BiOBUDDi Byggeklodser 100 stk anmeldelse

Alder: Anbefales fra 18 mdr til 6 år | Materiale: Miljøvenligt Polyethylene (BIO plast) | Antal: 1 kasse med 100 dele | Tema: Education

"Det gode ved disse klodser er at de ikke kun bruges til leg, men også til at stimulerer dit barns kreativitet, fantasi og logik. Klodserne er derfor ikke kun sjove - men også lærerige. Jeg bruger også klodserne rent pædagogisk, til at fremme sprog og øve ord på en sjov og anderledes måde..."

En anmeldelse af BiOBUDDi's EDUCATION sæt med 100 naturlige Byggeklodser

Vi modtog her forleden BiOBUDDi's naturlig byggeklodser, til stor fornøjelse for vores børn, som elsker at bygge og konstruere. Personligt er jeg vild med legetøj, der stimulerer børnenes fantasi og læring igennem leg.

Da jeg åbnede pakken og hev denne store kasse op og stillede foran børnene vil lykken ingen ende tage. Min 3 årige klappede i hænderne og råbt "yeah! nye klodser!!" Og min 2 årige stemte hurtigt i... De to er lige så vilde med
BiOBUDDi's produkter som jeg er!

Pakken blev hurtigt åbnet. Noget min datter elsker at være med til. Hun er nemlig vild med, at vi selv kan sætte klistermærkerne på de klodser vi vil.

På den måde bliver klodserne helt personligt og noget hun selv har været med til at sætte sit præg på.

Klistermærker på klodserne stimulerer barnets fantasi og lægger op til gode lege børn kan lege. Min datter elsker eksempelvis at lege butik med klodserne under vores byggelege. Så bygger vi en butik af klodser hvor du kan købe ting som en bamse, en bil, et tog eller en bold.

Det er et kæmpe hit og hun er endnu ikke blevet træt af den leg. Klistermærkerne har et lidt ældre legetøj udtryk i dets tryk som jeg synes er rigtigt sødt, og noget der skaber genkendelse hos mig selv fra min barndom.

Vi har også brugt timevis på at bygge tårne med alle de klodser med klistermærker der virker langt mere interessant for min datter end de klodser uden.

Stimulerer kreativiten

Det gode ved disse klodser er at de ikke kun bruges til leg, men også til at stimulerer dit barns kreativitet, fantasi og logik. Klodserne er derfor ikke kun sjove - men også lærerige.

En af de ting vi også elsker ved byggeklodserne er at de ikke kun er sjov for børn men også er den slags legetøj du også selv gider lege med. Derfor ender det tit med vi voksne herhjemme ligger sammen med børnene og bygger efter både deres, men også vores fantasi og logiske sans for byggeforhold.

Det gør faktisk klodserne til en familie leg. En leg hvor de større søskende også tit deltager - Klodserne kan altså være sjove for hele familien, uanset hvor gammel man er. De prikker lidt til éns fantasi.

Aldersanbefalingen hedder fra 18 måneder til 6 år hvilket nok er sat fordi små børn sutter på alting. Hvilket jeg også hurtigt erfarede da klistermærkerne blev suttet lidt i stykker.

Så har du børn under den anbefalede alder, så kan du bare vente med at sætte klistermærkerne på, indtil de små ikke længere stopper alt i munden.

Eller gør som jeg selv bare gør nu, leg med det under opsyn, da de sagtens kan få glæde af klodserne alligevel. Både med og uden klistermærkerne.

Jeg bruger også klodserne rent pædagogisk, til at fremme sprog og øve ord på en sjov og anderledes måde. Vi øver også farver ved at jeg spørger om de små kan finde alle de blå klodser? Så skal de finde dem og samle dem i en bunke, derefter prøver vi en ny farve.

Vi bruger dem også til at øve rim, som i “hvad rimer på mus?” Så gennemgår vi klodserne en efter en sammen, indtil vi finder den klods ( i dette tilfælde hus ) der rimer på det valgte ord.

Klodserne kan også bruges til genkendelse lege. Her spørger jeg kan du kan finde et hus ? Eller en bamse og så skal de små så finde den klods med huset, imellem alle de farverige klodser.

Man kan gøre legen lidt svære efter aldre og spørger om spørgsmål de skal brug deres logik til at regne ud, som “hvad er blødt og sove i din seng”

Her gennemgår vi efterfølgende alle klodser og ser om tingene på billederne ligger i barnets seng eller ej? Efter lidt træning så behøver de ikke længere hjælpen ved at gennemgå alle klodserne, men har selv lavet en logisk sammenhæng imellem spørgsmålet og svaret! I dette tilfælde: Bamsen.

Vi bruger dem naturligvis også bare til at bygge tårn med og andre lege. De er blevet en fin tilføjelse i vores kasse med klodser.

BiOBUDDis Miljøvenlige byggeklodser

BiOBUDDi byggeklodser fremstillet af BIO-plast, og er derfor miljøvenlig. De bliver nemlig lavet af sukkerrør og så de kan genbruges til nyt legetøj i fremtiden. Hvilket får en klimavenlig mor som mig til at klappe i hænderne af glæde.

Jeg synes det er skønt med et produkt mine børn lærer noget af men samtidig både indbyder til lege og fantasi men også er lavet på den mest hensynsfuld måde i forhold til naturen.

Rent praktisk indeholder kassen 100 klodser i forskellig farver, samt klistermærker og 3 mindre plader til at bygge på. Vi er vilde med
BiOBUDDi's produkter og især de her mindre plader giver så meget mening hjemme hos os.

Både fordi den almindelig DUPLO plade kan være lidt store for et mindre børn og så fordi de så også fylder mindre hvis barnet vil sidde op ved bordet eller vil ha klodserne med hjem til farfar og farmor - genialt !

Børn leger jo ofte det de ser vi voksne gør i hverdagen og derfor bygger vi også tit både en butik, en restaurant og det hus hvor vi bor. Så går vi ud og spiser eller ud og handler ind, også her er de små plader virkelig ideale, så kan vi bygge et hus/butik på hver plade.

Derudover er der jo så også en plade til alle hvis der er flere der gerne vil bygge huse. Det giver lidt mindre konflikter hvis man har flere småbørn i sin familie.

Vores mening om BiOBUDDi

Hvis du ikke har nogle af BiOBUDDis klodser endnu er dette sæt værd at anbefale. Vi elsker legetøj der ligger op til fantasi og læring. Så smid dig på gulvet med børnene og lad din, såvel som deres, logiske sans blive stimuleret på en sjov måde med BiOBUDDis naturlig byggeklodser.

Hvis du allerede har dette sæt, så vil jeg anbefale dig at se nærmere BiOBUDDis følelses klodser - der er virkelig også mange timers sjov leg og læring i dem, hvor man kan lære at læse og snakke om ansigtsudtryk samt følelserne bag ved ansigtet. Her bygger man forskellig personer i forskellig situationer med forskellig ansigts udtryk/ følelser som man både kan lege med og som man kan lærer af. Disse klodser kommer med et lille inspirationshæfte.

Hvis du tænker "jamen vi jo allerede har en del duplo klodser" så kan jeg glæde dig med at BiOBUDDi's klodser passer perfekt sammen med DUPLOs klodser, så du kan bare tilføje disse til din samling og opdatere jeres samling med disse lærerige og super sjove klodser i deres skønne farver og design.

- Kamilla Buch

Læs også om BiOBUDDi's dyresæt med 240 klodser

Læs mere om BiOBUDDi's bæredygtige byggeklodser med tal

Læs mere om BiOBUDDi's bæredygtige byggeklodser med bogstaver

Anmeldelse af legetøjBiobuddiCategory_anmeldelse af legetøj

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen