KREA Motorikgynge anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Max. brugervægt: 100 kg. | Mål: Ø:100 cm. | Farve: Sort | Materiale: 100% Nylon | Mærke: KREA

"Motorikgyngen fra KREA har givet os mange timer med skøn udendørs leg, hvor tyngdekraften er blevet sat på en gevaldig prøve og hvor, Mateos lattermuskler er blevet sat på prøve. Vi har derimod også nydt mange timer i stuen med motorikgyngen. Vi har sjældent set Mateo så rolig og afslappet, som han er, når han slapper af i sin gynge. At vi kan bruge KREAs Motorikgynge på mange forskellige måder, er en øjenåbner for os. Det bekræfter os i, at vi hér har fundet den helt rigtige gynge, som kan følge Mateo i mange år endnu..."

En anmeldelse af Motorikgyngen fra KREA

Vores 2 ½-årige søn, Mateo, elsker at være på legepladsen. På legepladsen vil han prøve alle aktiviteter, men der er én aktivitet, han gang på gang vender tilbage til: gyngen. Især den store gynge som man både kan sidde og ligge på. Der er et eller andet skønt ved at blive gynget frem og tilbage. Sådan havde vi det også selv, dengang vi var i Mateos alder.

Vi valgte derfor at bringe glæden hjem i vores egen have. Vores interesse faldt hurtigt på motorikgyngen fra danske KREA. Motorikgyngen fra KREA kommer nemlig i en langt mere luksuriøs udgave end dén, som vi finder på legepladsen.

De vigtige detaljer om motorikgyngen fra KREA

Motorikgyngen fra KREA er anbefalet fra +3 år, og den kan både bruges inden- og udenfor.
Motorikgyngen er fremstillet af nylon, har en diameter på 100 centimeter og dens maksimale belastning er på 100 kilo.

Æsken indeholder: reb, bund og selve rammen til motorikgyngen.

* Det anbefales, at børn altid er under opsyn af en voksen ved leg på gyngen

Motorikgyngen fra KREA er hurtig at samle

Motorikgyngen fra KREA kommer usamlet, så vi besluttede os for at samle motorikgyngen, da Mateo fik sin middagslur. Hele samlingsprocessen er meget ukompliceret. Vi brugte 10 minutter på at samle gyngen; fra delene var pakket ud af æsken og til, at vores færdige Motorikgynge var klar til brug. Det eneste værktøj, som vi brugte i samlingsprocessen, var en svensknøgle. Det er meget vigtigt, at møtrikkerne er skruet ordentligt fast på gyngen. Det sikrer man sig bedst, at de er, ved hjælp fra en svensknøgle. Der medfølger en grundig og detaljeret vejledning til den
korrekte samling af motorikgyngen fra KREA. Det var en stor hjælp for os.

Mateos første møde med KREAs Motorikgynge

Vi var noget spændte på, hvordan Mateo ville reagere på sin nye Motoriskegynge fra KREA. Det er ikke uvant for ham at gynge, og den klassiske gynge med høj ryg har han også taget mange ture på. Mateo blev rigtig glad, da han så, at den motorikgyngen fra KREA hang ude i haven. Han vidste udmærket, hvad der nu skulle ske, og han gjorde sig klar til en skøn gyngetur.

Da vejret var en smule koldt, havde vi taget godt med overtøj og varme sko på . (En hurtig indskydelse herfra er, at motorikgyngen fra KREA er super nem at gøre rent. Vi har strøget en fugtig klud over gyngen - og vupti - så er skidtet væk!)

Mateo var nu klar til sin første gyngetur på sin nye Motorikgynge fra KREA. Det var far, der skulle skubbe Mateo og - ifølge Mateo - begyndte han i et lidt for roligt tempo . Far blev hurtigt bedt om at gynge hurtigere. Tempoet blev sat op, og Mateo brød ud i høj latter.

Vi vidste dermed, at han var meget tilfreds med både tempo og med gyngen. Mateo begyndte - stille og roligt - at lægge sig ned på gyngen; både på maven og ryggen. Gyngens diameter på 100 centimeter er virkelig vigtig, da det gør, at Mateo under gyngeturen kan vende sig, som han vil, uden at være nervøs for at falde ned. Det blev i den grad afprøvet - vi valgte dog at sætte farten på gyngen ned, imens det stod på.

Mateo er en dreng, der godt kan lide fart over feltet. Vi skulle derfor se, hvor højt Mateo kunne gynge og hvor hurtigt, KREAs Motorikgynge kunne gynge. Mateo kunne komme højt op, og motorikgyngen kunne gynge hurtigt. Den konklusion faldt hurtigt, og blev erstattet af et nyt spørgsmål. Hvor hurtigt kunne motorikgyngen mon dreje rundt?

Det måtte komme an på en prøve, og Mateo var klar til at tage udfordringen op. Far begyndte at dreje gyngen rundt og rundt og rundt. Da motorikgyngen ikke kunne drejes længere op, talte vi sammen til 10, hvorefter far gav slip. Gyngen begyndte at dreje rundt med en utrolig fart. Dette resulterede i store grin og skrig fra Mateo. Det var en succes, der hurtigt blev gentaget - igen og igen.

Den helt perfekte Motorikgynge

Motorikgyngen fra KREA gynger helt perfekt. Der er hverken ujævnheder eller små hak, når vi gynger Mateo frem og tilbage. For os er dette en vigtig faktor at have med, når man skal vælge en gynge, da det giver en meget mere flydende og behagelig gyngetur. Gyngen kan både gynge frem og tilbage og fra side til side.

Rebene på gyngen, som Mateo kan holde fast i under gyngeturen, er super behagelige at holde i, og så er der ovenikøbet fire af dem! Det er virkelig fantastisk, at Mateo kan have et så godt greb i rebene. Rebene er hverken for tæt eller for langt fra hinanden, til Mateos arme og hænder kan være med. Det er dejligt, at Mateo i en usikker situation altid kan gribe ud efter rebene, som agerer håndtag for ham.

En anden vigtig faktor, som spiller ind i vores valg af gynge, er komforten. Det er vigtigt, at Mateo både sidder og ligger godt og trygt på gyngen. Man kan se, at Mateo nyder gyngens høje niveau af komfort. Dette kan vi se, når vi hænger gyngen op inde i stuen lige inden sengetid. Her nyder Mateo at se en god film eller bog imens han sidder godt og behageligt på sin Motorikgynge fra KREA.

Til hyggestunder og en rask gyngetur

Vi har både brugt KREAs Motorikgynge inden- og udenfor. Vi har lagt mærke til, at det gør en kæmpe forskel på Mateo, om vi hænger den op ude på terrassen eller inde i stuen. Hænger vi motorikgyngen op udenfor, vil Mateo gynges hurtigt frem og tilbage, og legen bliver hurtig vild. Mateo bliver hurtigt i rigtig godt humør, og han kan bruge lang tid på at gynge i den friske luft.

Hænger vi derimod den motorikgyngen op indenfor, ved Mateo, at det er tid til afslapning. Vi kan godt lide at lægge både tæpper, puder og yndlings bamserne op på gyngen,På denne måde skaber vi en afslappet stemning for og omkring Mateo. For det meste kigger han i en af sine mange bøger, imens mor blidt skubber til motorikgyngen. Mateo finder en helt speciel ro i sig selv, og han kan ligge og nyde den gyngende fornemmelse i lang tid. For os er det ideelt at bruge gyngen lige inden sengetid, da den naturlige ro er noget, Mateo oftest har svært ved at finde frem.

Vores vurdering af KREAs Motorikgynge

Motorikgyngen fra KREA har givet os mange timer med skøn udendørs leg, hvor tyngdekraften er blevet sat på en gevaldig prøve og hvor, Mateos lattermuskler er blevet sat på prøve. Vi har derimod også nydt mange timer i stuen med motorikgyngen. Vi har sjældent set Mateo så rolig og afslappet, som han er, når han slapper af i sin gynge. At vi kan bruge KREAs Motorikgynge på mange forskellige måder, er en øjenåbner for os. Det bekræfter os i, at vi hér har fundet den helt rigtige gynge, som kan følge Mateo i mange år endnu.

Med motorikgyngen kan vi være sammen om legen og samtidig nyde Mateos nærvær. Vi kan også styrke Mateos motorik og gøre en leg ud af det! Mulighederne er mange, og det er nærmest kun vores fantasi, der sætter grænser.

Motorikgyngen fra KREA er helt perfekt i form af, at den har bløde kanter, skøn komfort og lækre materialer. Vi kan ikke få armene ned, og vi bliver dagligt bekræftet i, at motorikgyngen fra KREA er helt fantastisk for vores familie.

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelsen af pl-ug byg-selv-hulen

Læs også anmeldelsen af MaMaMeMo's bilrat

Læs også anmeldelsen af Little Tikes grønne picnicbord

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjKrea

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen