BiOBUDDi Byggeklodser Dyresæt anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 18 mdr til 6 år | Materiale: Miljøvenligt Polyethylene (BIO plast) | Antal: 1 kasse med 240 dele | Tema: Dyrenes Verden

"BiOBUDDi byggeklodser er fremstillet af biologisk nedbrydeligt plast (BIO-plast) og er derfor miljøvenligt legetøj. Dette får enhver "klimavenlig" mor som mig til at klappe i hænderne af glæde. Jeg synes det er skønt med et produkt mine børn lærer noget af, der samtidig indbyder til både fri leg og brug af fantasi - men også er fremstillet på den mest hensynsfulde måde, i forhold til naturen og vores alles Jord..."

En anmeldelse af BiOBUDDi's Dyresæt med 240 naturlige byggeklodser

Vi har modtaget den skønneste kæmpestore kasse med klodser fra BiOBUDDi. Vores piger klappede allerede i hænderne ved synet af kassens udvendige print og kom med udbrud: "Det er jo dyr", råbte de, i imens de klappede i hænderne.

Da vi åbnede kassen gjorde de store øjne. Kassen var nemlig smækfuld af farvestrålende klodser, som øjeblikkeligt fascinerede vores børn. Mange af dem var nemlig i andre flotte farver, end de normale DUPLO klodser.

"De er virkelig flotte" sagde min 3 årige igen og igen, imens vi hældte klodserne ud på gulvet. I bunken med klodser fandt vi også de små bøger med instruktioner om, hvordan man kan bygge forskellig dyr.

Så er man ikke den mest fantasifulde person, så er der masser af hjælp og inspiration at hente i de små hæfter. Alle kan altså være med til at bygge, ja selv mormor kan lave den farlige krokodille :)

Vores piger skiftedes til at vælge et dyr vi skulle bygge, imens antallet af dyr på række voksede... Pigernes begejstring gjorde ligeså og da alle dyrene var samlet, blev der leget zoologiske have i lang lang tid. Vi har nogle ret dyreglade børn. Dyrene blev stillet op og der blev hentet nogen legofigurer og så var legen ellers i gang.

Fantasien tages i brug

Med den største entusiasme lever børnene sig hurtigt ind i deres egen verden og begynder at bruge fantasien, med replikker som “Så sagde vi, at du var fisken og så er jeg krokodillen, som vil spise dig. For krokodiller kan godt li' fisk”.

Som mor ligger jeg enormt vægt på lærerigt legetøj, som kan bygge på egen læring og udvikling. Jeg ved nemlig at fantasien er med til at udvikle mine børn kreativt og udfordre deres hjerner og stimulere selvudvikling.

Selvom klodserne kommer sammen med instruktion til hvordan man bygger dyrene, har vi også leget med dem på andre måder. Vi har nemlig også byggede fantasi dyr, da de mange klodser med øjne ligger op til at bygge dyr med sit eget præg. Vi har både haft fisk med flamingo ben samt eksempelvis den farlige krabbeslange. Det er kun jeres egen fantasi der sætter grænser.

Vi har også brugt klodserne til at bygge mere almindelige ting som huse og tårne, for det kan de selvfølgelig også bruges til.

BiOBUDDi klodserne passe nemlig perfekt sammen med klodserne fra DUPLO, som vi i forvejen har masser af, derfor kan de nemt bruges sammen og er blevet en fin tilføjelse til vores kasse med plastklodser.

Klodserne har indtil videre givet pigerne timevis af sjov leg og samtidig styrket deres brug af egen fri fantasi. Finmotorikken er også blevet trænet og hos vorse yngste lille pige, er der også sket lidt med den sproglige udvikling, da vi har øvet os på hvad dyrene hedder og imens vi har bygget, har vi snakket om hvilken farve dyrene har, hvad spiser de, hvilken lyd siger de - der findes masser af læring gennem leg - Og jeg er vild med det!

De samlede dyr er virkelig rigtigt flotte så man sagtens havde dem stående fremme, som små dyrefigurer. Her bliver de stillet op på række på en hylde. Så de jo også klar til lege zoo igen i morgen, uden at vi skal starte forfra med at bygge. Selvom selv byggeriet også er ret sjovt.

Om BiOBUDDi's byggeklodser

BiOBUDDi byggeklodser er fremstillet af biologisk nedbrydeligt plast (BIO-plast) og er derfor miljøvenligt legetøj. Klodserne bliver nemlig fremstillet af sukkerrør, som er et vedvarende materiale og så kan de genbruges til nyt legetøj, eller anden plast produktion, engang ude i fremtiden.

Dette koncept får enhver "klimavenlig" mor som mig til at klappe i hænderne af glæde. Jeg synes det er skønt med et produkt mine børn lærer noget af, der samtidig indbyder til både fri leg og brug af fantasi - men også er fremstillet på den mest hensynsfulde måde, i forhold til naturen og vores alles Jord.

Den anbefalede alder for leg med de bæredygtige BiOBUDDi klodser er fra 18 måneder til 6 år. Vores egne to små piger er 2 og 3 år - og selv vores lidt ældre drenge har nu også syntes det har været et sjovt og spændende legetøj og de har minsandten også brugt flere timer, med at lege og bygge med pigerne. Så man kan måske tillade sig at sige, at klodserne er for familier i alle størrelser og aldre.

Vores vurdering af BiOBUDDi dyresættet

Kassen vi her har testet indeholder 240 stk. miljøvenlige BiOBUDDi byggeklodser med små figurer, samt 4 byggeplader og 18 byggekort, så der kan bygges en masse sjove dyr eller fantasidyr.

Al konstruktionslege er med til at fremme børnene læring og brug af fantasi igennem legen. Og som sagt kan børn jo ikke have for meget fantasi - eller for mange byggeklodser - for den sags skyld.

Så hvis du ikke allerede har prøvet nogle af BiOBUDDi's klodser, så vil jeg varmt anbefaler dig at købe dem! Hele familien herhjemme er blevet rigtig glade for de her skønne klodser.

Hvis du allerede ejer disse klodser men gerne vil prøve noget der er mere lærerigt og fantasifuldt, så kan jeg da anbefales dig at se nærmere på
BiOBUDDi's Følelses byggesæt. Sættet indeholder byggeklodser både til læring og spejling af humør men også til at bygge mennesker og fri leg.

Jeg bruger rigtigt meget de her klodser med følelser, både privat og som privat børnepasser. De hjælper børn med blandet andet at udvikle - selvopfattelse, aflæsning af det kropslige sprog, at udtrykke sig og vise sine følelser, så som vrede, trist, glad og mange flere.

Har du nogle lidt større børn som er begyndt i skole, så vil jeg anbefale dig at se nærmere BiOBUDDi's bogstav byggesæt. Her kan man bruge klodserne til at lære alfabetet og stave små ord. Læring igennem leg! som sagt er jeg fan! Både af det og af BiOBUDDi's produkter.

- Kamilla Buch

Læs også om BiOBUDDi's Education byggeklodser

Læs mere om BiOBUDDi's bæredygtige byggeklodser med bogstaver

Læs mere om BiOBUDDi's bæredygtige byggeklodser med tal

Anmeldelse af legetøjBiobuddiCategory_anmeldelse af legetøj

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen