Billedelotteri fra GA-Toys spilanmeldelse

Alder: Anbefales fra 3 år | Spilletid: Ca. 15 min. | Spillere: Op til 6 personer | Mærke: GA-Toys

"Hvis du leder efter et klassisk billedlotteri uden de store overraskelser, er spillene fra GA-Toys et rigtig fornuftige bud. Begge spil opfylder vores krav for hvordan et billedlotteri spil skal være - om det så er med motiver af hverdagsting eller dyr - (..eller begge dele) må du selv bestemme!"

En spilanmeldelse af billedlotteri fra GA-Toy

Vores søn, Mateo, der er 4 år gammel, er rigtig glad for billedlotteri spil. Vi kan bruge lang tid på at snakke om de forskellige billeder, og oftest ender det ud i gode og lange snakke om vidt forskellige emner!

Vi var rigtig spændte på at introducere ham for 2 forskellige slags billedlotteri spil fra GA-Toys, som vi glædede os til at komme i gang med!

Lad spillet begynde!

Det praktiske om billedlotteri spillene fra GA-Toys

Billedlotteri spillene er anbefalet fra + 3 år, og er for 2 - 6 deltagere. Vi bruger i gennemsnit omkring 15 minutter på hvert spil, og vi har gerne spillet fremme 45 minutter af gangen.

Dette får du med i spillet:

● 6 spilleplader
● 54 billedkort

Hver spilleplade indeholder i alt 9 billeder, og så er spillepladerne produceret i pap.De 54 billedkort er alle farverige og med spændende motiver, billedkortene er produceret i pap.

Billedlotteri spillene fra GA-Toys kommer i en farverig spilleæske - på bagsiden af spilæsken står spillets regler.

Sådan spiller man Billedlotteri spillene fra GA-Toys

Spillepladerne startes med at fordeles mellem alle deltagere. Herefter skal billedkortene blandes grundigt, og lægges på bordet med bagsiden opad. I de “officielle” regler står der at én af spillets ældste deltagere skal være opråber - denne regel har vi valgt ikke at følge - da Mateo (forståeligt nok) rigtig gerne ville fortælle hvad der var på billedkortene. Det styrker hans sprog og nysgerrighed, som vi kun kan se positive fordele i.

Den første deltager der først får samlet alle 9 billedkort, som vist på deltagernes spilleplade, vinder runden.

Vores oplevelse med billedlotteri spillene fra GA-Toys

Det var ikke først gang Mateo stiftede bekendtskab med billedlotteri spil, og Mateo begyndte hurtigt at gøre klar til det første spil. Vi støder oftest på billedkort og spilleplader der skal trykkes “fri” fra det medfølgende pap, før spillet kan begynde. GA-Toys har dog sørget for at både spilleplader og billedkort er klar til brug, ligeså snart spilæsken er åbnet.

Mateo ville rigtig gerne trække de forskellige billedkort som var spredt ud over hele bordet. Vi så det som en fantastisk mulighed for at træne Mateos sprog, og hurtigt begyndte de mange interessante snakke om vidt forskellige emner. Mateo er nysgerrig anlagt, og spørgsmålene stod i kø efter hvert billedkort var trukket op. Vi snakkede om de forskellige farver, redskaber til haven - og store lækre vaffelis, og (selvfølgelig) alt det der var på de andre billedkort.

Det var far der førte hele vejen igennem første runde, han var nemlig rigtig heldig med de billedkort som Mateo trak op fra bordet. Hele spillet vendte dog hurtigt - og pludselig var Mateo vinderen af den første runde.

Da vi havde spillet begge billedlotteri spil, var dommen klar. Begge spil kan noget forskelligt - men én ting var tydelig - begge spil er propfyldt med billeder af nuttede dyr og spændende hverdagsting.

Vores vurdering af billedlotteri fra GA-Toys

Mateo har været underholdt hele vejen igennem begge spil, og vi finder spillene frem regelmæssigt. Billedkortene er farverige og skaber helt naturligt en masse nysgerrige spørgsmål. Vi har snakket om hvorfor mariehøner har pletter, hvordan jordbær vokser sig store, og om de rigtig store skibe der sejler rundt.

Kvaliteten på de forskellige dele i spillet er okay, vi kunne dog godt have tænkt os en smule tykkere spilleplader og billedkort. Spillepladerne og billedkortene bliver hurtigt ret nemme for barnet at bøje, og her hælder vi personligt mere til lidt stærkere materiale.

Hvis du leder efter et klassisk billedlotteri uden de store overraskelser, er spillene fra GA-Toys et rigtig fornuftige bud. Begge spil opfylder vores krav for hvordan et billedlotteri spil skal være - om det så er med motiver af hverdagsting eller dyr - (..eller begge dele) må du selv bestemme!

- Camilla Jakobsen 

Læs også spilanmeldelsen af Begin Again puslespil

Læs også spilanmeldelsen af Hvem finder det først? 

Læs også spilanmeldelsen af Den travle bæver

 

Anmeldelse af spilGa-toys

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen