Zippl Cykel Small anmeldelse

Alder: Anbefales fra 2 - 4 år | Mål: L:90 x H:50 cm | Sædehøjde: Justerbart fra 34 - 47 cm| Vægt: 6,5 kg | Model: Small | Farve: Orange/Sort

"Zippl Cykel er super elegant, og den er bestemt ikke til at overse med sin fantastiske orange farve! Det hele spiller simpelthen på Zippl Cyklen fra RABO. Alt fra hjulene, som er punkterfrie og kører super lækkert, til de lækre gummihåndtag, der gør, at Mateo har det helt rigtige greb på cyklens styr. Alt dette er vigtige faktorer for os, og Zippl er en løbecykel, som vi glæder os til at have endnu flere oplevelser med!"

En anmeldelse af Zippl Cykel Small fra RABO

Vores søn, Mateo, på snart 3 år, er rigtig glad for at være udenfor. Han er også glad for fart over feltet, og han er propfyldt af energi. Den energi får han brugt på vores lange gåture enten med hans løbehjul eller med hans løbecykel. Mateos gamle løbecykel er dog blevet for lille, og vi har derfor ledt efter en større løbecykel i bedre kvalitet til ham.

Der gik ikke lang tid før vi faldt over Zippl løbecyklen fra danske RABO. Vi havde et stort ønske om en løbecykel, der kunne holde til at blive brugt meget, og som kunne køre i stort set alt terræn.

Det var også vigtigt for os at løbecyklen kunne tilpasses vores søns højde, og at løbecyklen ikke ruster, hvis vi glemmer den udenfor to gange. Her har vi virkelig haft dårlige erfaringer fra Mateos seneste løbecykel!

Alle vores “krav” og ønsker til vores søns nye løbecykel blev indfriet, da vi læste om Zippl cyklen fra RABO. Vi har på intet tidspunkt fortrudt vores valg af cykel til vores søn, da Zippl cyklen har skabt utroligt meget glæde herhjemme!

Det praktiske om Zippl Cykel Small

Zippl Cykel Small fra RABO er til børn fra 2-4 år. Cyklen har en længde på 90 centimeter, en højde på 50 centimeter, og en vægt på 6,5 kilo. Cyklens sæde er justerbart fra 34-47 centimeter, og cyklen kan derfor vokse med barnet. Det er super smart!

Zippl Cyklen har punkterfri PU dæk og lukkede industri kuglelejer. Zippl cyklen er samtidig rustfri da den er udarbejdet i aluminium og har slagfast pulverlakering. Dette betyder, at cyklen har en ensartet overflade og er ekstra modstandsdygtig overfor ridser.

Løbecyklen kommer i en mellemstor kasse. Der er indbygget håndtag i kassen, som gør håndteringen af kassen så nem som overhovedet muligt. Det er dejligt, at transporten af kassen kan gå så gnidningsfrit som overhovedet muligt - inden den skal åbnes, og cyklen skal samles!

Kassen med Zippl Cykel indeholder: 2 hjul, styr, sæde, stel, 3 skruer og værktøj til samling af cyklen.

Zippl Cykel har et orange stel, sorte tykke hjul med mønster, et sort styr med lækre gummi håndtag, et sæde som er fast og virker behageligt for Mateo at sidde på. Cyklen er derudover dekoreret med et “1-tal” på fronten af cyklen lige under styret. Teksten “RABO Zippl” står hen over stellet, og teksten “Small” står på stellet ved baghjulet.

Samlingen af Zippl Cykel er lige til

Vi var virkelig overraskede, da vi åbnede kassen og så, at der blot lå 5 dele foran os, der skulle sættes sammen. Der var 3 skruer og værktøj til at samle cyklen. Vi fik hurtigt en følelse af, at samlingen af Zippl Cykel er gjort så nemt som overhovedet muligt for os. Det er noget, som vi rigtig godt kan lide som forældre til en lidt utålmodig dreng! Mateo fik lov til at hjælpe mor med at samle dele af cyklen. Han fik lov til at skrue en smule med værktøjet og hente de forskellige ting, som mor skulle bruge, til den komplette samling af cyklen. Mateo elsker at hjælpe til, og hvor er det dog dejligt, at samlingen af Zippl Cykel er ligetil!

Der medfølger en rigtig god samlingsmanual, der forklarer, hvordan og hvor, de forskellige dele skal sættes sammen. Samlingsmanualen efterlod os på intet tidspunkt i en situation, hvor vi blev nødt til at gætte os frem. Vi var rigtig glade for denne meget præcise og nemme samlingsmanual, der tog os i hånden hele vejen. Det tog os 5 minutter fra, at alle delene lå på gulvet foran os til, at Mateo var klar til at køre sin første tur på sin nye løbecykel. Det er bestemt godkendt!

Vores første køretur med Zippl Cyklen fra RABO

Der gik ikke lang tid fra, at vi havde samlet Zippl cyklen til, at Mateo ville ud på sin første køretur! Det kunne vi godt forstå, for hold da op en sej cykel han nu skulle ud og give den fuld gas på! Solen stod højt på himlen, og cykelhjelmen blev hurtigt spændt fast.

Mateo tog med det samme fast om styret, og satte sig op på sin nye løbecykel. Vi plejer at spørge Mateo om det er en lille eller stor tur, som vi skal ud på, og den dag ville Mateo rigtig gerne køre en stor tur!

Vi kunne hurtigt fornemme, at Mateo skulle vænne sig til Zippl cyklen. Det havde vi også regnet med, da den vejer 6,5 kilo. Det skal Mateo huske at tage højde for, når cyklen blandt andet skal dreje eller vendes helt. Der gik ikke mere end fem minutter før, at Mateo havde vænnet sig til de “nye omstændigheder”.

Han kørte så hurtigt, som han overhovedet kunne på en lukket vej, som vi gik forbi på vores tur. Det gik så hurtigt, at vi kunne fornemme på Mateo, at han også selv var lidt overrasket over farten, som han kunne få på sin løbecykel! Mateos øjne udstrålede virkelig, at han syntes, at cyklen var sjov. Hans grin bekræftede os i, at Zippl cyklen allerede var et hit!

På vores tur kom vi forbi en stor å, som vi valgte at holde en lille pause ved. Hvor er det dog dejligt at se vandet der skyller afsted, imens Mateo tager sig en velfortjent drikkepause. Der var faldet en ro over Mateo efter at have tilbagelagt et par kilometer på sin nye løbecykel.

Vi fortsatte videre i et mindre intenst tempo. Vi mødte både grus, småsten, let sand, asfalt, jord, mudder, vandpytter og græs på vores tur - alt sammen kørte Mateo pænt over/igennem med sin Zippl cykel uden nogle problemer.

På turen hjem kom vi forbi en cykelbane. Banen slanger sig imellem træer, og den byder samtidig på små bakker og forhindringer. Mateo ville rigtig gerne ind på banen og køre med sin nye cykel. Det måtte han selvfølgelig gerne, og vi kunne hurtigt konstatere, at det absolut måtte være den ultimative test for Zippl cyklen!

Hele banen er i alt 300 meter lang, og Mateo kørte den overraskende 3 gange i streg. Zippl cyklen bevægede sig helt fantastisk i svingene, over bakkerne, og kom godt op i fart, når det gik ned af bakke. Alt i alt var det en kæmpe succes, og hvis det ikke var for Mateos efterhånden trætte ben, er vi i tvivl om, om vi kunne have lokket ham med hjem igen!

På vej hjem snakkede vi rigtig meget om cyklen, og hvor glad Mateo var for den. Den fik sin helt specielle plads ude på vores overdækkede terrasse, og Mateo elsker at køre på den ude i haven, på terrassen og på vores mange ture.

Køreglæden vil ingen ende tage

Vi blev hurtigt overraskede over den super gode kvalitet, som Zippl Cykel fra RABO havde. Hele navigeringen med løbecyklen og dens holdbarhed igennem alt slags terræn som vi bød den, kunne vi ikke sætte en finger på. Mateo er så glad for at køre på løbecyklen, at han passer ekstra godt på den. Det kan bestemt ikke ses på vores ture, for her giver han den virkelig gas!

Det er dog tydeligt at se, når vi kommer hjem, at Mateo går meget op i, at cyklen skal opbevares ordentligt. Det har vi egentlig aldrig oplevet med hans andre cykler, så det vælger vi at tolke som, at han er rigtig glad for Zippl cyklen.

Med den nye cykel, er køreglæden blomstret endnu mere. Zippl cyklen vejer en del mere end nogle andre løbecykler, som vi har stiftet bekendtskab med. Det virker som om, at Mateos balance er bedre og styrkes ved at køre på Zippl cyklen.

Vi har lagt mærke til, at Mateo på lige og flade strækninger kan få utroligt god fart på cyklen. På Zippl cyklen, tilpasser vi sædet til, hvordan Mateo bedst kan få sat af på flad fod med den helt rigtige holdning. Hvis Mateo skal skubbe sig afsted med den øverste del af foden, bliver hans holdning automatisk dårlig, og fart og balance på cyklen er sværere at kontrollere for ham. Det er derfor super dejligt, at indstillingen af sædet på Zippl cyklen er så nem og ligetil.

Vores vurdering af Zippl Cyklen fra RABO

Efter at Mateo har haft fornøjelsen af at have Zippl Cyklen fra RABO med på vores ture, bliver det meget svært at “savne” eller “se tilbage” på hans gamle løbecykler.

Vi mener, at RABO har gjort det helt rigtige. De har nemlig sørget for, at cyklen er rustfri, kvaliteten er super høj, og at den kan bruges over længere tid med hjælp fra det justerbare sæde.

Zippl Cykel er super elegant, og den er bestemt ikke til at overse med sin fantastiske orange farve!

Det hele spiller simpelthen på Zippl Cyklen fra RABO. Alt fra hjulene, som er punkterfrie og kører super lækkert, til de lækre gummihåndtag, der gør, at Mateo har det helt rigtige greb på cyklens styr. Alt dette er vigtige faktorer for os, og Zippl er en løbecykel, som vi glæder os til at have endnu flere oplevelser med!

- Camilla Jakobsen

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjRaboZippl

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen