Udendørs Hængekøjehule anmeldelse

Alder: Anbefales fra 3-12 år | Bæreevne: 80 kg | Mål: Nødvendig minimumshøjde: 220 cm / Siddefladens bredde: 90 cm / Totalhøjde: 170 cm

"Hængekøjehulen til børn har ikke blot et moderne, fangende og spændende design, men kvalitet og sikkerhed er også helt i top. Når I køber denne hule, så er alt inkluderet i prisen. I skal derfor ikke ud for at tilkøbe ophæng, skruer eller noget. La Siesta’s patenterede og børnesikre ophæng leveres nemlig direkte med alle nødvendige skruer og rawlplugs..."

En anmeldelse af La Siestas udendørs hængekøjehule til børn

Se lige denne smarte og spændende hængekøjehule fra La Siesta...

Den blå hængende hule, vil med sikkerhed blive et hit i alle børnefamilier og institutioner.

Modellen som vi har set nærmere på, er den flotte blå Joki Air hængekøjehule, som er velegnet til både indendørs, men også til udendørs brug. I kan derfor vælge at hænge den lige der hvor I ønsker det, eller måske hænge den indenfor på børneværelset i vintersæsonen og hænge den ud i haven i sommersæsonen.

På den måde vil jeres lille barn virkelig kunne få glæde af den flyvende hule.

Vejrbestandigt og holdbart materiale

Den blå hængekøje er fremstillet af vejrbestandigt udendørstekstil, som er let at vedligeholde, hurtigtørrende og derudover er den utrolig luftig om sommeren, hvor temperaturerne er højere end resten af året.

Den smarte hængekøjehule henvender sig til børn fra 3 år og opefter. Den har en max belastning på 80 kg.

Joki Air modellen er større end de andre børne-hængekøjehuler fra La Siesta og der er derfor gode muligheder for at holde Siesta (pause) inde i hulen.

Mål:

Siddefladens bredde: 90 cm

Totalhøjde: 170 cm

Nødvendig minimumshøjde: 220 cm

Reb: 300 cm | Ø 7 mm

Materialebeskrivelse:

Stof: 50% polyester / 50% polypropylen

Pude: 100% polyester

Kvalitet og sikkerhed er også helt i top

Hængekøjehulen til børn har ikke blot et moderne, fangende og spændende design, men kvalitet og sikkerhed er også helt i top.

Når I køber denne hule, så er alt inkluderet i prisen. I skal derfor ikke ud for at tilkøbe ophæng, skruer eller noget. La Siesta’s patenterede og børnesikre ophæng leveres nemlig direkte med alle nødvendige skruer og rawlplugs.

Ophænget er på den måde lynhurtigt fastgjort og er i særklasse, når det gælder sikkerhed. Ikke nok med det, så er børnehængekøjen også lynhurtig at hænge op og tage ned igen.

Kan den vaskes?

Når man producerer produkter til børn, så er man altid nødt til at tage højde for, at det skal kunne vaskes. Da børn skal have lov til at være børn.

Lige netop derfor, kan hulen maskinvaskes ved 30°C på skåneprogram, efter at den aftagelige pude er blevet fjernet!

Men for at skåne hængekøjen, så bør man lade den lufttørre og undgå tørretumbleren.

Da vi modtog hængekøjehulen, troede jeg først at det var en fejllevering, eftersom det lignede en sovepose.

Den er nemlig pakket ned i en pose, på samme måde som en sovepose er. Den fylder heller ikke mere end en sovepose, når den er pakket sammen.

Det er praktisk, at hulen kan pakkes sammen så den intet fylder, dog vil den helt sikkert blive så populær, at den slet ikke skal pakkes sammen igen.

Den perfekte lille hule

Den farverige hængekøje vil pynte inde på et børneværelse og den vil være den perfekte lille hule, som dit barn kan gemme sig i, hvis han/hun trænger til en pause eller blot har lyst til at hygge.

Puden i bunden af hulen gør, at jeres lille guldklump sidder blødt og behageligt og størrelsen på hulen er helt perfekt, så der også er plads til et par bamser eller dukker.

De fleste børn vil helt sikkert også elske at sidde i hulen og se Disney sjov og spise frugt eller fredags slik, det ville være en fantastisk start på weekenden.

Kan også bruges udendørs

Det der gør denne model til noget helt særligt er, at den også egner sig til at hænge ude i haven. Det åbner mange flere muligheder og hyggelige stunder.

Hængekøjehulen fra La Siesta er lige så nem at montere udenfor, enten på en overdækning eller i et træ, det er helt op til familien.

Mærket bag denne hule er La Siesta og som mange af os ved, så er Siesta den pause som bl.a. folk i Spanien holder mellem 12-15, hvor solen står højest og temperaturen er på sit højeste.

Med denne hængekøjehule kan jeres barn nyde "at holde Siesta" under åben himmel ude i haven.

Styrker sanserne

Selvom man ofte ikke tænker, at der er udvikling i at lade sit lille barn sidde i en hængekøje, så er det en helt forkert tanke.

En hængekøjehule kan bruges som en gynge, den kan gynge frem og tilbage, fra side til side eller man kan snurre rundt.

Disse bevægelser er utrolig vigtige bevægelser, som går ind og styrker og stimulerer dit barns vestibulærsans.

Vestibulærsansen er et system, der er placeret i det indre øre og det har den vigtige opgave, at sende beskeder til hjernen, så personen kan opretholde balance og kropsholdning (ligevægt) i forhold til tyngdekraften.

En anden opgave for det vestibulære system er at kontrollere øjenbevægelser, så det sete billede forbliver stabilt.

Vestibulærsansen sørger altså for, at vi kan holde balancen og gå sikkert og stabilt, uden at falde eller gå ind i ting.

For at vedligeholde en god balance, skal vestibulærsansen stimuleres igennem hele livet for at både børn og voksne skal have gode muligheder for at bevæge sig på alle måder, i alle retninger.

Udover at stimulere vestibulærsansen, så vil barnet bl.a. også styrke kropsbevidstheden og motorikken.

Gør forskel hos børn med særlige behov

En hængekøjehule som denne, vil også kunne gøre en forskel hos børn med særlige behov. Disse børn kan have svært ved at overskue dagligdagens mange indtryk og larm. Ved at give disse børn deres helt eget fristed eller tilflugtssted, får de muligheden for at trække sig lidt tilbage og samle kræfter.

Hængekøjehulen er ikke kun til de private hjem, den kan også skabe stor glæde i en vuggestue eller en børnehave. Her vil børnene kunne lege sammen og skiftes til at skubbe/gynge det barn, der sidder i hulen. På den måde vil børnene også lære at give plads til hinanden, tage hensyn og de vil lære at deles om hulen.

Jeg er meget positiv over denne Joki Air model, den lever op til alle mine forventninger og mere til.

Jeg er imponeret over hvor god og holdbar en kvalitet hulen er lavet i, det er bestemt noget der holder til at blive brugt og selvom det er utrolig gode og stærke materialer, så er det stadig behagelige materialer at sidde i.

Jeg vil også lige minde jer om, at ophæng, skruer osv. er med i købet og det er derfor lige til at gå til, der medfølger også en tydelig og detaljeret vejledning, som uden problemer guider jer, til at montere hulen korrekt og sikkert.

Med andre ord, de største og varmeste anbefalinger herfra.

- Carina Lund

Læs også anmeldelsen af Joki Teddy hængekøjehulen

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjLa siesta

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen