Little Tikes picnicbord anmeldelse

Alder: Anbefales fra 19 mdr. | Materiale: Plast | Mål: 49 x 82 x 33,5 cm | Antal: 1 stk.

"Villads har brugt sit picnicbord meget mere end jeg overhovedet havde turde håbe på, han er virkelig glad for det. Han har eksempelvis også laver kreative figurer af modellervoks og han har leget med fingermaling. Da Villads kun er halvandet år gammel, så sviner han en del når han leger med fingermaling. Jeg sidder på græsset ved siden af bordet, men jeg lader Villads hygge sig, selvom han sviner. Han fik en del maling på bordet, så jeg var spændt på om det var svært at få af, men nej det var det bestemt ikke. En klud med lidt rengøringsmiddel, så var picnicbordet og bænkene som nye igen..."

En anmeldelse af Little Tikes picnicbord

Er du træt af unødvendige konflikter med dine børn, fordi de ikke gider sidde ved bordet og spise deres mad? Så er her måske løsningen på dette problem. Med et Little Tikes Picnicbord, kan dit barn sidde ved et bord/bænkesæt i børnestørrelse. Barnet har mulighed for selv at komme op og ned fra bænken evt. med lidt støtte fra en voksen.

Ved at bruge bord/bænkesættet har barnet også mulighed for at se hvad der ligger på bordet og samtidig bedre at kunne nå de ting der måtte ligge inde ved midten. Samtidig er det praktisk at barnet kan sidde selv (alt efter alder) og lege eller spille uden, at skulle sidde på skødet.

Nu i nye farver

Jeg så meget frem til, at modtage picnicbordet fra Little Tikes, da jeg længe har søgt efter et praktisk men på samme tid pænt bord/bænkesæt, til min yngste søn Villads.

Da jeg så at Little Tikes var begyndt at lave nogle af deres populære produkter i nye moderne farver, deriblandt deres lille picnicbord, var jeg slet ikke i tvivl om, at det måtte vi bare eje.

De nye farver er blå, grøn og hvid. Efter min mening, er det nogle mere rolige farver, som ikke er helt så dominerende som de andre pangfarver, som legetøj ofte er lavet i.

Er du ikke til de nye farver, så sælger Legebyen.dk det lille picnicbord i to andre farver.

Nemt at samle

Da vi modtog det lille picnicbord, var jeg spændt på, hvor stort et samlearbejde jeg skulle i gang med. Heldigvis blev jeg positivt overrasket.

Det fine bord var nemt at samle, blot otte skruer, så var det klar til brug.

Jeg kan godt lide, at Little Tikes har tænkt på de små detaljer, som at skjule skruerne. Der er små trykknapper med, som gør at skruerne er usynlige, hvilket giver en fin og velovervejet finish.

Det flotte bord i børnestørrelse er lavet af luftblæst plast, som gør at børnene sidder utrolig behageligt, men ikke nok med det, så er det meget holdbart.

Bordet kan anvendes både indenfor eller udenfor, alt efter hvilke ønsker og behov du som køber har.

Jeg har valgt, at vores bord kun skal bruges udenfor, dog både på terrassen og på græsplænen. Bordet vejer ca 7,5 kg. så jeg kan nemt flytte rundt på det, hvis solens stråler er for skarpe eller hvis Villads ønsker, at bordet får en ny placering.

Fordelen ved at det flotte picnicbord er produceret i plast er eksempelvis, at plast er modstandsdygtigt overfor vind og vejr, - med andre ord så kan dette picnicbord stå ude året rundt.

Vi har efterhånden en del forskellige produkter fra Little Tikes, hvilket der selvfølgelig er en klar grund til, nemlig at deres produkter altid lever op til mine krav om kvalitet og holdbarhed.

Jeg sætter stor pris på, at udendørs produkter rent faktisk kan holde til at være udenfor, uden at de tager skade af solen eller frosten.

Little Tikes er et amerikansk firma, som har mere end 50 års erfaring med at designe, producere og sælge kvalitetslegetøj til både indendørs og udendørs brug, som lynhurtigt fanger børnenes interesse og nysgerrighed.

Deres mange forskellige produkter, er elsket rundt om i verden og mange af tingene ses både i diverse institutioner og hjemme i de private hjem.

Det blå og grønne bord/bænkesæt har plads til flere børn, som kan sidde sammen og nyde deres mad ude i den friske luft. Bordet har en rigtig god højde og bænkene er også placeret helt perfekt i forhold til bordet og jorden. Villads er halvandet år og han sidder helt perfekt, når han sidder ved det lille bord. Han sidder stabilt og sikkert med fødderne på jorden.

Et hav af sjove legemuligheder

Selvom bordet er et picnicbord, så kan det bruges til meget mere end blot at spise ved.

Udover at pynte i eller udenfor hjemmet, så kan Villads også bruge bordet til at sidde ved når han tegner. Villads kan gode lide at sidde ved det lille bord ude i haven og male i Mandalas malebøger, det er som om han slapper helt af.

Villads har brugt sit picnicbord meget mere end jeg overhovedet havde turde håbe på, han er virkelig glad for det. Han har eksempelvis også laver kreative figurer af modellervoks og han har leget med fingermaling. Da Villads kun er halvandet år gammel, så sviner han en del når han leger med fingermaling.

Jeg sidder på græsset ved siden af bordet, men jeg lader Villads hygge sig, selvom han sviner. Han fik en del maling på bordet, så jeg var spændt på om det var svært at få af, men nej det var det bestemt ikke. En klud med lidt rengøringsmiddel, så var picnicbordet og bænkene som nye igen.

Little Tikes picnicbord holder virkelig til alle former for leg, det kan endda holde til at stå i eller ved sandkassen, så børnene kan bygge sandslot ovenpå bordet eller bænkene. Villads har også lavet sandfigurer ovenpå bordet og leget med biler, som kørte rundt om sandfigurerne.

Villads elsker at lege gemmeleg, her har han også haft glæde af det lille bord/bænkesæt. Villads gemmer sig ofte under bordet, men hans glade latter afslører ham. Bordet kan også bruges som en lille hyggelig hule, det er blot at smide et lagen hen over bordet.

Picnicbordet fra Little Tikes er pengene værd

Villads er vild med at lege ude i haven, selv efter en dag i vuggestuen, er der stadig overskud til udendørs leg herhjemme. Villads søger selv sit nye picnicbord, han kan godt lide at sidde ved bordet og det er tydeligt at se, at han føler sig stor, når han sidder ved sit helt eget bord.

Mine to niecer på 3 og 6 år, kan uden problemer sidde sammen med Villads ved det lille bord. Der er plads til fire mindre børn.

Herhjemme er vi meget glade for det flotte picnicbord fra Little Tikes, det er som lavet til Villads og det pynter i haven.

Villads elsker at sidde og lege eller lave forskellige aktiviteter ved bordet, det kan ikke holde til voksne sidder derpå, så jeg sidder på græsset ved siden af bordet.

Bordets kvalitet og holdbarhed gør det ikke kun egnet til private hjem, men også til institutionsbrug, hvor flere børn kan få stor glæde af det flotte bord.

Jeg er sikker på, at vores blå/grønne picnicbord bliver brugt rigtig meget de næste par år.

- Carina Lund

Læs også en anmeldelse af Little Tikes aktivitetscenter

Læs også en anmeldelse af Little Tikes 4-i-1 legehus

Læs også en anmeldelse af Little Tikes Cozy Truck

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjLittle tikes

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen