Moluk Bilibo legeskal anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 2-10 år | Materiale: 100% polyethylen | Mærke: Moluk | Mål: 39 x 39 x 22

"Carl har virkelig brugt sin fantasi i legen med de farverige skaller. Han er utrolig kreativ og det er sjovt, at observere hans lege og skøre ideer. Det at Moluk skallerne kan tåle al slags vejr, både sol, regn, sne og frost åbner også andre muligheder for spændende og aktiv leg. Børnene kan tage Bilibo skallen med i badebassinet eller blot fylde den med vand og plaske i det, eller skallen kan fyldes med sand og fungere som en kæmpe sandform. Jeg er sikker på, at Carl ville elske at lege med de sjove skaller oppe på stranden, men det må også blive en anden dag. Leg med Bilibo skallerne er en perfekt måde, at styrke og stimulere sanserne på..."

En anmeldelse af Moluk Bilibo legeskaller

Carl på 6 år har denne gang set nærmere på de prisvindende Bilibo skaller fra Moluk.

Bilibo skallerne kender du måske under navnet Moluk skaller. Den populære legeskal, betragtes som et af de mest innovative og alsidige multifunktionelle stykker legetøj, som virkelig sætter gang i kreativiteten og nysgerrigheden hos børnene.

Bilibo legeskallen er en halvrund og hård plastikskal, med to huller som barnet nemt kan holde fast i, når der eksempelvis snurres rundt i skallen på gulvet. Skallen har ingen skarpe kanter, alt er omhyggeligt afrundet, så barnet ikke skærer sig.

Legeskallerne fra Moluk er CE-mærket og er samtidig fremstillet efter meget strenge schweiziske kvalitetskrav.

Det er mere eller mindre umuligt, at ødelægge dette solide legetøj og det vil derfor kunne gå i arv mellem familier og venner.

Prisvindende legetøj

Bilibo skallen har vundet et hav af priser, herunder den tyske Spiel Gut Award. Dette er bestemt med til at tydeliggøre hvilket produkt vi har med at gøre.

Den populære Moluk legeskal, kan bruges af drenge og piger i alderen 2-10 år og kan købes i alle regnbuens farver, hvilket gør at dit barn kan vælge frit blandt de mange flotte farver.

Moluk

Moluk er en familieejet schweizisk virksomhed, der blev grundlagt tilbage i 2011 af de to søskende Alex og Doris Hochstrasser.

Moluk’s vigtigste mission er, at få børnene væk fra computere og spillekonsoller og motivere børnene til fysisk aktivitet.

Derfor er Bilibo legeskallen fra Moluk et fysisk og mentalt sundere alternativ, som kan få de fleste børn til at undre sig og bruge hovedet på en anderledes og mere kreativ måde.

Moluk skallen stimulerer og styrker eksempelvis børnenes muskel- ledsans, vestibulærsansen og den visuelle sans.

Jeg er vild med, at Moluk er et langtidsholdbart multifunktionelt legetøj, som endda er fremstillet uden skadelig kemi.

Moluk skaller kan sagtens fungere hver for sig, men fungerer også perfekt i en kombination, hvis du har flere skaller.

Kreativ og fantasifuld leg

Carl har set nærmere på tre skaller, i tre forskellige farver. Når der er pause i legen, så kan skallerne stables, så de ikke fylder ret meget.

Carls kreativitet kom hurtigt i spil, da han skulle undersøge skallerne. De flotte farver og unikke design var det første, der fangede Carls opmærksomhed. Jeg havde sat skallerne udenfor på græsplænen, uden at sige noget. Carl fik derfor frie tøjler til at undersøge og eksperimentere.

Carl er på ingen måde bange for at prøve sig frem, lykkes tingene ikke, så prøver han bare noget andet. Han giver ikke så let op.

Nogle af de mange legeidéer, som lykkes var bl.a. følgende:

  • At bruge skallen som snurretop. Carls første tanke var, at skallen måske kunne bruges som en lille karrusel og snurre rundt. Det kunne ikke fungere på græsset, men på fliserne var det intet problem. Man skal dog lige være opmærksom på, at skallerne bliver ridset, hvis de bruges direkte på fliser.
  • Vippe frem og tilbage, med en eller to skaller. Selvom Carl var lidt svimmel, efter at have snurret rundt i skallerne, så var han alligevel klar til at teste videre. Han prøvede at vippe frem og tilbage, det fungerede fint og Carl sagde, at han troede det ville være helt vildt sjovt at prøve at gøre det i vand også, men det prøver vi en anden gang. (Med to skaller placeres numsen i den ene og fødderne i den anden skal)
  • Jorden er giftig bane. En Jorden er giftig bane er altid et sikkert hit hos børn. Det kræver selvfølgelig flere skaller eller at andet legetøj kombineres i legen. I vores leg, brugte vi de tre Bilibo skaller og så kombinerede vi legen med Gonge’s Hilltops.
  • Balanceredskab. Carl prøvede at stå på et ben på skallen, imens skallen stod stabilt og sikkert på græsset. Denne øvelse var nem nok for Carl, men det er en øvelse, der kan bruges til genoptræning eller måske til personer med særlige behov, som er motorisk udfordret.
  • Carl prøvede også at lave en kugle, ved hjælp af to skaller. Dette indbød til en snak om farver og former.
  • Skallen kan også bruges som skildpaddeskjold i en leg.
  • Carl glæder sig til, at han kan prøve at bruge Bilibo skallen som en kælk, når der kommer sne til vinter.
  • Skallen kan også bruges som en skammel, hvis børnene skal sidde og slappe af eller hvis ikke de kan nå vasken ude på badeværelset eller lign.

Sjove lege og skøre ideer

Carl har virkelig brugt sin fantasi i legen med de farverige skaller. Han er utrolig kreativ og det er sjovt, at observere hans lege og skøre ideer.

Det at Moluk skallerne kan tåle al slags vejr, både sol, regn, sne og frost åbner også andre muligheder for spændende og aktiv leg.

Børnene kan tage Bilibo skallen med i badebassinet eller blot fylde den med vand og plaske i det, eller skallen kan fyldes med sand og fungere som en kæmpe sandform.

Jeg er sikker på, at Carl ville elske at lege med de sjove skaller oppe på stranden, men det må også blive en anden dag.

Leg med Bilibo skallerne er en perfekt måde, at styrke og stimulere sanserne på.

Vores vurdering af legeskallerne

Carl har hygget sig, med at lege og undersøge de tre farverige Bilibo skaller fra Moluk. Tiden er fløjet afsted og det har været sjovt, at se ham hoppe, snurre og vippe på skallerne.

Ud over at undersøge skallerne, så har Carl og jeg også talt om ideer til, hvordan vi ellers kan bruge skallerne.

Hvis vi er på stranden, så kan vi fylde skallen med vand og bruge den til, at vaske sten og muslinger, så de bliver fri for sand. Vi kan også bruge den til at lave sandfigurer med.

Herhjemme leger vi meget med PAPO havdyr, dem kan man nemt kombinere i legen, hvor de kan svømme rundt i vandet i Moluk skallen.

Den grønne Moluk legeskal kan kombineres i en leg med eksempelvis bondegårdsdyr eller vilde dyr, hvis skallen placeres så den ligner en bakketop, hvor legen med dyrene kan foregå på, under eller omkring skallen.

Moluk Bilibo legeskal indbyder til mange timers sjov, kreativ og aktiv leg.

Indenfor, udenfor, i vand, på græs, i sne eller i sand. Moluk skallen kan virkelig bruges alle steder, kun fantasien sætter grænserne.

Med de farverige skaller, er der et hav af anvendelsesmuligheder, det handler blot om at slippe fantasien løs og se de mange muligheder, fremfor begrænsninger.

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af Gonge Hilltops

Læs også anmeldelsen af TumbleMee Bimo

Læs også anmeldelsen af Gonge Floden Landskab

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjMoluk

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris679,96 kr Normalpris799,95 kr
Udsolgt
Underret mig!Se varen