Winther 3-hjulet Ladcykel anmeldelse

Alder: Anbefales fra 2 - 4 år | Farve: Sort/Hvid | Materiale: Pulverlakeret stål / Gummihjul | Mål: 73 x 44 x 53 cm | Sædehøjde: 30-40 cm | Vægt: 6,5 kg | Max belastning: 50 kg | Mærke: Winther

"Selvom cyklen er en lille trehjulet cykel, så kan Villads via legen stimulere alle sine sanser på én gang, under kontrollerede forhold: Fart, lytte, se, koordinere, og mærke vind og vejr. Når man cykler, så skal krop og hjerne arbejde tæt sammen. Kroppen skal nemlig styre cyklen ud fra, hvad hjernen opfatter..."

En anmeldelse af Winthers 3-hjulede Ladcykel

Jeg blev helt nostalgisk, da jeg så denne flotte sorte trehjulede ladcykel fra Winther. Jeg havde selv sådan en i rød, da jeg var barn og min ældste søn havde også en, da han var lille.

Jeg var derfor ikke et sekund i tvivl om, at Villads selvfølgelig også skulle have sådan en flot klassisk cykel.

Den fine klassiske cykel med lad har været et hit blandt børn siden år 1935, hvor Winther producerede de klassiske ladcykler for første gang.

Praktisk information

Den stilrene ladcykel med tre hjul, blev leveret i en papkasse, hvor det meste allerede var samlet. Jeg skulle blot montere styr, forgaffel og sadel. På mindre end fem minutter var cyklen samlet og klar til at Villads kunne prøve den.

De få dele jeg skulle montere var intet problem, der var en simpel vejledning og det nødvendige værktøj fulgte med, jeg skulle derfor ikke finde noget frem.

Den sorte cykel er fremstillet med skridsikre pedaler, så de små fødder ikke glider i vådt vejr.

Det justerbare sæde gør, så cyklen nemt og hurtigt kan tilpasses det enkelte barn, mens det smarte tiplad er perfekt til fantasifulde eventyr eller som transport.

Mærke: Winther

Produktmål: 73 x 44 x 53 cm

Sædehøjde: 30-40 cm

Vægt: 6,5 kg

Max belastning: 50 kg.

Alder: Fra 2-4 år.

Farve: Sort og hvid.

Stelkonstruktion: Slagfast og pulverlakeret ståstel for effektiv rustbeskyttelse.

Firmaet bag den klassiske cykel er A. Winther A/S, som er en af Danmarks ældste cykelfabrikker. Siden etableringen tilbage i 1932, har Winther A/S været familieejet – nu i 3. generation.

Alle deres cykler er unikt dansk design og samlet på deres fabrik ved Silkeborg. Det hele startede blot som en hobby, hvor smeden Anders Winther startede med at lave slæder og cykler til de mindste. Produkterne blev med det samme en kæmpe succes og de værdier, som lå til grund for produkterne dengang, er stadig de samme den dag i dag: Design, kvalitet og sikkerhed.

Gennem de sidste mange år, har Winther produceret højkvalitets cykler og specialkøretøjer til børn og voksne. I deres arbejde med at producere cyklerne, arbejder de tæt sammen med industrieksperter, fysioterapeuter, forskere og designere. For på den måde, at skabe ideelle køretøjer, som er en nydelse at køre på hver eneste dag året rundt.

Winther har derudover en stærk position på institutionsmarkedet. I dag eksporterer de et bredt og spændende sortiment af trehjulede cykler, andre sjove køretøjer og motorisk udviklende legetøj til dagplejer, børnehaver og skoler i mere end 50 lande over hele verden. - Hvilket tydeligt viser, hvor dygtig og velovervejet en producent Winther er.

Klassisk og stilren trehjulet cykel fra Winther

Er du på udkig efter en lækker trehjulet cykel, som hjælper dit barn med sikkert at kunne suse afsted i fuld fart i en tidlig alder, så vil en Winther trehjulet ladcykel være lige det du leder efter. Den klassiske sorte trehjulede cykel kan også købes i den velkendte røde farve.

Cyklen er ikke kun en kilde til sjov og fantasifuld leg, men sørger samtidig for, at dit barn får gode muligheder for at udfordre sine motoriske færdigheder.

Min yngste søn Villads på 20 måneder, var straks draget af den flotte cykel, han kunne næsten ikke vente med at prøve cyklen. Villads er endnu ikke så god til at cykle, men interessen er der, så han skal nok blive god til det, det er jeg ikke i tvivl om. Jeg ved, at det er en vigtig del af Villads’ udvikling at cykle, da det eksempelvis vil styrke og stimulere muskel-ledsansen, vestibulærsansen, koordinationen og afstandsbedømmelse.

Sædet på cyklen kan justeres i højden hvilket gør, at Villads kan få glæde af cyklen i længere tid.

Da Villads ikke er så gammel og også er nybegynder i forhold til at cykle, så er sædet på det laveste, så Villads har et godt og sikkert fodfæste.

Den lille cykel har et lad, som kan tippes. Villads elsker at fylde ladet med legetøj og når han pt. med hjælp er cyklet ned i modsatte ende af haven, så tipper han ladet, så legetøjet falder af. Ladet er nemt at tippe og også nemt at klikke på plads igen. På den måde er det nemt for Villads, at transportere alt lige fra legetøj til sand eller sne.

Den velkendte lille trehjulede cykel, har i årtier sat gang i børns fantasi og udviklet deres sanser og motiveret børnene til, at være fysisk aktive.

Cyklens slagfaste pulverlakering sikrer, at Villads kan køre rundt i al slags vejr og cyklen tager ikke skade af, at han rammer den med andet legetøj. Selvfølgelig kan cyklen få ridser, det er jo en cykel, men kvaliteten og lakeringen gør, at cyklen holder til langt mere end mange andre børnecykler.

Denne lille cykel har ikke kuglelejer, kæde eller luft i dækkene, den kræver derfor ikke noget vedligeholdelse som almindelige cykler. Hvis du bare vasker den efter behov, så har du en pæn børnecykel i mange år.

Villads kan godt lide at cykle, han elsker at være udenfor i den friske luft, det gælder ligegyldigt hvordan vejret er.

Det at cykle er godt for alle. Det er vigtigt at styrke og træne krop, sanser, hjerne, balance, omverdensbevidsthed og orienteringssans. Det at cykle, giver også Villads en fornemmelse af frihed og selvstændighed.

Winther fraråder, at de mindre børn cykler uden at være under opsyn. Jeg holder altid øje med Villads når han leger, det gælder faktisk ligegyldigt hvad han leger med. Når børn cykler, så vil jeg anbefale, at de har en cykelhjelm på. Villads har ikke lært at bruge en cykelhjelm endnu, men vi arbejder på sagen. Heldigvis cykler han endnu ikke hurtigt og han cykler kun inde i vores have. Men derfor skal sikkerheden selvfølgelig stadig være iorden.

Selvom cyklen er en lille trehjulet cykel, så kan Villads via legen stimulere alle sine sanser på én gang, under kontrollerede forhold: Fart, lytte, se, koordinere, og mærke vind og vejr. Når man cykler, så skal krop og hjerne arbejde tæt sammen. Kroppen skal nemlig styre cyklen ud fra, hvad hjernen opfatter.

Den klassiske cykel lever op til mine forventninger og det at se, at Villads er rigtig glad for den, er uden tvivl det vigtigste. Den skal nok blive brugt flittigt, det er jeg ikke et sekund i tvivl om.

- Carina Lund

Anmeldelse af legetøjCategory_anmeldelse af legetøjWinther

Smid en kommentar

Alle kommentarer skal godkendes inden de blivet publiceret

Legebyen.dk anbefaler

Magna-Tiles - 100 stk. transparent. - Billede 1Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Magna-Tiles - 100 stk. transparent.
Udsalgspris779,95 kr
På lager
Se varen