Wobbel Original balancebræt anmeldelse
Produktet er desværre udgået af Legebyen's sortiment.
Vi har dog mange andre spændende varer på Legebyen.dk!

Alder: Anbefales fra 0 år (under opsyn af voksen) | Materiale: FSC-certificeret bøgetræ & økologisk filt. | Måler: L:90 x B:30,5 x H:21 cm. | Mærke: Wobbel® | Model: Wobbel Original®

"Mateo har haft stor glæde af mulighederne der er, for at kunne inddrage Wobbel i hvilken som helst type af leg. Wobbel kan blandt andet fungere som en stor bro, når legen med biler er i gang - og så er Wobbel helt perfekt til den udfordrende motoriske leg. Wobbel kan samtidig være med til at sørge for en stille og hyggelig stund, og så er den perfekt til at læse sine bøger på, imens den stille vipper frem og tilbage. Vi kan ikke få armene ned over kvaliteten, som vi er blevet præsenteret for. Wobbel har virkelig meget at byde på, lige fra de afrundede kanter - til den perfekte bund dækket af økologisk filt. Den stærke filt går ind og beskytter vores gulv, og så er filten også en fantastisk hjælp, til at stå bedre fast..."

En anmeldelse af Wobbel Original balancebræt

Vi er forældre til vores søn, Mateo, der er 3 år gammel. Mateo elsker al leg hvor han kan få lov til at bevæge sig, få pulsen op, og være motorisk aktiv. Mateo har altid haft en masse energi, og han er altid klar på nye og spændende udfordringer. Da vi så Wobbel Original balancebrættet første gang, var vi ikke i tvivl - det måtte vi bare prøve!

Vi fandt hurtigt ud af at Wobble Original balancebrættet, byder på meget mere end motorisk leg. Wobble Original kan også bruges som en bro i legen med biler, de stille stunder i selskab med en god bog, eller som skammel - som barnet kan benytte når der skal bages boller på køkkenbordet.

Vi har sammen med vores Wobbel Original, kigget nærmere på Wobbel madras og pude. Både madrassen og puden passer begge til den originale udgave af balancebrættet.

Det praktiske om Wobbel Original

Wobbel Original er anbefalet fra + 0 år, og balancebrættet vi har testet er produceret i FSC certificeret bøgetræ og økologisk filt. Farverne på Wobbel brættet vi har testet er; mørkegrå filt og lakeret bøgetræ.

Wobbel Original vejer 4,5 kilo, og måler 90 centimeter i længden, 30,5 centimeter i bredden og 21 centimeter i højden. Den maksimale belastning på Wobbel Original må ikke overstige 200 kilo.

*Det er muligt for barnet at få sine fingre eller tæer i klemme, hvis de stikker udenfor og under Wobbel. Det anbefales derfor at man fortæller sit barn at fingre og tæer skal holdes inde på brættet, og ikke under brættet. *

Wobbel balancebrættet findes i flere forskellige udgaver, og kan alle findes på Legebyen.dk

  • Wobbel 360 Rundt vippebræt
  • Wobbel Original
  • Wobbel Pro
  • Wobbel Starter
  • Wobbel XL

De forskellige udgaver af Wobbel findes med forskellige underlag, i forskellige farver, og i forskellige slags materiale.

Vi har i vores test fået lov til at kigge nærmere på madras og pude fra Wobbel, som passer helt perfekt til Wobbel Original. Der er flere forskellige farver af madrasserne og puderne at vælge imellem. De forskellige farver er moderne, og passer ind i enhver indretning. Farverne der kan vælges imellem er:

  • Karrygul
  • Havregryn
  • Olivengrøn

Vi har testet madras og pude i farven; karrygul.

Wobbel madrassen er anbefalet fra + 3 år, og er produceret i OEK-tex certificeret fløjl af polyester og CFC-fri skum. Madrassen måler 100 centimeter i længden, 30,5 centimeter i bredden og 3 centimeter i højden. Madrassen har store brede stropper i hver ende, der gør at den er super nem at sætte på Wobbel.

Wobbel puden er anbefalet fra + 3 år, og er produceret i OEK-tex certificeret fløjl af polyester og CFC-fri skum. Puden har store brede stropper, så den er lige til at sætte på Wobbel.

Det er en god ide at kombinere sin Wobbel med en madras og pude. Det gør at barnet kan bruge sin Wobbel på en anderledes og afslappende måde.

Vores oplevelse med Wobbel Original

Vi var meget spændte, da vi introducerede Mateo for hans nye Wobbel Original. Mateo smed hurtigt strømperne, og stillede sig med det samme op på sin Wobbel. Vi fortalte Mateo at det var vigtigt at holde fødder og hænder inde på selve Wobbel, da fingre og tæer godt kan komme i klemme, hvis de ryger under den. Wobbel er ikke udstyret med stop puder, da det simpelthen ville ødelægge ideen med produktet.

Mateo begyndte stille og roligt at læne sig den ene vej, og hurtigt kom der et størrer mellemrum imellem hans ben. Wobbel var begyndt at vippe en smule fra side til side, og Mateo blev hurtigt meget koncentreret. Der gik ikke lang tid før Mateo begyndte at vippe hurtigt frem og tilbage, og da han havde fanget metoden til at holde balancen, fandt han det helt store smil frem. Vi anbefaler at man bruger skridsikre sko, eller har bare tæer på sin Wobbel - for at opnå det bedste fodfæste.

Mateo begyndte at udforske forskellige stillinger som han kunne stå i, imens han vippede frem og tilbage på sin Wobbel. Mateo stod på hug med hænderne placeret godt på Wobbel, og hold da op en fart han kunne få på! Mateo spurgte ind til om vi kunne vende Wobbel, og selvfølgelig kunne vi det! Hurtigt begyndte Mateo at hoppe og på den og ned igen, han begyndte også at løbe over den, og Mateo havde det virkelig sjovt!

Mateo fik sig en hurtig pause, og vi kunne se at han kiggede på Wobbel. Mateo fik hurtigt stillet sit glas med saftevand, og begyndte at kravle under Wobbel. Vi blev meget overraskede og glade over alle de muligheder, som Mateo med det samme kunne se i hans Wobbel.

Til sidst på dagen plejer Mateo at finde en bog frem, som han sidder og kigger interesseret i. Det er typisk når Mateos energi er sluppet op, at han er rigtig god til at sidde og fordybe sig i sine bøger. Mateo plejer at sidde i sofaen og læse sine bøger, men ikke i dag. Mateo gik som det mest naturlige over til sin nye Wobbel, og lagde sig på den. Mateo fandt sin bog frem, og lagde sig godt til rette. Mateo begyndte stille og roligt at vippe frem og tilbage, alt imens han kiggede i sin yndlingsbog.

Wobbel Original kan bruges på mange måder

Det er - efter vores mening - helt fantastisk, at man kan bruge sin Wobbel til lige præcis det man vil. I princippet er det kun ens fantasi der sætter grænser for, hvad man kan bruge sin Wobbel til.

Vi har herunder beskrevet hvordan vi kan lide at bruge vores Wobbel.

Den motoriske leg

Den motoriske leg har altid været en stor del af vores hverdag. Vores søn har rigtig meget energi, og derfor er vi altid på jagt efter nye sjove udfordringer, der kan udfordrer ham. Wobbel passer helt perfekt hjemme hos os, og balancebrættet kan både udfordrer Mateo motorisk - men så sandeligt også på hans koncentration. Vi går meget op i kvaliteten af vores motoriske legetøj, og her skuffer Wobbel absolut ikke.

Den hyggelige leg

Den hyggelige leg - kalder vi også for den stille leg. Til sidst på dagen ved aftenstid, kan vi godt mærke på Mateo, at hans energi er ved at være brugt op. Mateo skal snart ind og lade batterierne op med en god nats søvn, men inden da - kan han rigtig godt lide at bruge tid - alene - liggende på sin Wobbel. Mateo finder oftest en god bog frem (gerne bogen om de vilde dyr - eller dinosaurer), og så ligger han ellers og kigger i den. Imens Mateo kigger i bogen og bliver draget af de flotte billeder, vipper han stille og roligt frem og tilbage på sin Wobbel. Der sænker sig hurtigt en ro i stuen, og Mateo får sluttet dagen af på en skøn og vuggende måde.

Den kreative leg

Den kreative leg, er legen hvor Mateo kombinere legen med sit andet legetøj og sin Wobbel. Mateo er rigtig glad for at lege med biler, og han bruger Wobbel som en aktiv del af sin leg med dem. Mateo bruger Wobbel som en bro, som hans biler kan køre under og over. Bilerne kan få godt med fart på ned af “broen” til stor underholdning for Mateo - der kan blive ved med at kører bilerne ned af Wobbel igen og igen.

Vi bruger også Wobbel, til at gøre vores hverdag herhjemme en smule nemmere. Hvis Mateo skal dække bord, har han svært ved at nå bestikskuffen - dette problem har Wobbel løst. Mateo vender Wobbel om, og så kan han bruge den som en skammel. Vi bruger også Wobbel som skammel når vi skal børste tænder på badeværelset, og når Mateo er en aktiv del af madlavningen.

Vores vurdering af Wobbel Original + madras og pude

Wobbel Original har budt på mange timers underholdning, og Mateo vender tilbage til den, igen og igen. Mateo har haft stor glæde af mulighederne der er, for at kunne inddrage Wobbel i hvilken som helst type af leg. Wobbel kan blandt andet fungere som en stor bro, når legen med biler er i gang - og så er Wobbel helt perfekt til den udfordrende motoriske leg. Wobbel kan samtidig være med til at sørge for en stille og hyggelig stund, og så er den perfekt til at læse sine bøger på, imens den stille vipper frem og tilbage.

Vi kan ikke få armene ned over kvaliteten, som vi er blevet præsenteret for. Wobbel har virkelig meget at byde på, lige fra de afrundede kanter - til den perfekte bund dækket af økologisk filt. Den stærke filt går ind og beskytter vores gulv, og så er filten også en fantastisk hjælp, til at stå bedre fast.

Vi kan virkelig se fordele i at vælge madras og pude med, hvis man overvejer at investere i en Wobbel Original. Den lækre madras og pude vi er blevet introduceret for, passer perfekt til Wobbel Original - og samtidig sikre de en skøn komfort for barnet. Mateo har været utroligt glad for at ligge og slappe af på sin Wobbel, til en tegnefilm eller med en god bog i hånden.

- Camilla Jakobsen

Læs også anmeldelsen af Wobbel XL vippebræt

Læs også anmeldelsen af Wobbel Starter

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjWobbel

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen