavlerne er store og de indeholder ingen små dele og der er ingen skarpe kanter og hjørner. 

Efter min mening kan alle aldre af den grund få stor glæde af kridttavlerne.

Nem og hurtig montering 

Herhjemme er det i første omgang mest Villads på 3 år, som har glæde af kridttavlerne, men så snart lillebror Valdemar bliver gammel nok til, at han kan gå rundt i haven og stå og tegne på tavlerne, vil han uden tvivl også få stor glæde af dem, det er jeg sikker på. 

Villads var med til, at pakke de nye tavler ud og sætte dem op på hegnet i haven. Han var meget interesseret og glad for de flotte jungletavler og han havde derfor svært ved, at vente på at alle tavlerne var monteret.

De fem tavler er nemme og hurtige at sætte op, da der allerede er lavet huller i tavlerne og der er strips med i pakken. Jeg har dog valgt, at skrue tavlerne op i vores have, fremfor at montere dem med strips. Jeg ved at tavlerne skal hænge på hegnet i flere år og jeg synes derfor lige så godt, at de kan blive monteres ordentligt fra starten af. Er man i tvivl om, hvor tavlerne skal hænge eller skal de hænge på et trådhegn, så er det fint at montere dem med strips, men på et almindeligt solidt hegn vil jeg anbefale at de skrues fast med rustfrie skruer. 

Fordybelse og kreativitet

Det er vigtigt for mig, at vores have indeholder mange forskellige aktiviteter til børnene, ikke blot aktiviteter hvor de er fysisk aktive, men bestemt også aktiviteter hvor der er plads til fordybelse og kreativitet. 

Jeg har de sidste par år set, hvor populære vores tidligere kridttavler har været og det er også det der gør, at vi fortsat skal have denne underholdningsmulighed i vores have, så børnene også kan tegne mens de er ude i den friske luft. 

Som mor til tre drenge har jeg erfaret, at udendørsaktiviteter er mindst ligeså vigtige, som deres legemuligheder indendørs. Mine drenge elsker, at tilbringe tid udenfor i al slags vejr og de fem kridttavler er heldigvis lavet i en kvalitet, som gør dem modstandsdygtige overfor al slags vejr og de tager af den grund heller ikke skade af, at hænge udenfor året rundt.

De dekorative kridttavler vil pynte på de fleste hegn/stakitter rundt omkring på legepladser, institutioner, men bestemt også i de private haver.

Når man køber tavlerne med de forskellige jungledyr så medfølger der ikke kridt, det skal man derfor huske, at købe ved siden af.

De fleste forældre vil nok sætte stor pris på, at have nogle dekorative kridttavler til at hænge i haven, fremfor at børnene overtegner fliserne og der bliver skældt ud, hver gang nogen træder på de tegnede fliser. Ved at bruge tavlerne, istedet for fliserne, så mindsker det også kridt på tøjet og hele familien undgår kridt under skoene eller de bare fødder. 

Hvis ens børn tegner med kridt på fliserne, så vil de typisk opleve, at tegningerne hurtigt forsvinder eller bliver ødelagt fordi man træder på dem eller fordi børnene selv kravler ovenpå dem, mens de tegner. Ved derimod at have kridttavlerne hængende i en lodret position, så vil børnene kunne bevare de flotte tegninger i længere tid, lige indtil det begynder at regne eller til at børnene vasker tavlerne rene med vand, hvis der skal tegnes noget nyt og kreativt.

Leg og læring

Herhjemme kan vi godt lide at tegne, både indenfor og udenfor og selvom mange måske ikke lige tænker på det, så kan der faktisk være utrolig meget læring i et par kridttavler, men det afhænger selvfølgelig af, hvordan man vælger at bruge dem. 

Villads og jeg øver både tal og bogstaver, det er nemlig lidt sjovere at skrive udenfor på tavler end at sidde inde ved spisebordet med et stykke papir og en blyant. 

Det at lære noget nyt i uvante omgivelser gør ofte, at børnene bliver mere motiveret for at lære og nemmere husker det de har lært.

Kridttavlerne kan bruges til mange forskellige former for læring, det kan også være til at lære om farver, former eller til at øve matematik eller forskellige rollelege.

Villads og jeg leger også tit tegn og gæt, hvor vi skiftes til at tegne og så skal den anden gætte. 

Muligheder er der nok af, det handler blot om at tænke ud af boksen og slippe fantasien og kreativiteten løs.  

Når Villads tegner på de nye jungletavler, vil han eksempelvis styrke sin finmotorik, koncentration, hånd-øje-koordination, fordybelse, fantasi og kreativitet.  

Vores vurdering

Vi er utrolig glade for vores jungle kridttavler og jeg er sikker på, at de fortsat vil blive brugt rigtig meget i flere år frem.

Det er et stort plus, at de kan hænge udenfor hele året rundt, på den måde kan drengene udfolde deres kreative evner på tavlerne, ligegyldigt hvordan vejret er og jeg slipper for at pille dem ned og hænge dem op igen og igen. 

Jeg kan se på vores flere år gamle kridttavler fra samme producent, at selv efter flere år i haven ser tavlerne ud som nye. Den eneste grund til, at vi har valgt at udskifte tavlerne er, fordi Villads elsker jungletema og derfor skal han selvfølgelig have tavlerne med jungledyr. Vores gamle tavler bliver selvfølgelig ikke kasseret, men bliver derimod monteret hos bedsteforældrene istedet for.

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af Lysende byggeklodser

Læs også anmeldelsen af samtalekurv med bondegårdsdyr

Læs også anmeldelsen af den mørke hule

 

Anmeldelse af legetøjTts

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen